Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Kā labāk?

Autors Is-group 
Is-group
Kā labāk?
05/01/2017 12:23
Vēlos niskaidrot kā pareizi nomainīt koka brusas vecai koka mājai.

Veca koka gułbūves māja un ir nepieciešams nomainīt 2 brussas kuras ir mājas ārsiena. Problēma ir tāda ka abas brussas ir 1. Un 2. No lejas, pie pašiem pamatiem. Plānoju izzāgēt gabalinu no brusas un likt dankratu un mazliet pacelt pareejas brusas, bet pastāv liels risks, jo nav vēlēšanās māju sagāzt. Varu nosūtīt bildi uz epastu lai saprast sīkāk ko tieši domāju.
Re: Kā labāk?
10/01/2017 09:56
Labdien!
Paldies par uzdoto jautājumu!
Diemžēl jautājums ielikts specifiskā sadaļā "krāsas un krāsošanas darbi" un TIKKURILA, kā krāsu ražotājs, ir vienīgais atbilžu sniedzējs šajā sadaļā.
Mēs labprāt vienmēr vēlamies būt noderīgi un sniegt profesionālu palīdzību, bet to šeit darām tikai par lietām, kuras labi pārzinām, tas ir, par krāsošanas darbiem. Mūsu biznesa ētika prasa, lai mēs - Tikkurila darbinieki, atbildot uz jautājumiem, censtos norobežoties no personīga viedokļa paušanas, jautājumos, kuri neskar mūsu profesionālo darbību.
Lūdzu, savu jautājumu uzdodiet vēlreiz - atklātajā foruma daļā, piemēram, tēmā "ārdarbi". Tad Jums varēs atbildēt jebkurš no foruma lasītājiem un Jūs saņemsiet daudzas noderīgas atbildes :)
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'