UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

"GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (62.122.16.---)
Datums: 19/03/2011 14:40

Ja gribat iegādāties sev milzīgās galvassāpes, tad droši pērciet "Glaskek Latgale" SIA (Daugavpils) ražotus PVC logus un Alumīnija durvis.

Man nepaveicas pasūtīt savā pilsētā SIA "Glaskek Latgale" ražotus PVC "Schuco" logus un Alumīnija "Reynaers" durvis: visi pūš ar salu gaisu un nepratīgi rāso!!!

Pie manis bija jau divu citu lielu logu-durvju profesionālo ražotāju pārstāvji, kuri konstatēja sekojošos būtiskos defektus:

1). Visi SIA "Glaskek Latgale" ražotajiem PVC "Schuco" logiem un alumīnija "Reynaers" durvīm ir būtiski defekti!

2). Logiem nav uzstādīti vērtnes piespiešanas mehānismi vispār vai, ja kaut kur ir, bet nepareizajā vietā! Piemēram, vajag pa vērtnes vidu, bet ir maliņā. Rezultātā - logu pūšana un rasošana!

3). Aluminiju durvīm pašā "Reynaers" profilu konstrukcija ir nepareizi salikta - bez nepieciešamām pēc tehnoloģijas gumijas blīvēm! Rezultātā, ja pat, kaut kādas blīves ir ieliktas durvjos, caur profilu nenoblīvētām spraugām pūš aukstums istabā (apejot esošās gumijas blīves)!

4). Alumīniju durvīm vidējās lielākās un resnakās gumijas nav salīmētas vispār savā starpā - horizontālās-vertikālas un gumiju savienojoši stūriši! Rezultātā sanāk tā, ka pūš vējš it kā tie blīvējumi vispār nav!

5). Alumīniju durvīm jābūt pēc tehnoloģijas 3-rindas blīv-gumijas, bet 1.rinda gumiju durvju rāmī vispār nav ielikta!!! Rezultātā regulē vai neregulē šos alumīniju durvis, bet pedējā plānāka blīvgumiju rindiņa nespēj aizturēt sala gaisa caurvēju istabā!

6). Aluminiju durvīm stiklu paketes iestiprinātas šķibi un blīvgumijas rāmjos pa īsu, tāpat kā visas ieliktas blīvgumijas durvju konstrukcijā = tāpēc arī pūš!!!



Profesionālo firmu meistāri, protams, bija pārsteigti un pateica vienu labu frazi par SIA "Glaskek Latgale":
- Tagad mums ir skaidrs, kā un uz ko SIA "Glaskek Latgale" varēja vinnēt visādos konkursos, piedāvājot dempinga CENAS saviem klientiem!

SĒCINĀJUMS:
- SIA "Glaskek Latgale" māk tikai apčakarēt savus klientus uz logu-durvju kvalitātes rēķina!
- Šis SIA "Glaskek Latgale" rūpnīcas lielākā peļņa ir uz materiālu daudzuma (īsākās gumijas, neieliktas vai nesalīmētas gumijas un blīves, rāmju konstrukcijas montāžas tehnoloģijas neievērošana un tā tālāk) un uz logu-durvju konstrukcijas kvalitātes rēķina!

Man personīgi SIA "Glaskek Latgale" rūpnīcas pārstāvis uz manām rakstiskām vairākkārtējām pretenzijām vienu reizi telefoniski atbildēja, ka "Mēs (SIA "Glaskek Latgale") tikai dēļ Jūs nebrauksim tos logus-durvjus labot!!!

Un nevajag tik vieglprātīgi domāt, ka tā 5-gadu garantija kaut ko nozīmē tiem logu-durvju ražotājiem!!!

REZULTĀTĀ es uz SIA "Glaskek Latgale" ražoto logu un durvju REMONTU jau iztērēju apmēram viena loga CENU, bet diemžel tas vēl nav viss, jo jāliek pietrukstošās blīvējošās gumijas Aluminiju durvīm!

