Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Ota

Autors Zigis_ota 
Zigis_ota
Ota
24/03/2010 12:13
Kā pareiz izvēlēties otu,lia krāsotu logus.
Un cik reizes jākrāso logi, lai izskatās labi?
Re: Ota
25/03/2010 18:36
Parasti ņem pēc iespējas platāku otu, ar kuru var normāli visur tikt klāt, lai nokrāsotu. Platāka ota dos kvalitatīvāku un līdzenāku klājumu. Arī darbs veiksies raitāk.
Parasti logu rāmjus krāso ar 50mm - 70mm platām otām. Praktiskākas ir plakanās otas, jo ar tām var vilkt gan platas, gan šauras līnijas.
Ūdens bāzes krāsām ir piemērotas otas ar sintētiskiem vai jauktiem sariem, bet krāsām uz šķīdinātāja bāzes derēs visas otas.
Dabīgo un jaukto saru otas uzsūc vairāk krāsu un atkal ar to ir labākas.
Zviedru ANZA otas neliks vilties ne amatierim ne profesionālim.
Koks nemīl daudz un biezas krāsas kārtas. Tās ātri sāk sprēgāt un lobīties nost, jo visas kopā ir pārāk neelastīgas un nespēj izstaigāt līdzi loga rāmja svārstībām mainīgos laika apstākļos. Jauns koks ir jāpiesūcina ar antiseptiķi, jāgruntē un vienu vai divas reizes jākrāso. Ja jāpārkrāso, tad parasti ar atšķaidītu krāsu gruntē līdz tīram kokam attīrītās vietas, un visam pāri klāj vienu krāsas kārtu. Ja krāsa kvalitatīva, ar to pietiks uz daudziem gadiem. Logiem varu ieteikt logu krāsu FENESTRA (uz šķīdinātāju bāzes), vai vēl labāk fasādes krāsu ULTRA (uz ūdens bāzes).
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'