UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 7 no 8
Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: qwerty1 ()
Datums: 28/03/2016 09:56

Nu tad jau drošāk ņemt K-rauta pakalpojumus, uzņēmums liels, ir reputācija par ko iespējams viņi iespringst, ir garantijas ka nepazudīs utt.

[www.k-rauta.lv]

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: EdgarsValters ()
Datums: 01/04/2016 00:55

Garantijas? Tās garantijas, uzreiz pasaku, būs ļoti ierobežotas. Tad jātaisa kaptālais, nevis kosmētiskais remonts, ja vēlas kaut cik kādas garantijas.

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Bananu republika ()
Datums: 03/09/2016 10:13

Smieklīgi palasīties komentārus un uzzināt, kādi bēdu brāļi ir flīzējuši Maximu vai ko citu. Ja vēlaties reālo darba cenu par Maxima flīzēšanu, tad aprunajieties ar Maxima vadību, cik viņi samaksāja par flīzešanas vai citiem pakalpojumiem, pie nosacījuma, ka šos darbus, kā zināms veica "Bēdu brāļi" par valstī garantēto minimālo atalgojumu mazkvalificetiem darbiniekiem, jo neko vairāk savā dzīvē, tajā brīdī tie nevarēja atļauties!
Ļoti pat iespējams, ka kaut kur ieslodzītie strādā vēl par mazāku samaksu. So what??? Tā jebkurā gadījumā nav nekāda reālā pakalpojuma cena par profesionāli izdarītu darbu, bet no pirksta izzīsts cipars, atsevišķu subjektu izdzīvošanas slieksnim, kas pielīdzinās vergu un vergturu iekārtai.
Pakalpojuma cenas ir tādas, kādas ir! Ar nabaga domāšanu, droši varat paši mācīties vairākus gadus, apgūt pieredzi neskaitāmos objektos, pamest ērtās darba vietas ofisos un melnu muti cīnīties par katru centu!
Nožēlojama, šī ubagu domāšana, kas sevi uzskata par visgudrākajiem un parējos par muļķiem!!!

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Home Expert ()
Datums: 03/09/2016 11:51

Visiem tiem, kam nepieciešama kvalifcēta inženiera konsultācija ar vairāku gadu pieredzi būvniecībā, kas tāpat, vairāk kā 20 gadus ikdienā nodarbojies ar jaunu ēku būvniecību, pārbūvēm un jebkādas sarežģītības pakāpes iekšdarbiem no A-Z.
Piedāvāju kvalitatīvu un ātru darbu izpildi par samērā draudzīgām cenām.
Jau iepriekš atvainojos visiem tiem, kas meklē lēto darbaspēku par minimālo atalgojumu, kas piemērots nekvalificētiem vai mazkvalificētiem darbu darītājiem (mums nebūs pa ceļam).

Piedāvāju reālu sadarbību, nevis vienam otra izmantošanu.
Šī nav reklāma, tikai neliels info īstermiņā, kas iespējams kādiem jaukiem cilvēkiem būs noderīgs, jo pēc vairāku gadu dzīves un darba, esmu atgriezies no Skandināvijas valstīm uz dzīvi Latvijā.
Lai Jums visiem veicas!!!

Jums nepieciešama palīdzība, droši rakstiet uz:
homeexpert858 (et) gmail.com

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Ojārs Ķiris ()
Datums: 05/09/2016 09:24

IEKŠDARBI

Grīdas segumu ieklāšana
Sienu - griestu apdare
Elektroinstalācijas
Santehnika
Flīzēšana
Individuāli projekti
Konsultācijas

ĀRDARBI

Fasāžu siltināšana
Fasāžu restaurācija
Jumta segumu maiņa
Bruģēšana
Vārtu uzstādīšana
Žogu uzstādīšana
Terašu/lapeņu būvniecība
Individuāli projekti
Konsultācijas

APZAĻUMOŠANA - DĀRZA DIZAINS

Apstādījumu ierīkošana
Apstādījumu uzturēšana
Kapu apzaļumošana
Individuāli projekti
Konsultācijas

Kontakti:
Tālrunis: 25723662 vai 26433286
WEB: kiris.mozello.lv

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: DsKs ()
Datums: 05/09/2016 09:48

Maxima vadībai var neprasīt cik maksā flīzēšana - viņi slēdz kompleksu līgumu uzreiz par vesela veikala būvniecību ;)
Un tas cik parādās lokālā tāme par flīzēšanu ir sekundāri ... tādēļ arī uz katra veikalu figurē gandrīz savs būvnieks ... protams kā visur ir spalvainas rokas,bet tomēr ir tenders ...

