UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3
Šķidrās tapetes
Autors: MaijaT ()
Datums: 13/02/2008 15:57

Sveicināti.
Pašrocīgi cenšos veikt dzīvokļa remontu (elektroinstalāciju un santehniku gan es atstāšu profesionāļu ziņā) un vācot informāciju par sienu apdari padzirdēju par it kā ļoti veiksmigu sienu apdares risinājumu - šķidrās tapetes.
Komentāri internetā lielākoties cildinoši. Nav tikai īsti izpratnes kā tad tās tapetes īsti klāj - ar pulverizatoru vai ar rullīti, kur tās vislabāk iegādāties (cik saprotu ir gan lētākie Austrumeiropas ražojumi gan dārgākas alternatīvas). Tāpat gribas zināt pieredzi - kā viņas turas uz sienām. Es patlaban plēšu nost vecās tapetes un zem tām paveras kautkāds kaļķains apmetums(vai krāsa) kādu padomjlaikos varēja redzēt uz daudzām sienām. Viena no sienām vispār ir līdz pusei nokrāsota ar eļļas krāsu - to laikam jādabū nost. Vai varbūt vienkāršāk līmēt klāt reģipsi?
Būšu ļoti pateicīga par derīgiem padomiem no cilvēkiem kas saprot ka ne visi var atļauties dārgus remonta izdevumus ar augsti kvalificētiem meistariem pat naglu no sienas izvelkot ;)

Re: Šķidrās tapetes
Autors: labs cilvēks ()
Datums: 13/02/2008 21:47

ja esi Rīgā tad varam sarunāt kādu dienu noskriešu garām taviem remontdarbiem un sniegšu konsultāciju ... rrzkbs@#$%&gmail.com

P.S tas tev izmaksās apmēram nu teiksim šokolādi un 10 min pie interneta uz rakstot meilu!

P.P.S es te tā padomāju ka šitā rakstot var vēl padomāt ka es kāds maniaks esmu :) ,bet nē... es izlasīju augstāk minēto un acerējos kā man gāja ar pirmo remontu ko taisīju sev mājās ar ļoti ierobežotiem līdzekļiem! un zinu ka man šitāds padoms arī noderētu!

Re: Šķidrās tapetes
Autors: bbb ()
Datums: 20/02/2008 20:50

skidras tapetes nau lets prieks un pasiem bus gruti vinas uzvilkt(ar lapstinu)

Re: Šķidrās tapetes
Autors: MaijaT ()
Datums: 25/02/2008 16:06

Patlaban tikai veicu sienu pārbūvi - esmu nojaukto sienu stadijā un noteikti sazināšos jo labs padoms ir zelta vērts :)
Pie tam par dārdzību runājot - viss ir dārgi, tomēr pieļauju ka vidusmēra prāta spējām apveltīta sieviete kurai rokas neaug no .... paši zinat kurienes - viena sienas vieglāk varētu noklāt ar šķidrajām tapetēm nekā līmēt tapešu loksnes ko, es, piemēram, neiztelojos kā var izdarīt viens.
Vēl esmu dzirdējusi ka šķidrās tapetes ražo arī Krievijā un Turcijā - un nebūt ne sliktākās taču cenas ziņā lētākas. Un vēl esmu dzirdējusi ka daudzi par šīm tapetēm sajūsminās.... protams būtu labi dzirdēt arī kritiku :)

Re: Šķidrās tapetes
Autors: Pavels Bernis ()
Datums: 28/02/2008 14:58

Внимание! Новинка на рынке отделочных материалов! Жидкие обои от производителей из Японии,Италии,России. Не впитывют запахи,неаллергенные,скрывают дефекты,легко ремонтируются,поглощают шум и вибрацию,без стыков и швов.Изготовлены из натуральных природных материалов (хлопок,шелк).Стоимость сопоставима с обычными обоями. Тел.для справок:28283224

P.S.Также выполняем декоративную,венецианскую штукатурку,регипсовые потолки,стены,перегородки,малярные работы,настил паркета,ламината,линолеума.
Pats dzivoju Sigulda,bet varam piebraukt,novertet,un,ja vajag,ari uzlikt.

Re: Šķidrās tapetes
Autors: sorry ()
Datums: 06/06/2008 20:40

sorry!!! ka tad sanaca ar tam skidram tapetem?

