UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5
Grandeg cūcība !!!!
Autors: Minhauzens ()
Datums: 20/02/2011 01:46

Pirms mēneša kad interesējos par Grandeg katliem, man kompānijā izklāstīja visas izmaksas. Tas ir Par katla uzstādīšanu no 200 Ls līdz 500 Ls ( iekļaujot visu nepieciešamo materiālu bez papildus pārbūves) Man nekāda pārbūve katlu mājā nav nepieciešama, jo viss ir jau sagādāts. Un protams pats katls ap 3000 Ls. Cik zinu visiem katliem un JEBKURĀM iekārtām nāk līdzi instrukcija un ražotāji cenšas paskaidrot visu svarīgāko pirms uzstādīšans vai katla uzstādīšanas noslēgumā ( tas ir tik normāli ) Tagad kad Grandeg ir uzzinājis, kad vēlos piedalīties projektā, ko 50% sedz valsts no visām izmaksām, tad šie man atsūtīja tāmi :
- katls, ap 3000 Ls
- uzstādīšana 997 Ls
- lietošanas pamācība, instruktāža 200 Ls
Esmu reāli šokā par tik klaju ņirgāšanos par cilvēkiem. Tas vien parāda cik latviešu ražotāji ir badaini un lieli maitas. Tas ir gandrīz kā pirkt mašīnu, bez stūres un pedāļiem un tad par papildus samaksu arī varēšu braukt !!!
Tad pēc viš šī draņķīgā Grandeg izlēciena esmu nolēmis atmest domu atbalstīt mūsu ražotāju, viņu skopuma un truluma dēļ. Nolēmu tad labāk izvēlēties Poļu kompānijas katlu Ling Duo granulnieku. Viņš ir par nepilniem 2000 Ls un tādu pat jaudu 25 kW, lietošanas pamācība par brīvu, projekta izstrāde, par brīvu.
Vēlētos dzirdēt, vai jums ir kas tāds arī gadījies no LV ražotāju puses un protams, ja te iemaldās GRANDEG pārstāvji, tad lai man izskaidro šo cūcību.

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: specs ()
Datums: 20/02/2011 08:08

Esmu līdzīgas izvēles priekšā, jo Grandeg pat bez cūcībām šķiet neadekvāti sacenojies. Vai esi pētījis Benekov katlus, kam pievērs lielāko uzmanību, kādus knifus esi atklājis starp ražotājiem?

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: heating ()
Datums: 20/02/2011 08:09

Jasaka laipni lugti Latvijaa!!!:(((LV bizness stils!!!

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: dzincha ()
Datums: 20/02/2011 09:23

Šitas ir kā iet pie zobārsta ar apdrošināšanu:
a) ar čeku 20 Ls
b) bez čeka 15 Ls.

Ir jau manīti ar ss uzstādītāji, kas pirms šī visu pasākumu solija par 5 KLS, tagad pirmajā lapā ieliek info par projektu un uzgriež sākuma cenu uz 6 KLS.

Tā kā tā......

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: DsKs ()
Datums: 20/02/2011 10:52

Minhauzens,var meginat tados gadijumos iet caur 'setas durvim' ... parjauta cenu piemeram lieliem tirgotajiem ka Sanistal,Onninen,Eva-Sat un savac no viniem piedavajumus un to pasu granulu katlu,Tev tacu obligati nav japerk tas katls pa taisno no razotaja ... Tev jebkura gadijuma bus oficiali iegades papiri ko atradit ... Tev ari nekad nebus tadas atlaides,ka manis nosauktajiem tirgotajiem un talak jau viss atkarigs,cik katrs no viniem 'uzmetis' pa virsu ... bet ir jamekle,pietiekosi lielas summas tas ir,lai veiktu paris zvanus un parunaties

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: raihs ()
Datums: 20/02/2011 11:02

Ja jau šeit pieminēts Sanistal-kādas atsauksmes? Cenas? Atlaides? Karoč-vai ir vērts caur viņiem visu santehniku/apkuri ņemt?

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: kalvis2 ()
Datums: 20/02/2011 11:33

Lai cik tas smieklīgi neizklausītos, pie ražotāja nez kāpēc vienmēr ir dārgāk, nekā citur,piemēram veikalā.

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: heating ()
Datums: 20/02/2011 11:39

Viekali nem lielus apjomus un tiem tad razotaajs/izplatitajs iedod atlaides ar kuraam savukart var speleet jau pardeveejs attiecibaa pret mazupirceeju!!!Es domaaju ar jebkuru lielo veikalu vari sarunaat 20% un vairaak atlaides!!
Es sarunaaju jo parsvaraa pirku pie viena pardeveeja!!Ja kasiere neko nezina par atlaideem tad dodie pie menedzera vai veikala vaditaja un visu var sarunaat!!"))

Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: Enrike ()
Datums: 20/02/2011 11:50

:O) Grndegs pats tos katlus neuzstāda , bet atdot kādam pietuvinātajam SIA - vismaz tā bija iepriekš , skaidrs ka uzstādīšana 200-500 latu robežā būtu pa "skaidro" , ja tu tagad izdomā iet "oficiālo" ceļu tad arī rēķinies ar tādām izmaksām - neesi naivs tā ir Latvija , un jo ātrāk to apjēgsi jo mazāks būs stress , pareizi ir te iepriekš izskanējuši komentāri ka cerot uz 50% atmaksu no valsts - naudu un nervus, laiku iztērēsi vairāk nekā iegūsi ietaupot 50% - ar poļiem tagad nepieņem pārsteidzīgus lēmumus , pagaidi - nomierinies un visu labi vēlreiz apdomā - es te netaisos slavēt un aizstāvēt Grandegu - bet man tiešām par labu viņiem pieņemtā katla izvēle izmaksā sezonā vidēji 60-65Ls robežās 200m2 mājai ar visu karsto ūdeni ( 200L kombinēto boileri ) , no apkures sezonas sākuma līdz šī mēneša baigām ar visu -20 salu pedējā menesī man aizies 3,5t. Matemātika : 3,5x90Ls:5 (oktobris , novembris,decembris,janvāris , februāris)= apm 65Ls


Re: Grandeg cūcība !!!!
Autors: DsKs ()
Datums: 20/02/2011 12:48

Depo neko nesarunas ( Depo vienigais var sarunat ar pardevejiem,kuriem uz visu apjomu ir 10% atlaide no cenas ar atlaizu karti,bet tie ir mazi apjomi un tomer caur pazisanos ;) ) , sarunat var piemeram ar K-Rauta,Kursi

kalvis2,neko smiekligu tur neredzu,ja viens panem preci par 100k un otrs par 1k,kadel lai pirmajam nebutu atlaides ( Eiropa sis atlaides cik pasiem mums pieredzes apmainas braucienos atklaja ir lidz 65% no razotaja bazes cenas )

raihs,ir verts runat ar visiem un ari ar Sanistal,tikai Sanistal attieciba uz katru klientu ir atseviskas cenu grupas,bet ka redzams pedeja laika,ir gatavi nogrust da jebko un par jebkadu cenu,kad sedi vinam preti ar konkurenta cena piedavajumu un vicini to gar degunu

Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **     **  ********   ********   ********  
 **  **  **  **     **  **     **  **     **  **     ** 
 **  **  **  **     **  **     **  **     **  **     ** 
 **  **  **  **     **  ********   **     **  **     ** 
 **  **  **   **   **   **         **     **  **     ** 
 **  **  **    ** **    **         **     **  **     ** 
  ***  ***      ***     **         ********   ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727