UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Apsildāmās grīdas
Autors: klients ()
Datums: 01/03/2005 15:37

Kādas ir atsauksmes par ar ūdeni apsildāmajām grīdām? Ir dzirdēts sakām, ka nav labi tās taisīt zem koka/parketa/lamināta grīdas segumiem - nav garantijas par kokmateriālu sausuma pakāpi. Kā īsti ir?
Tāpat runā, ka siltās grīdas nav ieteicams ierīkot dzivojamājās telpās - ilgstoša atrašanās tādā telpā ir neveselīgi kāju vēnām? Ir kādam zināma pieredze?
THX

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: xxx ()
Datums: 02/03/2005 12:19

Tieshi taa. Staigaat pa siltu griidu sapampst kaajas, itsevishkji ja peec karstas vannas. Arhitekts buuvvaldee nopuutaas ieraugot man visur siltaas griidas un teica ka es esot kaarteejais reklaamas upuris un vai es gribot dabuut migreenu? Jaasak ka biju padziivojis nedeelju ljoti siltaa dziivokli uz silta parketa un sajuutas nebija taas labaakaas. Arii pirmstam viens arhitekts teica man tieshi to pashu, ka peeda ir domaata lai atrastos veesumaa. Taapeec viesitabaa neliku silto griidu.

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: v_t ()
Datums: 02/03/2005 13:52

vecs teiciens māca, ka galva jātur vēsumā un kājas siltumā.

tēmā par siltumsūkņiem minēju, ka siltā grīda, ko apskatīju, īstenībā, nemaz nav silta. drīzāk remdena. 26 - 27*c nav temperatūra, no kuras var kaut kas pampt.

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: UMKA ()
Datums: 02/03/2005 17:00

Kaajas parasti pamst no volgas viiniem.

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: seris ()
Datums: 04/03/2005 14:04

UMKA tev 5, super, tiešām pasmējos :))))

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: Karlis ()
Datums: 04/03/2005 15:08

seris Wrote:
-------------------------------------------------------
> UMKA tev 5, super, tiešām pasmējos )))


:) :) :)


Re: Apsildāmās grīdas
Autors: praktiķis ()
Datums: 07/03/2005 09:39

Katrs indivīds savādāk uztver siltumu no grīdas-dažam patīk siltas, sasvīdušas kājas,dažam kājas nesvīst ,katram savs komforts.Man personīgi darbā, pavadot ilgu laiku uz apsildāmas grīdas,nav patīkama sajūta.Varbūt mājas čībās un atpūtas krēslā būtu patīkami,bet ielas apavos,pieklājīgā apģērbā nepatīk šāda sajūta.Kaut arī ventilācija ir ciešama,liekas ,ka trūkst gaisa, tāpat nav īstas siltuma sajūtas-auksti nav,bet nav arī silti.Runājot ar kolēģiem-kā kuram,bet sajūsmā neviens.

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: Karlis ()
Datums: 07/03/2005 13:32

Piekrītu, ka ielas apavos sajūtas varētu būt ne pārāk, bet mājās, ka vari ar zeķītēm pastaigāties pa flīžu grīdu.... Laps :)

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: v_t ()
Datums: 07/03/2005 14:33

pirms jaungada biju pie kolēgas ar sālsmaizi. māja jauna, smuka. viss čikiniekā. mājas tēvs pacenties ar kurināšanu - radiatori zvēro. viesiem vaigi deg bet kājas visiem nosalušas, jo ar apaviem pa jauno grīdu kaut kā ne visai, bet grīda auksta. labi, ka dzeramais netrūka, citādi iesnas būtu klāt kā likts. kā minimums.
un vispār, atkal atgriežamies pie vispārējās siltināšanas. tai ir jābūt izcilai, tad siltā grīda būs knapi remdena un ar to pietiks, lai telpā būtu omulīgi. kāju pampšanu, šadā variantā, panāksim ar "strūdzinieku" vai analogiem šķidrumiem.

Re: Apsildāmās grīdas
Autors: chempis ()
Datums: 07/03/2005 19:39

ar tām grīdām ir tā, prīmā ir koridorā vannas ist., bet dzīvojamās telpās tas neder kautvai putekļu dēļ.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.