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: crop (---.zb.lv)
Datums: 20/03/2011 17:36

2009.g. rudenī pasūtīju pie viņiem (ofiss Ādažos) alumīnija sienu-rāmi ar stikla paketēm 35.kv.m. platībā ar alumīnija durvīm. Godīgi sakot man pretenziju nav. Profils kvalitatīvs, paketes arī, samontēts akkurāti. Es pat brīnijos, kā meistari pacietīgi visu līmeņoja un pielāgoja manas 40.gadus vecās mājas ne īpaši taisnām sienām. Vienīgais, pie kā varētu piesieties-viens durvju apakšējais stūris slikti pieguļ pie rāmja ar gumiju un tur var just vēja plūsmu. Droši vien tas novēršams ar durvju regulēšanu. Meistari ceļot vienu paketi 5m augstumā, ievilka nelielu skrambu stiklā. Kad es to pamanīju, bez ierunām tika atvesta jauna pakete un nomainīta. Saskrāpēto viņi man atstāja rezervei.

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 04/04/2011 09:30

TURPINĀJUMS par "GLASKEK Latgale" jaunatklātajiem defektiem:

= "Reynaers" profila aluminija durvis:

Izrādās, ka arī pats profils "GLASKEK Latgale" rūpnīcā salikts greizi un ar šķirbiņam !!!

Tieši tāpēc visās "GLASKEK Latgale" aluminija durvjos vērtnes slēdzas šķibi ar krakšķiem un ar zināmu spēku, lai aizvērtu tās durvis ciet.
Ko tas nozīmē pircējam - sievietēm un bērniem aizvērt tās durvis ir pa grūtu vai vispār nav iespējams - prāsas zināmais spēks.

Bez tam, izrādās, ka ārējā kontūra blīvgumijas nav iespējams ielikt, jo durvis ir laminētas virs profila, lai dabūtu ārpusē fasādes vēlamo krāsu, bet pats profils šādā gadījumā neļauj ielikt gumijas - par ko atkal rūpnīca "GLASKEK Latgale" vienkārši noklusē: starp rāmji un vērtni nepaliek vietas standarta gumijas profilam.
Rezultātā pircējs dabūj durvis ar vēlamo krāsu ārpusē, bet bez ārējām blīvgumijām. Bet tas savukārt nozīmē, ka ziemā baigi pūš pa durvju nenoblīvētām šķirbām !!!

Šeit var kārtējo reizi pārliecināties, ka rūpnīca "GLASKEK Latgale" iesmērē klientiem sūdīgas kvalitātes samontēto preci zem eiropas brenda nosaukuma un protams par lielu naudu!!!

Skumji...


Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 04/08/2011 09:21

Un atkal par "GLASKEK Latgale" logu-durvju defektiem:

Beidzot izremontēju (ja tā var teikt) "GLASKEK" Aluminija durvis uz terasi, kurai aluminija rāmis bija ielocījis uz āru.

Problēma bija tāda, ka rāmis ielocījas, bet durvis palika taisnas un pa spraugām augšā un lejā pūš sala gaiss...

Toreiz izsaucu no dažādām logu-durvju firmām pieredzējošos meistarus (no dažādām pilsētām), kuri nevinojoties savā starpā rekomendēja man uzreiz nelocīt aluminija durvis atbilstoši rāmja locījumam (tas bija vienīgais iespējamais variants), bet pameģināt sākt ar 3-punktu atslēgas uzstādīšanu durvīs 1-punkta vietā...

Un tagad beidzot tas ir izdarīts... ;=)))
Ir ielikts vācu ražotāja "FUHR" 3-punktu atslēga...
Jā, tik tiešam, ar plikām ācīm tagad var redzēt, ka durvis tagad pilnībā piespiežas rāmim bez atstarpēm. Pilnīgi to varēšu pārbaudīt tikai ziemā pie lieliem ārgaisa minusiem...

Vienīgais tas prieks man maksāja 115,- LVL skaidrā...


SLĒDZIENS:
Manā majā par nelaimi ir kopumā "GALSKEK Latgale" 7gab. PVC-logi un 3gab.
Aluminiju "REYNAERS" profila durvis (logu tipa)...

