UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Krāpnieki
Autors: Renāte (87.110.125.---)
Datums: 06/02/2009 14:05

Ja Jums ir svarīgs savs naudiņas maciņa saturs un Jūsu mīļie, kuri Jums ir katru dienu blakus, tad uzmanieties no uzņēmuma SIA „MORISS CELTNIECĪBA”. Viņi Jūs „apčakarēs”šī vārda pilnā nozīmē un vēl vairāk – sākot jau ar gudrajiem līguma noteikumiem un saldajiem vārdiņiem.
Citēju no SIA „MORISS CELTNIECĪBA”mājas lapas www.karkasamāja.lv :

„Uzņēmumā strādā sava amata profesionāļi ar lielu pieredzi visdažādāko projektu īstenošānā. Galvenais, lai rezultāts sniegtu prieku gan mājas īpašniekam, gan tās cēlējam”.

....Jā tik tiešām, uzņēmumā strādā sava amata profesionāļi, puiši raujas melnās miesās, lai darbiņš būtu labi padarīts, piekrītu arī, ka mājas saimniekam būs prieciņš par jauno skaisto māju, tikai nezinu kā gan būs saimniekam ar jaunās mājas auru, jo redziet, solītais prieciņš tās mājas cēlājiem nav, jo tās naudiņas kā nav tā nav! Uzņēmuma valdes loceklis un tā labā roka( neizpelnījušies ne mazāko cieņu, tomēr abu kungu vārdus neminēšu) laikam ir kādā bankā sev pamatīgu depozītu uztaisījuši?! Un šis bērnudārzs, par mūžīgi nākošo un krītošo naudu kontā un telefona necelšana, man ir kauns viņu vietā. Nevar jau zināt., varbūt viņi rāda labu paraugu savām ģimenēm?! Vismaz man prieks, ka viņu ģimenei nav jācieš un jādomā par to kur dabūt 0,50 ls maizītei.
Man tikai ir viens jautājums: „Kā šiem abiem kungiem sirdsapziņa ļauj gulēt naktī, ar svešu naudu kabatā un meliem zem mēles”??? Katrā gadījumā SIA „MORISS CELTNIECĪBAS” uzņēmuma darbiniekiem ir laupīts mums visiem tik svētais naktsmiera miegs, neapmaksāto rēķinu dēļ, no kā cieš visa ģimene.

P.S. Lai abiem uzņēmuma vadības kungiem salds miegs!

Re: Krāpnieki
Autors: taaisnais (78.84.169.---)
Datums: 08/02/2009 19:06

Ko nu stasti,Latvija nav negodigu cilveku visi ir uzticami un drosi ,pat ļoti godīgi .. būsi kaut ko sajaukusi pie bada ,un vipsār kada velna pec ja nav ko rīt tu maju būvē .. jaiet pie daktera no sakuma

Re: Krāpnieki
Autors: einārs (87.110.163.---)
Datums: 09/02/2009 09:33

renāte-neiekarsti,nomierinies. :)

Re: Krāpnieki
Autors: Irse (---.rietumu.lv)
Datums: 24/03/2009 15:50

Ļoti pazīstams stils, arī vienai eks celtniecības firmai un tieši no Valmieras rajona un tieši divu kungu vadībā. Būtu ļoti interesanti zināt kungu vārdus.

Re: Krāpnieki
Autors: PuseNoSirds (82.193.83.---)
Datums: 25/03/2009 09:49

Gribu bridinat cilvekus kas mekle darbu, vai stradniekus. Nekada gadijuma nestradaiet kopa ar firmu IS Serviss un ipasi ar to prieksnieku Intu Steinbergu. Vins krapj cilvekus, nemaksa viniem naudu un melo. Ja kadam jau bija sakars ar so firmu, vai Jus pazistat tadus cilvekus, kas ir piekrapti un kuriem ir kadas pretenzijas pret so firmu vai vina prieksnieku, ludzu rakstit uz e-mail. Anonimitate garanteta (pec Jusu velesanas).Ceru, ka ar Jusu palidzibu mes nosodisim vismaz vienu cilveku, kurs netaisnigi attiecas pret saviem stradniekiem. Paldies par atsaucibu!



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   ******   ********   **     **  **    ** 
 **     **  **    **  **     **  **     **  **   **  
 **     **  **        **     **  **     **  **  **   
 **     **  **        ********   *********  *****    
 **     **  **        **         **     **  **  **   
 **     **  **    **  **         **     **  **   **  
  *******    ******   **         **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727