UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: Garām ejot ()
Datums: 03/02/2017 07:26

Labdien,
esmu nonācis punktā,kur jāizvēlas granulu katls.Protams,pirmais ir jautājums ņemt kombinēto(ja nu ziemas vidū granulu deglis izbeidzās..) vai tikai granulu!?Tad nu aplūkojot tirgus plašo piedāvājumu,bez iepriekšējas pierrdzes,nevar neapjukt.Tad nu esmu uzmetis aci gan uz Opop black star comfort,izskatās labi nostrādāts,nekur sliktu par viņiem neesmu manījis,bet cena...Tad ir runāts ar pārdevēju par TIS Group Duo Pellet,izlielīja,kā ļoti uzticamu.Tad nu varbūt padalamies pieredzē +/- kombinētajam vs tīrai granulai?Ja nu kādam ir pieredze ar minētajiem katliem,ja ir vēleme,padalamies.P.s. ja Jūs vēlaties pateikt,ka ir 100 diskusiju par granulu katliem,aiztaupiet,gan jau kādam cilvēkam arī jauns topiks būs saistošs.Paldies un ražīgu dienu!

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: zivs ()
Datums: 03/02/2017 11:52

Labdien.
Varu piedāvāt:
Čuguna apkures kombinētos katlus BERIL, FERROLI.
Kāda kvadratūra, māja siltināta vai nav. Siltas grīdas, radiatori?


WARME SIA
Rīga, Ieriķu iela 48
warme at inbox.lv
Mob. tel. 20119900

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: Uldiš ()
Datums: 03/02/2017 12:22

Palasi dažādas šeit esošas vecākas diskusijas par katliem, kā arī blogu [gimenesmaja.wordpress.com]
Dažas lietas: horizontālais siltummainis. Pirmkārt, ne tik efektīvs kā vertikālais, otrkārt, no komforta tur maz kas var palikt, jo uz horizontālajiem siltummaiņa plauktiem ļoti ātri sakrājas smalkie pelni, kuri, ja gribi lietderības % kaut cik uzturēt, vajdzēs katru dienu/pāris dienas tīrīt. Tad nu nah... tādu granulu katlu, kas ik pa dažām dienām jātīra. Pelni ir viens no vislabākajiem siltumizolatoriem vispār, līdz ar to pats saproti, kas notiks, kad viņi uz tām horizontālajām virsmām sakrāsies.
Cik $$$ nāk šis? Cik gadu garantiju šie dos? Kad skatījos OPOP, viņi dod 5 gadu garantiju gan katlam, gan deglim. Citi labie "tīrie" granulnieki arī, vai pat vēl vairāk. Bet lēts tas priekš nav, tas gan.
No poļiem vēl ir Sokol katli, kā arī šādi brīnumi: [www.sadzivessantehnika.lv] :D

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: Garām ejot ()
Datums: 03/02/2017 13:17

Aplūkojot Opop black star comfort 20kw shēmu, redzas, ka šim katlam ir tīrs vertikālais siltummainis.Skatoties uz TIS group pellet duo, aina ir nedaudz savādāka: [www.belkomin.com]

Apkurināmā platība ir ap 120 m2, taču plānojas pievienot vēl ap 20-25m2 telpu, plus ir kombinētais boileris 120l.Māja vidēji siltināta, ir nepieciešami uzlabojumi siltināšanas jomā.Domājams manā gadījumā pietilktu ar 15kW katlu.
No Commodus lapas līdz galam nesapratu, kas iekļauts katla cenā, jo vēlos pilnīgu automātiku, t.sk. elektroniski regulējamu trejgaitas vārstu.

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: Garām ejot ()
Datums: 03/02/2017 13:19

TIS Group Duo pellet cena ap 2700EUR.Bet iekļauta visa automātika, izņemot, GSM moduli, kas maksājot 100EUR.Elektroniski vadāms trejgaitas vārsts gan pašama.

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: zivs ()
Datums: 03/02/2017 13:37

15 kw būs par maz. Piedāvāju 23 kw čuguna komb. katlus, pilna kompl. (katls, deglis, bunkurs granulām 350 l, istabas sensors SIEMENS, 3 gaitu elektroniskais vārsts ESBE) cena:
BERIL (LATVIJA) - 2605.00
FERROLI (ITĀLIJA) - 3205.00

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: Uldiš ()
Datums: 03/02/2017 14:35

Zivs aktīvi reklāmu stumj. :D Pie tā itāļu čuguna pieliec vēl pāris simtus un sanāk labs tērauda katls - nezinu nevienu apsvērumu, kādēļ jaunai sistēmai čugunu "body" granulu deglim izmantot....

Garām ejot - taču aizbrauc, uzzvani vai e-pastu uzraksti visiem tiem, kas Tevi interesē un uzdod visus sev interesējošos jautājumus - komplektācija, degļi, vadība, garantija, apkopes (nav mazsvarīgi - dažiem no tām ir atkarīgs garantijas ilgums)! Tad arī iegūsi pilnīgāku info, ko kur un kā. Un, iespējams, kāds pastāstīs arī vēl ko papildus, ko citi nepasaka un varēsi, ja nepieciešams, arī 2. apli ar jautājumiem par intresējošajiem iziet! Un pieņemt sev labāko lēmumu!
Man personīgi vislabāk simpatizē OPOP Black star, bet tas neizslēdz citas alternatīvas kā iespējas. Kad biju skatīties, viņi teica, lai pagaidot, februārī būšos arī nesliktas atlaides. Buklets pie rokas nav, bet, ja pareizi atceros, tad cenā nav 3-gaitnieks (nu bet tas arī nemaksā kosmosu - paskaties akvedukts.lv

Re: TIS Group Duo Pellet granulu katls
Autors: MrBadMan ()
Datums: 03/02/2017 17:15

Granulnieks (poļu) ir aptuveni 6 gadi, pagājšgad nomainīju degli uz links:[www.pellasx.lv]
, vecais, parastais verikālais deglis bij "piegriezies" - temperatūrās zem 0° kurējās perfekti, virs 0° sāka "mocīties" (veidojas darva) un vairāk strādāt gaidīšanas (gruzdēšanas) režimā. Jaunajam tas ir novērsts, var neslēgt ārā visu gadu. Silda ap 100 kv/m vecu, nesiltinātu māju un karsto ūdeni 250 litru boileri. Kad nepieciešams, ieslēdzas, uzsilda, izslēdzas. Šosezon gadījās sūdīgas granulas, bet arī ar tām strādā, tik patēriņš lielāks un pelnu vairāk.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **     **  **     **  **    ** 
 ***   **  **     **  **     **  **     **  ***   ** 
 ****  **  **     **  **     **  **     **  ****  ** 
 ** ** **  **     **  **     **  *********  ** ** ** 
 **  ****   **   **    **   **   **     **  **  **** 
 **   ***    ** **      ** **    **     **  **   *** 
 **    **     ***        ***     **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727