UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Latvenergo
Autors: Rosy (159.148.23.---)
Datums: 04/09/2003 14:09

NU baac, Latvenergo taads birokraatisks kantoris...

Man remonteejmaa dziivoklii izraadaas ienaak tikai kaut kaads 1kW un tas noziimee, ne es tur reaali varu kaadu veljasmashinu piesleegt neko.. vaig lai vinji tur atnaak, apskataas utml.

Vinji neko netaisaas dariit, kameer neeju speciaali uz Peernavas ielu un nerakstu kaut kaadu pieteikumu + vinji pat pateikt neko par izmaksaam nevar.. neko.. besiii laukaa...

Re: Latvenergo
Autors: ex pieteikumu pienjeemeejs (---.tele2.lv)
Datums: 29/09/2003 15:26

Jaa taa tas ir un tur ne ko nevar dariit. Summa var buut no daziem 10iem liidz 100iem. latu. Viss atkariigs no konkreetaas situaacijas. Var arii ieberzties uz 1000iem. Izmaxas (aptuvenaas) buus zinaamas peec dokumentu iesniegsanas un tehnisko noteikumu sanjemsanas. Principaa ja dziivoklii nav paredzeetas milziigi daudz elo. ieriices tad ar to kas ir ir jaapietiek. Tikai jaazmirst par el. pliiti un cepsnieci kaa arii par siltajaam griidaam. Labaak neisaku veikt jaudas paaugstinaajumu. Bet paluugt firmeli kas to izdara juusu vietaa, lai aiztaupiitu galvas saapes.

Re: Latvenergo
Autors: ilze f (---.delfi.lv)
Datums: 03/10/2003 10:43

Nu tīrās šausmas ar to Latvenergo. Mūsu privātmājai vajadzēja palielināt jaudu līdz 3kw. Sarunas ar Piejūras elektrotīkliem tika iesāktas jau agrā pavasarī. Bet tikai šobrīd tās ir pavirzījušās tuvāk mūsu vēlmei iegūt vajadzīgos kw, lai uzstādītu ūdens boileri. Mēs zvanījām vairākas reizes nedēļā un viņi tikai noteica - tagad neviena nav, šobrīd palīdzēt nevaram un citas muļķības. Varu ieteikt piezvanīt raidījumam TAUTAS KONTROLE 7200575 Uģim Trombergam. Vakar aprunājos ar kādu pazīstamu uzņēmēju no Saulkrastiem, kuram arī ir problēmas ar elektrību. Viņš uzstājās TV un izklāstīja savu problēmu un viņš arī man ieteica piezvanīt uz LTV. Birokrātija ir visos valsts uzņēmumos un izskatās, ka ierēdņiem liekas, ka viņu pienākumos neietilpst palīdzēt mums, bet vienkārši nosēdēt savu darba laiku un papīrus lieki necilāt.

Re: Latvenergo
Autors: ex pieteikumu pienjeemeejs (---.tele2.lv)
Datums: 07/10/2003 12:52

Jaa ar tiem Piejuuras tiikliem ir vispaar pilniigaa pakaljaa. Pats uzraavoos darbojoties sava uznjeemuma interesees. Un arii citu klientu atsauksmes buutu jaakomentee 3staaviigiem vaardiem. Nu ko esiet garaa un makaa stipri.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  ********    *******         ** 
 **     **  **     **  **     **  **     **        ** 
 **     **  **     **  **     **  **     **        ** 
 **     **  **     **  ********    ********        ** 
 **     **   **   **   **                **  **    ** 
 **     **    ** **    **         **     **  **    ** 
  *******      ***     **          *******    ******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727