UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 14 no 53
Re: TV antenas
Autors: spk (192.130.154.---)
Datums: 16/03/2010 21:43

Es kautkur pazaudēju domu - a kāpēc pastiprinātājs ir slikti, ja ar to tomēr rāda? Kāpēc man tagad vajadzētu izmest antenu ar pastiprinātāju, kuru es varu novietot turpat uz dekodera, un likt kautkādu paļurku uz jumta, stiept vadu uz 1. stāvu, un tad vēl ņemties ar kautkādām salāgošanām 100% nezinot, ka tas viss strādās?

Re: TV antenas
Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 16/03/2010 22:12

Redz ja nebūtu pilni forumi ar jautājumu,kapēc man bilde pazūd, kad iezvanās mobilais telefons? Kapēc bilde klučojas uz 66 kanāla? Kapec man ar poļu antenu neko nerada? u.t.t. Beigās izradās, ka 99% gadījumu problēmas ir antenās gan ar, gan bez pastiprinātājiem. SPK a Tu esi pamēģinājis taipašā vietā izmantot antenu bez pastiprinātāja? Esi salīdzinājis signāla kvalitāti ar dažādam antenam( tikai ne uz Lattelekoma zvaigžņu kastes). Varbūt vispār signālu ķer ar piku drātsgalu, kurš nemaksa pilnīgi neko. Viens gan ir skaidrs- kārtīga antena uz jumta vienmet ķer signālu un signālu ķer tikai antena nevis pastiprinātājs. Ja kāds netic, tad pamēģiniet ar pliku pastiprinātāju ko uztvert:)

Re: TV antenas
Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 16/03/2010 22:22

Aizrāvos ar teoriju, bet Rojas džeks tak grib reālu atbildi:) Visprātīgāk būtu dekoderi pievienot esošai antenai un tad skatīties. Ja viss rāda, tad nav ko saspringt, bet ja nerāda tad gan kādu padomu atradīšu. Neiesaku gan pirkt Lattelekoma zvaigžņu kasti.Uz mēneša beigām Rīgā parādīsies Flexbox T202 HDCX par 44Ls un šis uztvērējs ir ievērojami labāks par Lattelekoma piedāvāto. Patreiz var nopirkt Salteka uztvērējus ar ieraksta iespēju, bet tie gan ir dargāki.

Re: TV antenas
Autors: Rojas džeks (---.btv.lv)
Datums: 18/03/2010 11:38

Paldies par padomu Didzi,
Pasaki ar ko tā Flexbox kaste labāka par Lattelekoma zvaigzni, tikai salīdzi, vai kādas fīčas? Mums Rojā ir tik viena privātā TV/elektronikas preču bodīte, bet izvēle nav liela, jāsaka tā īpašnieks tāds sakarīgs, bet uz smalkām lietām nevelk.

Re: TV antenas
Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 18/03/2010 11:58

Mans „draugs” – televizors…
PĀRDOMĀM 11.03.2010

Vai iedzīvotājiem uzlabosies erekcija, ja televīzijā katru dienu runās par impotenci? Nē – tā vēl vairāk pasliktināsies – un tas arī ir vajadzīgs visādu draņķu pārdevējiem. Viņi būtu laimīgi, ja visi Zemes vīrieši kļūtu impotenti. Protams, cilvēce izzustu, bet pirms tam tabletīšu pārdevēji kļūtu pasakaini bagāti. Pārdevējiem nav vajadzīgi veselie – viņiem vajadzīgi slimie! Bet veselība ir ienaidnieks, kas grauj biznesu! Paceļot reitingu, tirgotāji gremdē sabiedrību.

Visās pirms revolūcijas izdotajās enciklopēdijās ir rindkopa: «Morāles ārprāts»…, kurā teikts: „Morāles ārprāts – nedziedināma psihiska slimība, kad priekšstati par morāli zaudē savu spēku un pārstāj motivēt cilvēka uzvedību. Ar morāles ārprātu saslimušais kļūst vienaldzīgs pret labo un ļauno, nezaudējot spēju teorētiski saprast formālo atšķirību starp šiem jēdzieniem.”…
. . . . . . . . . .

Īstā elite – ārsti, rakstnieki, mākslinieki, muzikanti, zinātnieki – visi atzītie talanti, kas apveltīti ar gudru prātu ir šausmās! Bet televīzija brauc kā tanks un visai drīz protestējošo balsis apklusīs. Un neviens vairs netraucēs, neviens pat necentīsies apturēt zvēriskuma izplatīšanos.

Bet tiem, kas uz šī procesa rēķina labi nopelna, un vēl jo vairāk – tiem, kas šos procesus vada, jāzina, ka viņi ik dienas dara nelietības. Darīt nelietības, viņiem kļuvis par ienesīgu ikdienas darbu. Nelieši organizējuši neliešu ražošanu. Samaitājot bērnus, izaug nelieši. Bet pēc tam piepūle vairs nebūs vajadzīga – paaudžu ķēde turpināsies pati no sevis. Tā ir ievilkšana orbītā, no kuras nav atpakaļceļa.


.

Diemžēl TV kanāli nevar rādīt tikai šedevrus, jo tad visos kanālos programmas būs līdzīgas. Bet konkurence? Kanālu daudz, bet skatītājs viens. Kā to piesaistīt savam kanālam?

Nedrīkst rādīt arī agrāk izveidotos raidījumus – nesaņems naudu tūkstošiem visādu jaunu mēslu ražotājiem un viņu šefi arī nesaņems savus procentus. Tātad jātaisa un jārāda to, kas nav citiem!

