UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

konkurss
Autors: realty (195.62.150.---)
Datums: 20/10/2003 10:46

Atpazīsti māju un iegūsti balvu

Portālā www.realty.lv turpinās kārtējais konkurss „Atpazīsti māju”, kurš ilgs līdz šī gada 3. novembrim. Kā jau pierasts, šī konkursa mērķis ir pievērst Rīgas pilsētas iedzīvotāju uzmanību dzimtās pilsētas unikālajai un daudzveidīgai arhitektūrai, kurai ikdienas rutīnā gandrīz neviens nepievērš pienācīgu uzmanību un vērību. Šoreiz konkursa rīkošanā piedalās arī kompānija ”PROF līnija” – oficiāls kosmētikas markas Aura Chake izplatītājs Baltijas valstīs, kas piedāvā balvas konkursa uzvarētājiem.

Jebkurš un ikkatrs gribētājs var pārbaudīt savas zināšanas atpazīt mūsu galvaspilsētas „sastingušās mūzikas skaņas”, tikai apmeklējot www.realty.lv sadaļu „konkurss”, kur potenciālajiem dalībniekiem tiek piedāvāts atpazīt uz fotogrāfijām 10 ēkas, izvēloties vienu no pieciem dotajiem atbilžu variantiem pie katra objekta. Katrs drīkstēs atbildēt uz jautājumiem tikai vienu reizi, kas tiks kontrolēts, izmantojot pieprasīto un ievadīto dalībnieka personisko informāciju (vārds, uzvārds, koordinātes).

Tāpat kā iepriekš objekti ir nofotografēti tā, lai konkursa dalībnieki nevarētu atpazīt tos ne pēc tuvumā atrodošās ēkas, ne arī pēc jebkurām citām pazīmēm. Rezultātā, izvēloties 10 atbildes, vienkārši noklikšķinot uz atbildes varianta ar „peles” kreiso taustiņu, ir nepieciešams savas atbildes nosūtīt uz portāla redakciju, pievienojot informāciju par sevi – vārds, uzvārds un kontaktinformācija. Šī konkursa uzvarētājs tiks paziņots 2003.gada 4. novembrī. Laimīgais tiks noteikts pēc pareizi atpazīto ēku vairākuma, bet 5. novembrī notiks apbalvošanas ceremonija. Gadījumā, ja vienādi pareizo atbildētāju būs vairāk nekā viens, absolūtais uzvarētājs tiks noteikts izlozes kārtībā no pareizi atbildējušo skaita.

Labākais Rīgas arhitektūras zinātājs kā balvu saņems kombinētu kosmētikas līdzekļu komplektu ādas kopšanai no Aura Chake. Otrās vietas ieguvējs iegūs savā īpašumā adu tonizējošu krēmu un aromatizētu ūdeni no šīs pašas kosmētiskās firmas markas. Trešo vietu izcīnījušais, saņems Aura Chake ķermeņa kopšanas losjonu.

Portāla administrācija novēl panākumus visiem konkursa dalībniekiem! Veiksmi Jums!



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   ******    **     **  **     **  **       
 **     **  **    **   **     **  ***   ***  **       
 **     **  **         **     **  **** ****  **       
 **     **  **   ****  **     **  ** *** **  **       
  **   **   **    **    **   **   **     **  **       
   ** **    **    **     ** **    **     **  **       
    ***      ******       ***     **     **  ******** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727