UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Peļņa
Autors: Bibete ()
Datums: 12/11/2019 14:25

Ieraudzīju sludinājumu pavisam nejauši, meklējot papildus piepelnīšanās iespējas. Lasot rakstu, kurā bija teikts, ka var nopelnīt vairākus tūkstošus eiro pāris nedēļu laikā, ieguldot tikai 5 eiro, padomāju, ka tā ir kārtējā muļķu ķeršanas akcija, bet tomēr nolēmu to izlasīt līdz galam un uzzināt, ko man piedāvā: tur bija teikts, ka jānosūta pa 50centiem 10 Interneta-maciņu (e-pasta) īpašniekiem, kas tiks norādīti zemāk. Pēc tam jāizsvītro sarakstā pirmais maciņa e-pasts, jāpārceļ visi e-pasti pa vienam uz augšu (2. nonāk 1. vietā, 3. nonāk 2. vietā utt.), rezultātā atbrīvojas desmitā rindiņa, kurā jums jāieraksta savs Interneta maciņa e-pasts.
Tad jūs šo sludinājumu, tikai nu jau ar JŪSU E-PASTU desmitajā rindiņā, izvietojiet pēc iespējas vairākos dažādos forumos (150-200). Nekādu blēdību. Nu, tad es padomāju, ka principā jau neko zaudēt nevaru kā tikai tos 5 Eiro, un nolēmu pamēģināt. Atvēru savu Interneta maciņu, pārskaitīju visiem akcijas dalībniekiem pa 50 centiem un sāku izvietot šo sludinājumu dažādos forumos un sludinājumu vietnēs. Piereģistrējos vairāk nekā 100 biznesa forumos un bezmaksas sludinājumu vietnēs. Pēc kādām pāris nedēļām ieskatījos savā PayPal kontā - nekā!!! Nodomāju, ka tā ir kārtējā "ķeršana uz muļķi", daudz nesatraucos, jo tie 5 eiro neko daudz manā budžetā "neiegrieza". Vēl pēc kādām pāris nedēļām, atceroties, ka kaut ko tādu esmu darījusi, iegāju savā PayPal kontā, un ko ieraudzīju - bija ieskaitīti 35 eiro, kas arī tomēr ir nauda!!! Pats interesantākais ir tas, ka apmēram pēc mēneša naudiņa sāka ienākt regulāri KATRU DIENU. Pāris mēnešu laikā jau manā kontā bija 1600 eiro:). Tagad nauda ienāk regulāri katru dienu.

SVARĪGI: šī nav krāpšana, un jūs ne ar ko neriskējat, bet tas STRĀDĀ! JEBKURA PROJEKTA DALĪBNIEKA LABKLĀJĪBA IR ATKARĪGA NO KATRA DALĪBNIEKA LABKLĀJĪBAS! UZMANĪBU!!! Izlasiet šo vairākas reizes. Izpildiet instrukciju PRECĪZI, un jūs diezgan labi nopelnīsiet dažu mēnešu laikā!!!Šis ļoti veiksmīgi strādā, pateicoties dalībnieku GODĪGUMAM.

1.Solis - reģistrēties paypal.com
2. Solis - Naudas pārsūtīšana.

Uz katru no šiem e-pastiem naudas pārsūtīšanas sadaļā jāpārsūta pa 50 centiem secībā no 1. līdz 10. Galvenais nejaukt secību, savādāk visa ķēde tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi un labāk ievadiet e-pastus ar roku, tas ir ļoti SVARĪGI, jo reizēm kopētie e-pasti nenostrādā un nevar nosūtīt naudu.
E-pasti ir sekojoši:

1. krista1977@#$%&inbox.lv

2. davemitchell077@#$%&yahoo.co.uk

3. liigha@#$%&inbox.lv

4. h.alturs@#$%&gmail.com

5. shovakar22@#$%&inbox.lv

6. sandra.nelke@#$%&inbox.lv

7. ewy_6@#$%&inbox.lv

8. pearly111@#$%&inbox.lv

9. jiny@#$%&inbox.lv

10. frezija5@#$%&inbox.lv


Uzmanību svarīgs mirklis!!!
Pārsūtot 50 centus katram maciņam (e-pastam) tas ir jādara sekojošā veidā:
Izvēlas augšā "Send & Request", izvēlamies opciju "Sending to a friend", lai nebūtu komisijas maksa, ieraksta e-pastu, next, ieraksta 0,50 centi, nospiež "change", paying for an item or service, continue, nospiežot "change Funding Source" var izvēlēties, vai maksāt no PayPal vai bankas kartes, visbeidzot - send payment now.

