Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

koka grida lapenei

Autors dana 
dana
koka grida lapenei
11/06/2013 19:25
ar ko labāk krāsot koka grīdu lapenei?
Re: koka grida lapenei
12/06/2013 10:31
Viennozīmīgi iesaku eļļot.
Atsauksmes ir ļoti labas.
Uz atmosfēras iedarbībai pakļautām horizontālām koka virsmām plēvi veidojoši pārklājumi (lakas, lazūras, krāsas), it īpaši tādi, kuriem, vēl pie tam, jānodrošina laba nodiluma izturība, vienkārši slikti turās. Diezgan ātri (gads vai divi) seko nolobīšanās un tad ir ļoti nepatīkams skats.
Eļļas neveido plēvi, jo pēc uzklāšanas pilnībā iesūcas koksnē. Liekā eļļa, kas nav iesūkusies, ir jānoslauka. Virsma paliek izteikti dabiska, bet tajā pašā laikā kļūst impregnēta, ūdeni atgrūdoša, nepūstoša un nepelējoša.
Ideāls risinājums!
TIKKURILA terasēm ražo speciālu eļļu VALTTI KALUSTE trīs gatavos toņos - brūns, pelēks un melns. Šī eļļa ir "treknāka", ar lielāku sauso atlikumu un spēcīgāk ietonē virsmu. Tādēļ arī labāk aizsargā.
Ja ar šiem toņiem ir par maz, vai gribas maksimālu dabiskumu (piemēram, pilnīgi bezkrāsainu koksni), tad var eļļot ar VALTTI PUUOLJU. Šī eļļa sākotnēji ir bezkrāsaina, bet to veikalā var tonēt kā vien vēlaties.
VALTTI PUUOLJU vēlams papildināt un atjaunot reizi gadā (piemēram, pavasarī). Tas pirmajā brīdī liekas sarežģīti un neērti, bet, tomēr, tas ir nesalīdzināmi patīkamāk, nekā katru otro gadu kasīt nost daļēji nolobījušās krāsas plēksnes un krāsot visu no jauna.
VALTTI KALUSTE ir jāatjauno retāk - pēc vajadzības, kad var redzēt, ka virsma paliek sausa, izkaltusi un ūdens eļļu ir daļēji izmazgājis, vai arī, kad virsma sāk izdilt.
Ja vēlaties, lai eļļotā virsma, kad tā ir slapja, neslīdētu, varat eļļot ar eļļu VALTTI NON SLIP, kurai klāt piejauktas pretslīdes piedevas. Šo eļļu eļļo divas reizes, nost neslaukot.
Lai veicas :)
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'