Uz doto brīdi uz visādiem logu-durvju remontiem ir jau izterēts ap 250,- LVL skaidrā ...
Tas ir neskaitot manus bojātus nervus un sirmus matus, kā arī bojāto ģimenes locekļu veselību...

Un skumji, ka tas vēl nav viss... :-(((


Ar cieņu
Garamgājējs


Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 07/09/2011 09:05

Par "GLASKEK Latgale" logu-durvju defektiem:

REYNAERS Aluminija durvis:

- Kā jau rakstīju iepriekš, jau pašā "GLASKEK Latgale" rūpnīcā aluminija durvju "REYNAERS" profils bija samontēts greizi, kā rezultātā durvis taisas ciet tikai ar zināmu spēku un krakšķi: tas defekts jau ir salabots ar citas profesionālas firmas meistara palīdzību...

- Izradas, kā profila rāmis kopā ar vetikālo sadalošo profila reiku salikts bez blīvgumijām savienojumu vietās.

Ko tas nozīmē:
- Caur šādiem neblīvējumiem āra aukstais gaiss ienāk pa tiešo istabā apejot visas durvīs eksistējošās blīvgumijas: "pūt vējiņ!"... un atkal saaukstējums un tā tālāk...

Šonedēļ nopirku labu caurspidīgu silikonu "BIZON" āra lietošanai un aizsmērēju visus caurumus un neblīvumus visās manās "GLASKEK Latgale" ražotas aluminiju durvīs, gatavojoties apkures sezonai... ;=))

Cēru, ka tas palīdzēs izvairīties no jau ierasta caurvēja no "GLASKEK Latgale" durvīm... ;=)))


Ar cieņu
Garamgājējs

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: raihs (81.198.232.---)
Datums: 07/09/2011 10:45

Varbūt tie tieši ir ļoti kvalitatīvi logi,kuriem papildus iestrādāta ventilācijas sistēma,par kuru te forumā tik daudz tiek runāts:)Lielisks risinājums- neielikt blīvgumijas!:)

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (62.122.16.---)
Datums: 18/09/2011 22:12

To "raihs":

- ...un "Pūt, vējiņ!..." ar to -20°C sala gaisu guļamistabiņā bērniņam virsu...

Melnais humors sanāk...

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (62.122.16.---)
Datums: 02/12/2011 22:21

Par "Glaskek Latgale" SIA (Daugavpils) ražotiem aluminija durvīm:

Šajā nedēļa biju vienā seminārā par pasīvām mājām, kur viens vācietis stastīja par esošo dzīvojamo ēku būvkonstrukciju trūkumiem un iespējamiem risinājumiem.

Diemžel es sapratu, ka, ja es gribu dzīvot veselīgā klimatā un lai man un maniem ģimenes locekļiem būtu patikami dzīvot manā majā, būs jānomaina arī visi "Glaskek Latgale" SIA (Daugavpils) ražotus "Reynaers" profila Aluminija durvis, jo tie netur siltumu un rada diskomforta sajūtu ar savu auksto aluminija profila konstrukcijas virsmu, kura velk ar nepatikamu aukstumu virsu istabā esošajiem cilvēkiem...

Par piemēru, vācu speciālists pieminēja, ka aluminijs no izturības viedokļa ir ļoti labs materiāls: nerusē
un tā tālāk, bet sev par vainu aluminijs ir pārāk labs temperatūras pārnesējs.
Tieši tāpēc logos un durvjos aluminijs rada ļoti nepatikamu siltuma tiltu, caur kuru māja saņem aukstumu un savukārt zaudē siltumu.

Tieši tāpēc aluminija durvis rada diskomforta sajūtu un saaukstina jebkuru dzīvojamu istabu.

Pameklējot kārtējo reizi Latvijas aluminiju durvju-logu ražotājus e-netā, konstatēju vienu ļoti interesantu faktu, ka daži ražotāji sāk atklāti rakstīt, ka
ALUMINIJA PROFILU LOGI UN DURVIS NEPAREDZĒTI DZĪVOJAMĀM ISTABĀM, BET TIKAI ZIEMAS DĀRZIEM !!!

