UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: ITi ()
Datums: 02/03/2006 07:33

Visi pārmet Skubs nezināšanu, laigan paši slavē savu.

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: gundars21 ()
Datums: 02/03/2006 15:44

visi pārmet Skuba iesaistīšanos diskusijā nezinot par ko runa

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: v_t ()
Datums: 02/03/2006 16:18

ō, jā! mana sieva ir vissmukākā.

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: smarts ()
Datums: 03/03/2006 01:17

Cien. Rūsa!

Lūdzu padalies ar vietas aprēķiniem cik m2 rezervēji katlam un caurulēm un cik granulu glabātuvei? Starp citu cik vietas aizņem granulu krājums vismaz trim mēnešiem?


paldies.

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: ITi ()
Datums: 06/03/2006 05:57

Granulas 1t aizņem apmēram 1.5 m3 telpas, atkarībā no mājas platības mēnesī vajag no vienas t uz augšu, respektīvi ar rezervi 4t to sareizinot ar 1.5 = 6m3

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: gribumaju ()
Datums: 08/06/2007 00:49

gundar21, vai esi apmierinats ar elementmaja paveikto? Domaju ari ar viniem vienoties, tacu neesmu sanemis vel atsuksmes no lietotajiem.

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: osys ()
Datums: 08/06/2007 17:38


Siltumsuknis protams nav slikta lieta, bet attieksmi bus jega mainit, kad situacija valsts limeni mainisies, kad valdiba atvers acis un saks domat par co2, un saks dotet un atbalstit iedzivotajus, tapat ka civilizetas zemes. Sheit jau cilveks ar nebutu pret siltumsukni, bet ka jau teica, kad siltumsuknis parstas darboties, tapat vajadzes alternativu, un skursteni tapat vajadzes. Silto gridu jau var nelikt, var ielikt chuguna radiatorus ar 1.5 x ribu uz 1 kvm.

Es personigi atdevu priekshroku malkas apkurei, tapec ka pagaidam vel var malcinju sagadat par normalu cenu, bet kad bus ka pilseta, protams tad bus jasak domat. Pirtinju un kaminu jau ari nepakurinasi ar siltumsukni. Mums patik, kad pavarda ir malkas plits, protams to jau var ar apvienot ar siltumsukni, virsmu jau sildis ar karsto udens cirkulaciju, bet tas jau nebus tas. Malku rezultata jagada tapat i pirtinjai i plitij, tad i pie reizes i katlam kapec ne.

Otra lieta ko veletos pakonsulteties par ss ? Patreiz man ir meistara telefons, kursh dzivo 25min brauciena un ir gimenes labs draugs un reakcijas laiks bus nekavejoties, ka ir ar shiem ss, ja tur kas juk, teiksim tas suknis lido vai kas cits, kads tur ir reakcijas laiks ?

Vel par tam siltajam gridam, patreiz man parasti chuguna radiatori, kad sak tecet momentali redzu, nogriezhu ventiljus un novershu defektu, nav ne sienas jagazh un nekas jalauzh, sistema pareja neapstajas, par to cik ilgi kalpo chuguna radiatori ar nav jastasta, ka ir ar tam siltajam gridam, ja tur kas sak laist garam, ka to pamanit un cik gadus tas siltas gridas trubinjas kalpos ?


iepriekš paldies par atbildem

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: karlis62 ()
Datums: 09/06/2007 04:59

osys

Wirsbo (Uponor) caurulītēm garantija ir 50 gadi.Ja grīda ir pareizi montēta ,tad zem betona nekādu savienojumu nav.Vienīgās vietas kur varētu parādīties sūces ir kolektoru pievienojumi .
Attiecībā par ss remontiem ,tad es domāju ,ka jāslēdz apkopes līgums ar piegādātāju vai citu servis organizāciju , kurā jāparedz ss apkopes 2x gadā un jāparedz meistara ierašanas laiks avārijas gadījumā Parasti minimālais laiks ir 2 st.

Re: Karkasa mājai apkures telpa
Autors: a ()
Datums: 09/06/2007 14:08

Starp citu, tas nu galīgi nemaz nav retums, ka siltajās grīdās ir sūce. Ir viena firmiņa, kas tikai ar to nodarbojas, ka pumpē iekšā kontūrā zem grīdas kaut kādu ķīseli, kas aizvelk ciet sūces. Viņi, kā teica, bez darba nestāvot - pats zinu gadījumu, kad pilnīgi jaunā mājā grīdā zūd ūdens, un pie tam ar lielu ātrumu. Ļoti nepatīkams fakts, jo remonts ir vai nu ar to ķīmiju, vai nu praktiski nereāla visas grīdas uzlaušana un pārbetonēšana. Cik no mūsu silto grīdu meistariem to ieliekot veic pilnīgi absolūti nepieciešamo spiediena pārbaudi???

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   ******   **    **  **    ** 
 ***   **  **        **    **  **   **   ***   ** 
 ****  **  **        **        **  **    ****  ** 
 ** ** **  ******    **        *****     ** ** ** 
 **  ****  **        **        **  **    **  **** 
 **   ***  **        **    **  **   **   **   *** 
 **    **  ********   ******   **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727