building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1688
Nozares raksti32877
Kā izvēlēties PVC logus? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kā izvēlēties PVC logus?

Kā izvēlēties PVC logus?

Kad pienāk laiks mainīt logus savā mājoklī, viens no pirmajiem jautājumiem ir materiāla izvēle. Iespējas ir vairākas, taču populārākā izvēle mūsdienās ir plastmasas logi. Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet, kā un kādēļ izvēlēties PVC logus!

Plastmasas logu priekšrocības

Pakešu logi sniedz vairākus ieguvumus: 

  • teicamas siltumizolācijas īpašības. Viena no priekšrocībām, ko sniedz pakešu logi, ir labās siltumizolācijas īpašības. Tas savukārt palīdz samazināt apkures izmaksas mājoklī;
  • vienkārša uzturēšana. PVC logi ir viegli kopjami un izturīgi, tādēļ būs labs ilgtermiņa ieguldījums;
  • dažādi dizaina risinājumi. Plastmasas logi iederas dažādos interjeros. Tie ir pieejami ne tikai klasiski baltā krāsā – logu rāmjiem var izvēlēties arī citus toņus;
  • pieejama cena. Būtiska priekšrocība ir arī logu pieejamā cena.

PVC logus piedāvā vairāki ražotāji. Izvērtējiet savas vajadzības, apskatiet piedāvājumu un izvēlieties labāko risinājumu. 

Kam pievērst uzmanību, izvēloties logus? 

Lai plašajā piedāvājumā neapjuktu, pievērsiet uzmanību vairākiem faktoriem.

  • Logu klase. Iepazīstieties ar informāciju par logu klasēm, lai izdarītu labāko izvēli. Ja logi ir vajadzīgi ēkai bez īpašām siltumizolācijas prasībām, piemēram, dārza mājai vai vasarnīcai, labs variants būs ekonomiskās klases logi. Standarta izvēle dzīvojamām ēkām ir optimālās klases logi, savukārt, ja ir augstākas siltumizolācijas prasības, jāizvēlas energoefektīvās klases logi.
  • Papildaprīkojums. Apskatot piedāvājumu, ir vērts arī uzzināt, kāds papildaprīkojums tiek piedāvāts. Piemēram, bērnu drošības vai pretielaušanās sistēma, insektu aizsargtīkli un citi risinājumi, kas palielina drošības un komforta līmeni.
  • Garantija. Nozīmīgs faktors ir arī ražotāja sniegtā garantija. Jo lielāks garantijas laiks, jo lielāka pārliecība par logu kvalitāti.
  • Montāža. Noskaidrojiet arī to, vai piedāvājumā ietilpst logu montāža. Tehniski pareiza logu montāža ir svarīgs priekšnoteikums logu funkcionalitātei un ilgmūžībai. Uzticiet šo darbu profesionāļiem!

Labi plastmasas logi uzņēmuma Logu Nams piedāvājumā. Ieskatieties un izvēlieties savām prasībām atbilstošus risinājumus. Zinošie uzņēmuma speciālisti konsultēs un ieteiks piemērotākos variantus. Logu Nams piedāvā arī mērījumu veikšanu, logu piegādi un montāžu. 

Piedāvājumā ir arī citi risinājumi – koka un alumīnija logi, palodzes un garāžu vārti. Vairāk informācijas meklējiet www.logunams.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.