Runājot atkal par tiem sūdainiem "Glaskek Latgale" SIA (Daugavpils) ražotiem aluminija durvīm:
- uz savu 3gab. durvju konstrukciju remontu jau izterēju pāris simts latu;
- izradās, ka pūšanu un visu pārējo durvju konstrukciju defektu likvidēšana nedeva gaidāmo rezultātu, jo aluminija durvis vēlk ar aukstumu un rada spēcīgu diskomforta sajūtu (caurvējam līdzīgs efekts).

Vācu pētniecības institūta pieredze:
- Jebkura istabas norobežojošo konstrukciju temperatūras starpība lielākā par 3°C rada caurvēja sajūtu, un līdz ar to arī diskomfortu, ka cilvēkam esošam šajā istabā (ar aluminiju durvīm) gribas aiziet no istabas!... :=((

SECINĀJUMS:
- rugta taisnība ir sekojošā, ka pat, ja Jums paveiksies iegādāties labi saliktas konstrukcijas aluminija durvis vai logus, Jums tik un tā nesanāks dzīvot ar komforta sajūtu šajās istabās, jo būs spēcīgs caurvēja efekts un diskomforta sajūta !!!
- "Glaskek Latgale" SIA ne tikai nebrīdina savus klientus par to, ka aluminija logus-durvjus labāk nelikt dzīvojamās istabās, bet arī ražo braķētās konstrukcijas ar nepareizi salikto ģeometriju !!!


Protams, tas ir tikai mans viedoklis, bet tam ir visas tiesības būt!

Ar cieņu
Garamgājējs

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: subaru (46.109.116.---)
Datums: 03/12/2011 02:06

mja, man ir alumīnija profila ārdurvis, bet neko citu, kā iekšpusē apsarmojumu, manas vainas pēc nepareizi noregulējot blīvējumu, neesmu jutis. par caurvējiem un citiem iedomu efektiem neesmu dzirdējis ne no viena pazīstama cilvēka, kuram ir alumīnija profila durvis(logi).

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (62.122.16.---)
Datums: 06/12/2011 22:31

To "subaru":

- Šeit es runāju par dzīvojamo istabu ārdurvīm, piemēram, uz balkonu vai terasi.
Tas nav ārdurvis vējtverī... Dzīvojamā istabā sežot pie šāda loga uz kresla vai stāvot pie šāda logu tipa aluminija durvīm baigi var sajūst to aukstā caurvēja efektu - caurumu vairs nav kur pūst durvju profilā, bet aukstums no metāla (aluminijs ir metāls) nāk virsū. Ipriekš nevarēju to paskaidrot un meklēju tā caurvēja celoni, bet pēc vācu lekcijas sapratu, kā problēma ir tieši metāla durvju profilā.
Tā, piemēram, vācietis stastīja, kā 1m aluminija roda siltuma zudumus kā 25m parastas sienas, piemēram, no blokiem. Cēru, kā stastu saprotami... :-)

Bet protams, katram savs.

Viena no metodēm, ka cinīties ar caurvēja efektu ir pārkurināt istabas... ;=))
Kādam tas ir vieglāk, nekā risināt jautājumu siltuma patēriņa samazināšanai, cinoties pret problēmas celoni, nevis ar tās sekām... ;=))

Es, piemēram, jau tagad panācu savai mājai "zema energopatēriņa ēkas" līmeni, bet tādi "sīkumi" kā defektīvi logi vai durvis paliek vēl par diskomforta problēmu, ar ko es arī meģinu cinīties... :=)
Bet vienlaikus meģinu brīdināt pārējus cilvēkus neatkārtot manas kļūdas, izvēloties nepareizu preci no "nepareiziem" preces ražotājiem...

Diemžel Latvijā nav īpaši tādu saitu, kā melna burtnīca/grāmata, kur jebkurš, kam preces ražotāji izdarīja pāri, varētu izteikt savas sāpes un savukārt brīdinājumu citiem cilvēciņiem - neterējiet savu naudu perkot preces no tāda ražotāja/firmas, jo Jūs būsiet ne tikai sarugtināti, bet arī "apčakarēti" par šo savu iztērētu naudu... Tas ir kaut kāds līdzīgs "E-Bay" e-tirgū pieejamai informācijai par jebkuru pārdevēju... Un šadās specifiskās sferās, kā piemēram, logi-durvis, ir tik daudz visādu niansu, kā pēc tam ļoti gruti pieradīt savu taisnību...


