UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: EjTakTu ()
Datums: 30/01/2009 12:49

Priekš aaaa
Šeit nav pareizā un nepareizā varianta. Tas sveņu vai friču būvnieks nebūvē priekš sevis. Ar vislabākiem nodomiem un vismazākām iespējamām izmaksām, nezaudējot kvalitāti, viņi uzbūvēs funkcionējošu ēku klientam. Pārsvarā jau tagad sskaitās būvniecība vienai paaudzei. kaut gan vannu var gadīties nomainīt ātrāk. Bet gadus 20 jau parasti novilks. Kur tādus izmērus pēc 20 gadiem dabūt? varbūt gribēsies ko citu. bet princips te jau kā iebūvētai mēbelei. Flīze jau mūsdienās vannasistabā ir hidroizolācijas mehāniskā aizsardzība . Priekš kam mājas ( līdz atslēgai) izgatavotājam būtu jādomā par samērā tālu nākotni un jāsadārdzina izstrādājuma cena? Savienojumu mezglu konstruktīvie risinājumi var būt diezgan dažādi. katram savi plusi un mīnusi. Tā kā atšķirīgie risinājumi ir vairāk ekonomiski nevis tehnoloģiski.

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: aaaa ()
Datums: 30/01/2009 14:44

Manuprāt noflīzēt pirms ir lētāk, ātrāk, vienkāršāk, tāpēc, nedomāju, ka viņi tur tā dara, jo tā sanāk lētāk, drīzāk tā sanāk labāk, tāpēc dara. Baigā mēles lauzīšana sanāca ;)

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: EjTakTu ()
Datums: 30/01/2009 15:15

Ja vienā eksemplārā vonungs, tad taisnība Tev. Ja"širpotrebs, tad mana virsroka :)

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: einars ()
Datums: 30/01/2009 18:43

vannu ar silikonu pielime pie sienas un gribu redzet to stiprinieku kurs noplestu to no sienas.un ja kads ari vacija ar halturistiem ir stradajis,tad nevajag teikt ka visi ta dara.silikons nav muzigs un ik pec kautkada laika jamaina.gribetu zinat ka to sapelejuso silikonu iztiris starp vannu un grubulaino flizes malu.un tas ka vanna staiga uz augsu un leju,to nevajag nemt veeraa?vai tad gruti flizes nolaist cm 5 zemak par vannu un visu izdarit ka nakas?

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: žora korņevs ()
Datums: 30/01/2009 23:23

a zviedri ,piemeeram, nepisaas ar fliizeem. uz griidas linolejs, uzlociitas 15 cm malas, viss akuraati sakauseets, sienas kraasotas ar kaut kaadu 40 nr kraasu. un nekaada jeblja ar fliizeem.bet muusu baalelinji par lepnu, lai taadaa askeetismaa dziivotu, vajag visaadus suuda dekorinjus, listellas, shitaadi mozaiku, taadu mozaiiku. labi ,beigaas, ja gaumiigio sanaak. lielaakoties vemt gribas, ieraugot taas vannasistabas. un ja fliizee, tad nez kaapeec liidz griestiem jaafliizee. viens kungs pagjeereeja vannasistabaa visas sienas lidz griestiem ar hidroizolaaciju notriept. pilniigs chau...

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: einars ()
Datums: 31/01/2009 01:02

dekoriniem latvija ir labs noiets.pameklejiet pilniigi baltas fliizes vai viss parastaakaas,kraasojamaas tapetes ar koka skaidinaam.tas viss ir normaalaa eiropaa topaa,bet pie mums kautkaa neieved.

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: žora korņevs ()
Datums: 31/01/2009 02:49

jaa ,par baltaam fliizeem taisniiba..kaut kad vajadzeeja vienai restoraana virtuvei. beigaas naacaas kaut kur pasuutiit un gaidiit parastas 15uz15 baltas fliizes .

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: aaaa ()
Datums: 31/01/2009 10:04

Žora, par to hidroizolāciju gan tu safleitēji - zviedri to tajā vietā kur duša uzklāj reāli līdz griestiem - pret šito viņi baigi nopietni attiecas. Es pa 4.5 gadiem iekš SWE neredzēju nevienu duškabīni - viņiem standarts ir traps uz grīdas stūrī un stāvi pie zemes un dušojies. Protams, kritums ir pareizi iestrādāts. Ir kā tu saki - linolejs uz grīdas, malas uz augšu, bet arī nostrādāts parasti ir perfekti - gan gar trapu, gan ap caurulēm, gan stūros. Caurules tur parasti neiet aiz sienas, bet gan ienāk vienā vietā vannasistabā un iet līdz dušai uc. pa virsu - parasti smukas tievas ņerža caurulītes, uz aci kādi 10-12mm, visi savienojumi sabāžamie -arī ņeržaka. Tā tur ir sākot ar privātmājām, beidzot ar skolām un svaru zālēm. Ar to sienu nav tik vienkārši, jo zinu, kā tur tas tiek taisīts - saku uzreiz, pie mums LV to neviens reāli nemāk darīt, tāpēc flīzē. Viņi visu sienu aplīmē jau pēc grīdas linoleja uzlikšanas ar kaut kādu speciālu audumu, bez šuvēm. Ideja tāda - ir tas audums uz ruļļa griestu augstumā. Sāk līmēt vietas, kas vistālāk no ūdens (pie durvīm) un iet riņķī pa visu vannasistabu, beidz tajā stūrī, kur sāk, protams, ar pārlaidumu. Pārlaidums ir arī apakšā pāris cm virs linoleja, kur vēlāk uzkausē tādu speciālu maliņu. Audums sanāk tikai ar 1 šuvi uz visu vanneni kaut kur pie durvīm. Tad uzliek hidroizolāciju un krāso ar krāsu, kas ir arī speciāla - cieta un ūdensnecaurlaidīga, kā tāda plastmasas plēve sanāk.
Tagad viens čoms tur nopirka dzīvokli jaunceļamā mājā - nu tur gan ir flīzēta vannasistaba, bet kā tu saki - ar 10x10 baltām flīzītēm, kas nošuvotas ar parasto pelēko šuvotāju. Bet nu es neteiktu, ka baigi smuki izskatās. Bet tas tur ir modē tāds armijas funkcionālisms bez nekā smuka.

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: žora korņevs ()
Datums: 31/01/2009 16:56

jaa, vinjie taas vannasistabas ir taadas , kaa teikt , kaa uz kugja. baigi preciizi aprakstiiji:D un arii viss paareejais. dziivollii, kuraa es dziivoju, visas sinas bija apliimeetas ar papiiru un nokraasotas baltas. nu vienvaardsakot, askeetisms vispaaraakajaa pakaapee.

Re: Vanas istabas flīzēšana
Autors: v_t ()
Datums: 31/01/2009 18:56

arī pie mums askētisms būs modē. un visai drīz.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3


Jūsu Vārds: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********   **    **  ********  **    ** 
 **     **  **     **  ***   **     **     **   **  
 **     **  **     **  ****  **     **     **  **   
 ********   ********   ** ** **     **     *****    
 **         **     **  **  ****     **     **  **   
 **         **     **  **   ***     **     **   **  
 **         ********   **    **     **     **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727