Re: Šķidrās tapetes
Autors: drumer ()
Datums: 06/06/2008 21:14

Baigi nice teema!!/šķidraa vienkaaršaakaa tapete/ ir -pie kraasas piejauktas skaidiņas,izskataas ,kaa tapetes ar grubuliišiem,var toneet gaišos toņos!! next-ir nopeerkamas -kvarca smiltis /rupjaakas ,smalkaakas/ jauc kopaa ar parastaako uudens emulsiju/sienaam paredzeeto/tonee un priecaajies! visus šos produktus močii ar 250mm rulliiti,ņemot normaalu kraasas daudzumu! kas attiecas uz sienu sagatavošanu?ir sarežģiitaaka štelle,jo pie eļas... redzi-sienai jebkuraa gadiijumaa jaabuut špakteleetai,sliipeetai+grunteetai!!! nav fun!! jo siena liidzenaaka ,jo labaaks rez,taa struktuura jau nav tik liela, lai nosleebtu lielaakus defektus!visas paareejaas krutaakaas štelles buus saapiigas /LS/ ŠITAAS ĢIELAS ESMU KRAASOJIS!P.P.vari pat taisiit figuur kraasojumu, izmantojot kraasotaaju lentu/resp.papiira skoču/.

Re: Šķidrās tapetes
Autors: sorry ()
Datums: 06/06/2008 21:59

tu stasti nejau par skidram tapetem,ta ir parasta krasosana ar,,piedevam,,

Re: Šķidrās tapetes
Autors: drumer ()
Datums: 06/06/2008 22:23

Tur jau taa štelle ,ka juus jaucat terminus!!! uz iepakojuma,rakstits /šķidraa tapete/tas pat bija 5g atpakaļ!!!man raadaas ,ka tu veelies sarežģiit sev dziivi,it sevišķi, ja pate grasies visu dariit! nekas nesanaaks!! apdare nav ha!pavisam, kas cits ir ar špakt. laapstu straadaat!! TAS NAV TAPETE ,BET EKO SIENAS APDARE,TO NEFORMULEE ,KAA TAPETE 2 DAŽAADAS LIETAS !!! AR ŠO PRODUKTU LABAAK NEJOKO,TAS IR/ EXKLUSIV!!!/

Re: Šķidrās tapetes
Autors: MaijaT ()
Datums: 07/08/2008 15:13

Nu re - varu padalīties.
Remonts ir pabeigts. Atradu meistarus - jauka ģimene kas uzklāj šķidrās tapetes -sienu paši piesakās sagatavot (0.50 vai 1.00 par kvadrātmetru (atkarībā no reižu skaita)) un pašu tapešu uzklāšana 1.50-2.00 Ls (atkarībā no tā vai pūš vai ar rullīti klāj) kvadrātmetrā. Pašu materiālu var apskatīt un nopirkt K-Rautā. Krāsu izvēle nav pārāk liela bet ņemot vērā, ka tās var miksēt - pietiekoši.
Pašas tapetes maksā ap 4.50 uz kvadrātmetru - pārdodas maisiņos. Uzreizi varu pateikt- paši K-Rautas pārdevēji nekādu derīgo konsultāciju nesniegs jo paši īsti nezin ko pārdod ;)
Man patika rezultāts -
+ sienas bija nelīdzenas, griestu augstums katrā istabas stūrī dažāds - tos visus defektus tapetes notušē.
+ ar tapetēm tika nopūstas arī radiatoru trubas - tās pilnībā saplūst ar sienu - nekrāsoju tikai pašus radiatiorus jo tapetes ir siltumu izolējošas.
+ meistari, kas nāca neilgi pēc tapešu uzlikšanas - pamanījās svaigo klājumu nedaudz sabojāt ar kautko asu - bija švīka - izrādās defekts ir viegli pielabojums ar pārpalikušajām tapetēm. Sajauc ar ūdeni un uzklāj.
Tagad kad ir nožuvušas- nemaz tik viegli nav sabojājamas - tad jau parasto tapeti nosmērēt vai iešvīkāt ar kādu mēbeli ir daudz vieglāk - salabot grūtāk.
Kopumā - iesasku pamēģināt arī citiem ;)

Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******         **  **    **  **         ********  
 **     **        **  **   **   **    **   **     ** 
 **               **  **  **    **    **   **     ** 
 ********         **  *****     **    **   ********  
 **     **  **    **  **  **    *********  **        
 **     **  **    **  **   **         **   **        
  *******    ******   **    **        **   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727