Ar cieņu
Garamgājējs

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: fakts (62.205.252.---)
Datums: 12/01/2012 20:26

Kā dīleris jau gadus 4 strādāju ar šīs firmas produkciju un nekādas problēmas nevienam no klientiem nav bijušas. Rakstītās samazgas izskatās pēc savus mērķus nedabūjuša konkurenta saniknotas un neadekvātas kviekšanas, kas pie tam tiek regulāri atjaunota. Ja ar tās firmas produkciju būtu "lielas problēmas", lielai daļai Latvijas (un ne tikai) sabiedriskajām būvēm, skolām un tirdzniecības centriem, nemaz nerunājot par mājām un dzīvokļiem, nebūtu šīs firmas ražotie logi un durvis. Bet IR. Secinājums - visticamāk, te vēju "lielās problēmas" pūš no garāmgājēja, kurš nu nekādi nevar beidzot aiziet un nomierināties, galvas caurumiem.

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 16/01/2012 15:01

To "fakts":

- es te visiem un Jums speciāli vēl vienu 100.reizi paskaidrošu, kā esmu no tiem tūkstošiem un nelaimīgiem klientiem, kurus Jūs un tādi paši kā Jūs apmuļķoja un kuri samaksāja savu godīgi nopelnīto naudu, bet tās vietā diemžel nedabūjuši to, kas vieņiem bija solīts...!!!

- es personīgi pilnīgi oficiāli un atklāti biju uzaicinājis nevienu 100-reizes jebkuru ieinterēsēto personu, kurš gribētu apskatīties uz vietas un pats pārliecināties par to Jūsu slavēno "GLASKEK" KVALITĀTI, lai tik Dievs nestāv klāt, ko es par Jūsu rūpnīcu domāju!!!

Diemžel pateicoties tādiem, kā Jūs, Latvijā ir krīze...un cilvēki mūk prom no Latvijas...

Bet es personīgi nekad nebeigšu atkārtot visiem godīgiem cilvēkiem - nekad neperciet tieši "GLASKEK Latgale" rūpnīcas logus un durvjus!!!
Savadāk pēc tam ļoti noželosiet...


Ar cieņu
Garamgājējs

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: MW (212.93.105.---)
Datums: 16/01/2012 17:04

Man ir Glaskek Dpils plastmasas logi - schuco profili, it kā logi kā logi, cauri nepūš, šķirbu nav. Šobrīd pasūtītu ar dubulto paketi un plastmasas distanceriem, bet tur nav nekādas Glaskek vainas.
andris

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: fakts (62.205.252.---)
Datums: 16/01/2012 19:57

Garāmgājēj, ir neadekvāti piesaukt Dievu, Latviju un krīzi nevietā. Uz kāda pamata tu uzdrošinies apgalvot, ka esmu vainīgs valsts krīzē? Ko, čuras galvā sakāpušas? Tev pareizāk savu zema līmeņa slimas fantāzijas izdomātu šausmeņu un kapeņu stāstu rakstītāja talantu būtu pielietot citā vietā. Un nav solīdi stāstīt savus nepamatotos izdomājumus par tūkstošiem klientu - manējie neviens nv nožēlojis, ka iegādājušies manis piedāvātos logus. Tā ka nomierinies, neraksti neadekvātu info un sāc strādāt darba laikā /16/01/2012 15:01/, tad valstī nebūs krīzes.

