Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Betona kāpņu krāsošana

Autors AKR 
AKR
Betona kāpņu krāsošana
01/04/2016 12:07
Labdien!

Vecā lauku mājā ar SAKRET remontsastāvu esmu salabojis āra betona kāpnes (3 pakāpieni uz verandu - izmanto ne pārāk bieži). Tomēr tagad viņas nav īsti viendabīgā krāsā un gribētos tās ar kaut ko nokrāsot. It sevišķi tas pamanāms pēc lietus. Meklēju dažādas krāsas, bet tad pamanīju Jūsu informāciju par betona beici PATIO.

Sakiet, lūdzu, vai gadījumā tā nebūtu piemērota šādai kāpņu pārkrāsošanai? Ja jā, tad kur to varētu dabūt, vai to var ietonēt tumši pelēku un cik aptuveni maksā?

Ja gadījumā tā tomēr neder, vai Jūs varētu ieteikt citu risinājumu.

Ar cieņu,
Juris
Re: Betona kāpņu krāsošana
04/04/2016 15:52
Labdien!
Betona beice PATIO (TIKKURILA) varētu būt piemērota jūsu gadījumam.
Vienīgi jābūt pārliecinātiem, ka virsma ir uzsūcoša, lai beicei būtu kur iesūkties. Pie pavisam blīvām virsmām beice slikti turēsies un ātri nodils. Tomēr atjaunošana ir ļoti vienkārša - nobeicē vēlreiz un viss!
Vēl jārēķinās ar to, ka PATIO nenoslēps un neizlīdzinās atšķirīgu faktūru, kura droši vien Jūsu gadījumā ir (vecā un remontētā virsma). Tomēr, ja uzskatāt, ka atšķirība faktūrā parāk netraucē, tad var beicēt, jo toni šī beice izlīdzinās labi.
Tonēšana iespējama uz vietas veikalā (10 toņi). Tumši pelēkais kods ir EK03 Dark Grey.
PATIO pagaidām var nopirkt vienīgi mūsu veikalā Krūzes ielā 23. Litrs maksā aptuveni EUR 5,50. Tonēšana apmēram 50 centi par litru.
Produkta aprakstu meklējiet tikkurila.lv mājaslapā.
Teorētiski, betona kāpnes var lieliski krāsot ar epoksīda vai poliuretāna krāsām, tomēr, tad jāmeklē meistari, kuri to paveiks, jo virsmas sagatavošana ir ļoti sarežģīta. Betonam jābūt sausam, noslīpētam, nogruntētam. Tas nav paveicams bez speciālām iekārtām. Epoksīda un poliuretāna grīdas pārklājumus mēs Latvijā piedāvājam tikai profesionālai lietošanai, lielos iepakojumos, caur mūsu dīleri Krāsu Serviss, kura veikals DIREKT atrodas uz Vienības gatves.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'