Uztaisīt kaut ko labu ir grūti, bet sliktu – viegli. Talants ir retums, bet novilkt bikses var jebkurš (jebkura). Vairāk „mat-a”! Vairāk asiņu!! Nežēlīgāku p^rnogrāfiju!!!
. . . . . . . . . .

Tagad bērnus audzina televīzija. Tiek izaudzināta jau izmantošanai derīga jaunā paaudze. Tā ir kā broileris – bez jebkādas pierunāšanas, var cept uzreiz: viss noplūkts, izķidāts, galva nocirsta.
. . . . . . . . . .

Sistēma ir pavisam vienkārša. Televīzija dzīvo no reklāmdevēju naudas. Vairāk skatītāju – augstāks reitings – vairāk samaksās reklāmdevējs. Reitings uzskaita tikai „galviņas” (kā lopus). Tādēļ televīzijas mērķis ir – ar jebkuriem līdzekļiem nosēdināt pie TV ekrāniem maksimāli daudz skatītāju. Tas ir – saņemt maksimālo samaksu.

Bet reklāmdevēju nepieciešams pārliecināt, ka skatītāju tiešām bijis daudz. Tādēļ arī tiek izskaitļots reitings. Un, balstoties uz šiem skaitļiem, tiek izdarīti secinājumi par tautas (skatītāju) kaislībām un tieksmēm.

Visu vadošo TV kanālu vadītāji, visi televīzijas apskatu veidotāji, analītiķi un sociologi, runājot par reitingiem, lieto sekojošus izteicienus: „mūsu televīzijas skatītāju aizraušanās”, „iedzīvotāju izvēle”, „televīzijas skatītāji gan galvaspilsētā, gan provincē deva priekšroku”, „nospiedošais vairākums valsts iedzīvotāju skatījās…”, „tauta pienācīgi novērtēja…”

Tātad reitings – tā ir tauta! Vai tā ir taisnība? Lai atbildētu uz šo jautājumu, nepieciešams uzzināt ļoti lielu noslēpumu. Vajag uzzināt, kā tiek izskaitļots reitings! Pagaidām to vēl neviens nezina. Pat paši reitingu sastādītāji un publicētāji nesaprot ar ko nodarbojas un ar ko viņiem ir darīšana. Nekas – rīt sapratīs! Un arī jūs to uzzināsiet!

Fragmenti no: [www.aisbergs.lv]
(viss teksts: [www.aisbergs.lv])

Re: TV antenas
Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 18/03/2010 12:00

Flexbox T202HDCX ir RGB, komponentu un HDMI videosignāla izejas. Šis uztverējs ļauj skatīties HD pārraides. Uztvērējam ir ērts signāla līmeņa un kvalitātes indikātors, kurš graduēts %, nevis stulbās zaļi-dzeltenās strīpās. "Izvelk" bildi no vajāka signāla un noraujoties signālam skaņā nav pīkstienu. Aparāts maksā tikai 5Ls dārgāk par Lattelekoma zvaigžņu kasti. Protams, var jau teikt, ka pie veca krievu TV visas tās fīčas nevajag, bet tak tas krievu lūznis nobeigsies un ko tad? Es nekādīgi nelobēju Flexbox, jo ir labāki aparāti ar ieraksta iespējam un citiem labumiem. Runa ir par budžeta klases uztvērēju un tad Flehbox patreiz(gan jau kas mainīsies) ir vistuvākais zvaigžņu kaste konkurents ar daudz labākiem parametriem.Lētākos uztvērējus bez kartes slota es gan neiesaku pirkt-skopais maksā divreiz.

Re: TV antenas
Autors: eka (84.237.129.---)
Datums: 18/03/2010 12:24

Kādu antenu speciālisti iesaka likt uz jumta 12 dzīvokļu mājaj . Kur vislabāk visus pričendāļus nopirkt ?

Re: TV antenas
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 18/03/2010 12:59

Mājai tiešā redzamībā no TV torņa pietiks ar 12 cm garumā notīrītu kabeļa centrālo dzīslu, kamēr 70 km attālumā uztveršana var pat nebūt iespējama ar labāko nopērkamo antenu...

Re: TV antenas
Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 18/03/2010 13:04

Tur tiešām jāzin, cik tālu no raidītāja atrodas tā 12 dzīvokļu māja? Antenas, kabeļus un spliterus var nopirkt Argusā un Yotā.

Re: TV antenas
Autors: Rx (91.188.39.---)
Datums: 18/03/2010 13:14

Mājai tiešā redzamībā no torņa var gan nepietikt pat vienam dekoderim: Ziepniekkalnā, 119 serijas 9 stāva otrpusmajas dzīvoklim nepietiek signala. Tikai ar salāgotu vibratoru 17cm platu, varēju mazjaudīgo 66 (834mHz) kanāla paketi saņemt ar pienacīgu BER. 12 stavu majai neatkarīgi no tuvuma vagjag labu antenu, jo signals jadala neskaitamās daļās. Manuprāt daudzgadīgs risinajums ir labs Logoperiods. Pie 6 stāva vajadzēs papildus pastiprinataju (varbūt).

Pašreizējā: 14 no 53


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ********  **     **  **     **  **     ** 
 ***   ***  **        **     **   **   **   ***   *** 
 **** ****  **        **     **    ** **    **** **** 
 ** *** **  ******    **     **     ***     ** *** ** 
 **     **  **         **   **     ** **    **     ** 
 **     **  **          ** **     **   **   **     ** 
 **     **  **           ***     **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727