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: bezjēga (46.109.114.---)
Datums: 16/01/2012 20:09

lasīju divreiz, tāpat nesapratu-"- es personīgi pilnīgi oficiāli un atklāti biju uzaicinājis nevienu 100-reizes jebkuru ieinterēsēto personu, kurš gribētu apskatīties uz vietas un pats pārliecināties par to Jūsu slavēno "GLASKEK" KVALITĀTI, lai tik Dievs nestāv klāt, ko es par Jūsu rūpnīcu domāju!!!"
vai es vienīgais, kurš nesaprot šito murgu?:D

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 30/01/2012 10:05

Tas ir zināms fakts:
- kad cilvēkiem nav citu pamatotu argumentu, tie sāk aplamāt-aprunāt citus...
jo tas taču ir daudz vienkāršāk, vai nē ? ... ;=))



Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: qwe (---.bn.ngn.lv)
Datums: 30/01/2012 11:52

Tiešām šajās sūdzībās es neredzu nevienu loģisku risinājumu, izņemot speciālistu pieaicināšanu.
Kur ir kvīts? Kur ir garantija? Kur ir tiesas darbi, ja reiz speciālistu slēdziens ir uz rokas?
Vai vismaz ražotāja atbilde pret tiesasdarbu piedraudēšanu?
Un pats galvenais - kur ir atbilde no PTAC? Kur ir ražotāja atbilde PTAC?

Autoram: Ja esi tik neaptēsts, tad tik turpini par savu naudu labot ražotāja brāķi. Tikai pēc tam nebrīnies, ka ražotājs neatradīs nevienu kļūdu logos. :D

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 03/02/2012 09:16

To "qwe":

Jā, cienijāmais, Jums ir taisnība...

Bet es meģināju sākumā pēc garantijas kaut ko dabūt: 3 nedēļas gaidīju tieši baigā salā meistarus no vietējās firmas-izplatītājas "KNM", lai salabotu kaut vai vienu blīvgumiju...tie pēc tam bija atnākuši, bet izradījas, ka viņi paņēma ne to gumiju, tad atkal bija jāgaida...
Pa šo laiku mans bērns jau 2 reizes paspēja saslimt, jo bērnu istabā šausmīgā pūšana...

Tad es tos pašus meistārus meģināju izsaukt neoficiāli un maksāju "uz rokām", lai meģinātu pieregulēt logus-durvjus, bet tā regulēšana neko daudz neiedeva... Un tad rezultātā bija vienalga jāremontē pilnīgi visus PVC-logus un aluminija durvjus no "GLASKEK lATGALE"...

Meģināju sazvanīties un sarakstīties arī ar pašu rūpnīcu "GLASKEK Latgale", tie vienu reizi tikai atzvanīja un atšūva mani ar frazi, kā "dēļ Jūs mūsu meistars uz Jūsu pilsētu nebrauks"...

Un tad vienā jaukā brīdī es sapratu, ka man ir dargāka ģimenes locekļu veselība un miers mājās, nekā tā nauda uz šo logu-durvju remontu...kaut gan izskatās, ka tie remonti ir nebeidzami... :-((

Un tagad es gribu piesargāt pārējos godīgus cilvēkus no rūpnīcas "GLASKEK LATGALE" logiem un durvīm...jo rezultātā naudas aiziet baigi daudz, bet nervu šunas neatjaunojās un veselību var būtiski sabojāt visai ģimenei...

Ar cieņu
Garamgājējs

Re: "GLASKEK Latgale" SIA = LIELAS PROBLEMAS !!!
Autors: gin64 (81.198.254.---)
Datums: 28/02/2012 14:55

Tu bez sūdzēšanās vēl ko citu arī dari? Pasūdzies par savu māti arī, droši ka dzemdībās būsi galvu sasitis. Ja tā turpināsi, trāpīsies vēl kādam amatniekam pa rokai, ir uzvārdu nepaprasīs...blaukts un gatavs...žēl to bērnu ka vecais tāds idiots...



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **     **  **     **  **      **  **      ** 
 **  **  **  **     **   **   **   **  **  **  **  **  ** 
 **  **  **  **     **    ** **    **  **  **  **  **  ** 
 **  **  **  **     **     ***     **  **  **  **  **  ** 
 **  **  **  **     **    ** **    **  **  **  **  **  ** 
 **  **  **  **     **   **   **   **  **  **  **  **  ** 
  ***  ***    *******   **     **   ***  ***    ***  ***  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727