Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Krāsošanas

Autors Dagmārs 
Dagmārs
Krāsošanas
20/11/2012 00:34
Nepieciešams krāsot 1000 kvm griestu, un nākotnē arī sienas, vai varat ieteikt kādu pusprofesionālo vai profesionālo smidzinātāju? Kādas to priekšrocības? Un kādus noteikti ieteiktu neiegādāties?
Re: Krāsošanas
20/11/2012 13:50
Mums pašiem Latvijā ir pieredze tikai ar GRACO firmas krāsojamajām un špaktelēšanas mašīnām, tādēļ neko nevarēšu salīdzināt. Tās no mums var izīrēt, ja darbs tiek veikts ar mūsu ražotajiem materiāliem. Krāsošanai mums ir GRACO MARK V, tas ir profesionāls un ražīgs smidzinātājs.
Krāsojot ar smidzinātāju ir ātrs un vienmērīgs uzklāšanas temps, tomēr virsma, tikai ar smidzināšanu, neveidojas pavisam ideāla. Ar smidzināšanas kvalitāti var samierināties, ja krāso noliktavas, vai otršķirīgas telpas. Smidzināšanas kvalitāte un vienmērīgums ir stipri atkarīgs no krāsotāja pieredzes un iemaņām. Augstai kvalitātei dara tā, ka vēl viens cilvēks ar rulli iet pakaļ un vienā virzienā visu izsmidzināto izlīdzina. Tad gan ir OK. Tas attiecas gan uz sienu, gan griestu krāsošanu.
Strādājot ar smidzinātāju svarīgi izmantot pareiza diametra sprauslu, kas dažādām krāsām var atsķirties. Sprauslu izmēri doti produkta aprakstā.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'