3.Solis

1. Minētos 10 e-pastus pārrakstiet vai arī varat nokopēt un saglabāt. Kopētajā tekstā izdzēsiet no maciņu saraksta PIRMO(AUGŠĒJO ) maciņa e-pastu un pārvietojiet 2.maciņu pirmajā vietā, kuru jūs izdzēsāt, 3.maciņu otrajā vietā, 4.maciņu trešajā, 5.maciņu ceturtajā, 6.maciņu piektajā, 7.maciņu sestajā, 8.maciņu septītajā, 9.maciņu astotajā, 10. maciņu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA maciņa e-pastu!!!

2. Izvietojiet savu sludinājumu ne mazāk kā 150-200 (var pat vairākos) forumos un ziņu vietnēs. Atcerieties, jo vairāk vietās jūs to izvietosiet, jo lielāki būs jūsu ienākumi, un šie ienākumi ir tieši atkarīgi no jūsu darbības. Izvietojot savu sludinājumu, nerakstiet "Viegli nopelnīt miljonu", "Milzīga nauda mēneša laikā" u.tml., labāk rakstīt "Vajadzīgs menedžeris, alga 1000 Euro mēnesī". Šī sludinājuma izvietošana 200 forumos, pat vismazāk apmeklētajos, garantē jums ienākumus ap 2000 Euro mēnesī - KĀ MINIMUMS!!! Tikai 2 mēnešu laikā! Jo vairāk izvietosiet, jo lielāki ienākumi (turklāt ģeometriskā progresijā).

ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastāvēt un uzplaukt tikai, pateicoties DALĪBNIEKU GODĪGUMAM UN NOPIETNĪBAI. Tātad, kad jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, jūs saņemsiet vairākus tūkstošus eiro tikai kā SARAKSTA IZVEIDOTĀJS! Tas maksā tikai 5 eiro un ne visai lielas pūles. Galvenais – tas STRĀDĀ!!! Dariet to tūlīt, neatliekot uz rītu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastrādāt tomēr vajadzēs. Cilvēki ir jāieinteresē. To var darīt, izsūtot vēstules un izvietojot sludinājumus specializētajās mājas lapās darba meklētājiem, forumos, ziņojumu vietnēs. Tur viss ir JŪSU rokās, ESIET DROŠI! Jo neko citu kā 5 eiro jūs nevarat zaudēt! Katru dienu katrā pilsētā rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotāju. Nu, un nobeidzot, patiešām lieliska aksioma - lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jādod, bet, lai iegūtu vēl vairāk, ir jādod vēl vairāk! Pārliecinieties par to paši - veiksmi Jums!!!
4. P.S. Noderīga informācija! Kā izvietot informāciju forumos, sludinājumos un citās piemērotās vietās!

a.1. Atveram meklētāju:
[www.google.lv]
vai citu meklētāju

b.2. Rakstām attiecīgajā vietā meklēšanas frāzi: " darbs forums " vai "forums sākt jaunu tēmu" vai "forums sākt jaunu tēmu darbs", rakstiet bez pēdiņām).
c.3. Meklētājs atradīs tūkstošiem lappušu, uz kurām uzklikšķinot nonāksiet pie formām, lai sāktu jaunu foruma tēmu. Un nenobīstieties, ja pēkšņi tajā vietā, kur gribējāt ievietot savu sludinājumu, ieraudzīsiet vēl vienu vai vairākus līdzīgus. Tas tikai vēl vienu reizi apliecina, ka šis bizness reāli darbojas! Meklētājs atradīs tūkstošiem lappušu, kur klikšķis aizvedīs jūs pie MILJONIEM jaunu forumu tēmu. Ļoti piemērotas ir mājas lapas, kur atrodas darba sludinājumi: [ss.lv] un līdzīgas lapas vai sadaļas par pieejamām vakancēm. Bet tagad paskaidrošu, kāpēc jūs jebkurā gadījumā neko nezaudējat, bet tikai VINNĒJAT!!! Teiksim, no 200 izvietotiem sludinājumiem iegūšu tikai 5 atbildes (ļoti zems cipars), tātad iegūšu 5 Eiro , atrodoties 7.saraksta pozīcijā. Tagad šie 5 cilvēki atkal ievieto VISMAZ 200 sludinājumus ar mana maciņa numuru 6.pozīcijā, un tikai 5 cilvēki atbild tiem cilvēkiem - jums tas ir jau 13.50 Eiro utt. Nu ko? Vai ieguldīsiet 5 Eiro, lai uzzinātu, vai šī sistēma darbojas?

Re: Peļņa
Autors: mmmr ()
Datums: 12/11/2019 15:08

Ej labāk kādam kaimiņam lapas sagrāb, pelnītāj.

Re: Peļņa
Autors: protuprotu ()
Datums: 12/11/2019 21:15

Ir, ir kārtējā muļķu ķeršanas akcija.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   *******   ********  **    **  ******** 
 **     **  **     **     **     **   **   **    ** 
 **     **  **            **     **  **        **   
 **     **  ********      **     *****        **    
 **     **  **     **     **     **  **      **     
 **     **  **     **     **     **   **     **     
  *******    *******      **     **    **    **     

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727