UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

elektroenerģijas kontrole
Autors: ma21 (46.109.223.---)
Datums: 22/02/2013 12:01

Labdien!Vai kāds nav lietas kursā par kkādiem jauniem elektroenerģijas mērītājiem, staigā ST darbinieki ar kkādi mērierīci pie stabiem un privātmājaām...ko viņi var tur mērīt un kontrolēt???...

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: v_t (81.198.72.---)
Datums: 22/02/2013 12:19

parasti kontrolē, lai pārbaudītu vai patērētājs nešmaucas - vai ir samaksāts, par patērēto, varbūt vēl kaut ko, piemēram vai nav kāds vadiņš kur novilcies nejauši.
gar manu skaitītāju arī pāris vīru līkņāja, nu lai līkņā! mani vairāk uztrauc oik mešana klāt pie špaņa cenas un el tirgus "atbrīvošana".

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: ETT (195.122.26.---)
Datums: 22/02/2013 13:19

v_t, arī "tirgus" bija jāliek pēdiņās...

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: ma21 (46.109.223.---)
Datums: 22/02/2013 18:24

nu par to ka salīdzina rādījumus ir skaidrs, tas notiek jau sen un vadiņu sistēma protams ir bijusi aktuāla viņiem vienmēr, bet tg tipa ir kāds jauns instruments, ar kuru viņi skraida un kko pēta...neviens neko nezin un ST nestrādā - padalieties informācijā...tīri sportiska interese...kas atkal izdomāts...:)

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: ...... (46.109.144.---)
Datums: 22/02/2013 18:48

var mērīt daudz ko, piemēram, zemējumu, kurš ir pie visiem stabiem un privātmāju ievadkastēm. privātajiem tas nav aktuāli, bet ir arī tāda lieta kā reaktīvā strāva. to gan nemēra pie stabiem:)) var arī mērīt azimutu, kas zin ko dažs labs "mēra"? mafija taču arī filmās izliekas ka mēra staba galā õmus un watus:D kas zin, varbūt Tev jāsāk uzmanīties?:DD

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: Didzisp (78.84.231.---)
Datums: 22/02/2013 18:58

Tak būtu piegājis klāt un uzprasījis. Galu galā Tavs skapis un Tava līnija un ko te šatī. Varbūt krāsainā metāla zagļi Latvenergo robas nospēruši un staigā.

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: ...... (46.109.144.---)
Datums: 22/02/2013 19:13

cita starpā gribu Jums pastāstīt par dzīves absurdu šīs tēmas sakarā. vietai, kur atrodas mans uzņēmums, blakus ir daudzdzīvokļu ēka, kurā dzīvo "jauki sabiedrības eksemplāri" ar degradētu morāli, bērniem invalīdiem( dauņa sindroms), alkoholismu utt. bet, cilvēki viņi ir un no tā izriet ka vajag elektroenerģiju, par kuru, protams, neviens negrasās un nespēj maksāt. tatad risinājums( gar ēku iet no mana uzņēmuma stabi ar vadiem)- agrāk no vakara līdz rītam, tagad jau nepārtraukti tiek likts vads uz fāzes. par šo ir fiksēti akti latvenergo čupām. ir lietaS(!) ierosinātas čupām!!! bet!!! neko nevar izdarīt. latvenergo tik noplāta rokas, sak, tas policijas darbs. bet policija saka ka nevar neko, jo šī bērnu māte ir pašvaldībā kā mazturīgā, kā nelabvēlīgā ģimene un šādiem dzīves pabērniem ir valsts sociālā programma un tādiem ir "visādi" atvieglojumi uc. sanāk ka nav vainīgi un zog elektrību dzīves spiesti:))) nezinu kā ir īstenībā, bet vismaz latvenergo tomēr solās šo lietu risināt- vai nu to posmu starp stabiem raks zemē, vai liks izolētos vadus gaisā...jā, bet kas man par daļu? mana daļa tāda, ka viņu peripētiju rezultātā manā uzņēmumā nostrādā aizsardzība fazu kritumos uc. un ražošana apstājas. esmu ieguldījis milzum naudas, lai šīs problēmas tiktu man zināmas attālinātā veidā reālā laikā un tas viss pateicoties parastiem dzērājiem. kurus pat tiesāt nevar, jo kurš gan atņems apgādnieku debīliem bērniem? ...paldies par uzmanību.:)

Re: elektroenerģijas kontrole
Autors: Vienstāvs (212.93.105.---)
Datums: 22/02/2013 21:12

Līgums Tev droši vien ir tikai ar Latvenergo, nevis ar ļaužiem, kas kabina uz līnijas vadus. Līguma izpildi no Latvenergo puses nosaka viņu slepenais iekšējais standarts LEK 018. Labā ziņa ir tā, ka sprieguma kvalitātei jāizpildās neatkarīgi no ārpusē uzkārto vadu skaita un no Tava patēriņa. Uzliec kautkādu sprieguma logeri, un, ja konstatēsi, ka kādā laikā neatbilst, piestādi šos datus piegādātājam (kurš droši vien pats mērīs vēlreiz, uz to brīdi uzsauc kaimiņiem polšu, lai uzmet vadus). Šis ceļš gan diez vai ir reāls - vēl nesen visai Liepājai raustījās, bet visi tikai plātīja rokas un mutes.
Alternatīvi Tu vari īrēt zemes pleķīti tālu no posta vietas un pārslēgt enerģijas piegādes līgumu uz turieni. No turienes tad varēsi vilkt savu kabeli un apsargāt ar jebkādām likumīgām metodēm.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********         **        **  **    **  ********  
 **     **        **        **  ***   **  **     ** 
 **     **        **        **  ****  **  **     ** 
 ********         **        **  ** ** **  ********  
 **         **    **  **    **  **  ****  **        
 **         **    **  **    **  **   ***  **        
 **          ******    ******   **    **  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727