UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 6
Re: Izcenojumi
Autors: v_t ()
Datums: 06/12/2008 11:28

tāmētājam ļoti pareiza pieeja.
visādiem žorām šķiet, ka būvniecībā ir tikai viens aspekts - tik cik saņem būvnieks. bet maksātājs netiek pieminēts nemaz. it kā tas būtu kaut kāds abstrakts subjekts, kas to vien vēlas, lai viņu slauktu.
interesanti būtu šīs abas puses pamainīt lomām.

Re: Izcenojumi
Autors: normunds85 ()
Datums: 06/12/2008 12:06

piekriitu zoram.taameetaajam-tu jau nezini,ko tev piedaavaa.kaa vispaar iespeejams kaut koadas cenas nosaukt ja neesi to visu klaatienee apskatiijis.taa jau tu kreklu d...aa ierausi liidz pat uzaciim.peecaak tikkai normaaliem dzekiem tas viss buus jaapaartaisa.tad arii varees pasuutiitaajs briiniities .esmu jau tos leetos redzeejis un vinu darbus paartaisiijis.ja nespeej savu kapeicinu izvilkt, tad keras pie materiaala.pamatus lej bez cementa,griidas nenotrombee utt.jumts skiibs,redz suudiigi uzmuureeja ,slinkums izliidzinooso kaartu liet,mocii tik augsaa.man jau tie leetie patiik .apgaadaa ar darbu.druscin zeel to pasuutiitaaju,bet skopais jau maksaa divreiz.par cenaam. seit tu vari ieteikt no videejaas uz augsu .apskatoties var tikkai vienoties.

Re: Izcenojumi
Autors: einārs ()
Datums: 06/12/2008 12:30

es tur neredzu nekādu pareizu pieeju.apmainīties vietām,tā tiešām būtu laba ideja.gribētu redzēt ka tas pasūtītājs strādātu par tādu cenu.veikalā gan mēs par labu maizi maksājam pāri 4 ls.kg.,un nesakam ka pa dārgu,neņemšu.protams ka tuvojas traki laiki.metīsim cenas lejā,visu var sarunāt,bet nejau ar agresīviem uzbrukumiem.materiāliem kāds cenas ir nometis?

Re: Izcenojumi
Autors: v_t ()
Datums: 06/12/2008 12:45

vai gribēsi apgalvot, ka cements, vai bloki nav kritušies cenā? instrumenti? kokmateriāli?
kurš te ir agresīvs? būvnieki, gan, cenas cēla maigi, ja?

Re: Izcenojumi
Autors: normunds85 ()
Datums: 06/12/2008 12:48

kameer cenas nekriitas, neredzu iespeeju samazinaat darba izcenojumos,pagaidaam.piekriitu einaaram.par visu var vienoties,tikkai sapraata robezaas.celtnieki jau arii grib dziivot nevis kaa taameetaajs-vergot.

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 06/12/2008 13:34

Interesanti , kaa gan var teikt, ka cenas nekriitas?
Materialiem,instrumentiem, degvielai cenas ir jau speeciigi nokritushaas - vismaz tik cik pats daru visadus nelielus celtniecibas darbus sava maja - izjutu to konkreti.

Attieciba par celtniekiem,kuri ari grib ''dzivot''.Ieteiktu ''njemt uz massu'' - jeb vienkarsoti - vairak stradat.Tad ari nopelnisiet tik cik vajag.
Lielas firmas, kuras grib izkarot monopolstavokli, to ari dara.Samazina cenas.Ir jastarda -neko nepadarisi.

Un vel, manuprat, tiem kuri ar sim lietam nodarbojas profesionali sobrid ir tikai jaseko liidzi - ir ljoti daudz firmas/veikali, kas aizveras vai paarorientejas - sekojosi daudz labu materialu un instrumentu atdodot par sviestmaizi.

Re: Izcenojumi
Autors: nnxx ()
Datums: 06/12/2008 14:02

celtnieciibas materiaalu cenas kriitas,bet tas jau ir pasuutiitaaja interesees-ne izpildiitaaja.par paartiku un paareejaam sadziives preceem gan taa neteiktu,par degvielu sodien taa ir nokritusies tacu paaris nedeelu laikaa taa var uzkaapt .taa kaa tas nu galiigi nav raadiitaajs. veel lielaas firmas savus darbiniekus jaaja gan pirms 2gadiem gan tagad,gan naakotnee jaas .tas arii nav radiitaajs.tas ,ka jaastraadaa_ -pilniigi piekriitu ,tacu jaastraadaa!!!!!!---nevis jaavergo.

Re: Izcenojumi
Autors: žora korņevs ()
Datums: 06/12/2008 14:24

taatad, cik saprotu, "a" arii ir samazinaajis savu algu.

Re: Izcenojumi
Autors: a ()
Datums: 06/12/2008 14:44

protams zora, ja dzivo ieks lv, tad lai noturetos tirgu, ir jaaopere ar visu informaciju, un lai butu pasutitaji un atturetu esosos klientus no saldiem jaunu firmu piedavajumiem ir jareduce reizem ari sava pelnja.Un darba laiks ir reizem no 10:00 - 23:00, lai gan sads ''setups'' jau ir ierasts kops manis jau pieminetajiem jusu saldajiem 2006-2007 gadiem - lai varetu apmierinat ''dzivot griboso'' celtnieku materialas prasibas.Vienigi tagad esmu ticis no galjas masinas ara - jo vairs nespiez bankas terminji, ar kuriem veikli toreiz opereja celtnieki.

Re: Izcenojumi
Autors: v_t ()
Datums: 06/12/2008 15:06

Posted by: normunds85 (IP Logged)
Datums: 06/12/2008 12:48


kameer cenas nekriitas, neredzu iespeeju samazinaat darba izcenojumos,pagaidaam.piekriitu einaaram.par visu var vienoties,tikkai sapraata robezaas.celtnieki jau arii grib dziivot nevis kaa taameetaajs-vergot.


protams, citi negrib dzīvot.
citiem veikalā visu dod par brīvu vai ir speciālas neceltnieku cenas - pārtikai, lupatām, apaviem. ir speciālas neceltnieku kultūras pasākumu biļetes u.t.t.
respektīvi, dzīvot, tiesības ir tikai celtniekam. un labi dzīvot.

turies pie saviem izcenojumiem. bet nebrīnies, ka pamostoties ieraugi sasistu sili. kā dažs labs tepat forumā jau ir izpildījies.

Pašreizējā: 2 no 6


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   ******    *******   **    **  ********  
  **  **   **    **  **     **  ***   **  **     ** 
   ****    **        **         ****  **  **     ** 
    **     **        ********   ** ** **  ********  
    **     **        **     **  **  ****  **        
    **     **    **  **     **  **   ***  **        
    **      ******    *******   **    **  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727