UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Koksnes antiseptiķi
Autors: G.L. ()
Datums: 28/11/2004 12:45

Labākai un ekonomiski izdevīgākai spāru un suju antisepticēšanas veids un materiāli! lūdzu padomu

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: v_t ()
Datums: 29/11/2004 10:28

runājos ar vienu guļbūvju ražotāju, un viņš apgalvoja, ka tuvākajā apkārtnē neko prātīgu neražo. viņš lietojot kānādā ražotus antiseptiķus.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: umka ()
Datums: 29/11/2004 13:08

Neaizmirsti ka spaares veel jaapstraadaa ar antipireenu. Savaadaak kad nodosi maaju ekspluataacijaa buus probleemas ar ugunsdzeeseejiem.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: reins ()
Datums: 01/12/2004 09:46

muusu pashu scientologu meistardarbus par pievilciigaam nudinjaam var dabuut Relikaa netaalu no tirgus, i spriezhot peec paskaidrojumiem shamie tieshaam fishku rubii, vismaz teoreetiski noteikti a kaa praktiski pasargaas ta jau dziivosim redzeesim

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: www ()
Datums: 14/02/2005 20:24

1.Sakiet lūdzu ,kuros veikalos var iegādātiea Kanādas antiseptiķi.Ar ko Kanādas antiseptiķis ir labāks par Poļu,Latviešu ,Vācu antiseptiķi?
2.Kā var pateikt ,vai es esmu apstrādājis koksni ar antipirēnu ,vai neesmu?
(garša,smarža,krāsa,u.t.t.).Man dzīvē antipirēns nepalīdzēja.
Iepriekš paldies zinātājiem...

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: edgars miculiss ()
Datums: 28/10/2008 19:16

Ko nozīmē, kāpēc izmanto utt.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: einārs ()
Datums: 28/10/2008 21:31

vācu kvalitātei vajadzētu būt ne sliktākai par to kanādas kvalitāti.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: žora korņevs ()
Datums: 28/10/2008 21:52

gulbuuvju razhotaajs gan jau ka atradis kanaadaa kaut ko "pa leeto". tas taa raksturiigi latvieshiem.

un katrs kursh ir straadaajis ar bolderaajas un kanaadas skaideni, noteikti pateiks , ka muusu pashu ir 100x labaaka. nevajag noniecinaat pashmaaju produktus.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: einārs ()
Datums: 29/10/2008 00:25

vrbūt kanādieši no briežu mīzaliem taisa antiseptiķi, bet tapēc jau nevajag uzreiz mesties pāri visam dīķim pēc tā mēsla.pie mums pilni veikali un nav tā ka nekā laba nav.bla, bla viena tante teica.

Re: Koksnes antiseptiķi
Autors: Didzisp ()
Datums: 29/10/2008 07:33

A kam vispar vajadzīga kautkadi antiseptiķi? Spārēm nu točna neko nevajag smēret virsū. Tak aizejiet uz brīvdabas muzeju. Tur mājām simts un vairak gadu un nekādi draņķi nav virsū smērēti, bet mājas stav uz nebedu. Vispirms vajag pareizu konstrukciju koka elementiem un pareizu ventilaciju. Ja spāri no neizžāvēta koka ietīsi polietilēna plēvē, tad neviens kanādiešu smāķis nepalīdzēs. Tā pat, ja koku pataisno uzliksi uz pamatiem, tas sapūs ar visu antiseptiķi. Pareizi izveidota koka konstrukcija , mūsu klimatā pilnīgi bez kādas apstrādes, var stāvēt simtiem gadu. Domājiet, ka tie smāķi ir ekoloģiski tīri? Kāpēc uz apstrādāta koka neaug sēnes un to negrauž ķirmji? Tapec, ka visi antiseptiķi ir indes, kuras piebeidz visu dzīvo. Cilveks jau arī skaitās dzīva būtne. Nu labi, diez vai kāds, pirms guletiešanas, palaizīs spāri, bet vai visus kokus vajag apsmerēt, tas vēl ir jautajums.
Es pagrabā veicu tadu nelielu eksperimentu. Pirms gadiem desmit sataisīju pagrabā plauktus un apsmēreju liekas ar Erlitu. Tad nu viss sapuva pa trīs gadiem. Nu skaidrs- slikts antiseptiķis. Sataisīju jaunus plauktus un apsmērēju ar kautkādu importa antiseptiķi. Viss sāka pūt jau pirmaja gadā. Gala rezultatā, plauktus sataisīju no metāla un miers. Ar to es tikai gribu teikt, ka ja koks tiks nepareizi ekspluotēts mitros apstākļos, tad neviens antiseptiķis nebūs labs.
A kam tie antipireni vajadzīgi, vispar nesaprotu. Tā tāda naudas kāšana. Sausa pagale apstrādāta ar to pretdegšanas smāķi aizdegas ugunī tik pat ātri, kā neapstrādāta. Tīri intereses pec vienreiz pārbaudīju.Tur tak nav pat skolā jamācās lai saprastu, ka tik plāna kārta tā pretdegšanas līdzekļa nespēs apturēt degšanu.Lai degšana nenotiktu, vajag visu koksni pesūcināt ar kādu pretdegšanas ķīmiju, bet tas ir nereali.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.