Un Maxima katru gadu atjauno Maxima Standarts katalogu uz apmēram 300 lapas pusēm,kur skaidri un gaiši definēts viss kas nepieciešams ... un zero atkāpes ... ja vienīgi tiek piedāvāts tehnoloģiski labāks risinājums,bet tas faktiski attiecas tikai uz inženiertīkliem,nevis pašu kasti ...

Re: Grīdas ieklāšana vecajā LT projekta dzīvoklī
Autors: Raimonds Reinis ()
Datums: 12/04/2017 12:01

Labdien. Mani interesē kādas darbības jāveic pirms lamināta ieklāšanas LT projekta dzīvoklī. Vai jāārda nost vecā dēļu grīda ?

Re: Grīdas ieklāšana vecajā LT projekta dzīvoklī
Autors: Hmm ()
Datums: 12/04/2017 14:41

Ja esošā dēļu grīda ir vesela un nav vēlme vai nepieciešamība iztaisnot grīdu, un var pacelt esošo grīdas līmeni par lamināta un apakšklāja biezumu, tad liec tik virsū.

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Sq ()
Datums: 02/09/2018 12:30

Interesants firmas nosaukums, atsauc atmina starp celtniekiem lietoto teicienu: 'ieraut zarā', kas apzime kko sačakaret.

Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Klauns ()
Datums: 08/01/2020 13:22

Sq rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Interesants firmas nosaukums, atsauc atmina starp
> celtniekiem lietoto teicienu: 'ieraut zarā', kas
> apzime kko sačakaret.


Palasījos un ar sagribējās kaut ko gudri ievemt. Pats nodarbojos ar iekšdarbiem, bet Valmierà gan... nerunāsim par kvm cenu, bet par stundas likmi šoreiz - ar piezīmi, ka sēdēts tiek dienā 15min, lai ātri iekostu un darbs ir kvalitatīvs (protams, darba ražīgums katram meisteram atšķirsies).

Diemžēl skaudrà patiesība ir tāda, ka pasūtītājiem kà likums liekās, ka 60+ Eur pa 8-9h darbu iekšdarbos ir daudz. Bet!!! Aizej pie friziera, piemēram - vīrieša griezums pat te Valmierà 15 Eur, darbs, apmēram, pusstundai... darbs salīdzinoši tīrs, darbs vienà vietà, friziera ieguldījumi instrumentos niecīgi, augstākà izglītība nav nepieciešama... protams, ne jau nu viņiem tur iet tie cilvēki kà uz konveijera, taču labam (ne jau super dārgam, izcilam) frizierim savi 5 klienti dienà būs - 5 x 15 Eur = 75 Eur dienà! Labi, viņš vēl samaksà simbolisku maksu par savu vietu salonā.

Nu lūk, a es, kà meistars visu laiku màcos, apgūstu jaunus būvmateriālus, mani ieguldījumi instrumentos ir virs 3000 Eur, man mūžīgi ir jàbrauc uz tuvàkiem un tàlàkiem objektiem, darbs nav no tīrākajiem, atbildība par paveikto ir jàuzņemās, ir risks, ka kaut ko nesamaksās, ir dienas, kad neparedzētu apstākļu dēl vispār neko jēdzīgu neizdari, arī instrumentos nepàrtraukti jāturpina ieguldīt, mašīna mūžīgi aizkrauta un aiztirsta...

Ar to gribu teikt tikai to, ka, ja meistars ir labs, atbildīgi dara savu darbu, tad 60-80 Eur dienà par darbu ir normāla samaksa. Bez nodokļu godīgas nomaksas 50 ir ok, tas mēnesī sanàk 1000-1100 uz rokas, ar pilnu nodokļu nomaksu 80 Eur dienà ir ok, tad uz rokās tāpat sanāk ap tiem pašiem 1100 Eur, pieņemot, ka man ir SIA un es maksāju par sevi arī tos nodokļus, kas ir darba devēja daļa.

Bez šaubām, Latvijā nenovērtētas un adekvāti neapmaksātas profesijas ir daudz un kādam noteikti gribēsies kliegt, ka kasieris maximas kasē saņem labi ja tos pašus 300 uz rokas... taču atkal, tur ir samaksāti nodokļi, darbinieka ieguldījumi 0, darbs tīrs utt..

Tà kà lūdzu mans viedoklis un labprāt palasīšu, ko man spļausiet pretī. A ja runàjam par kvm cenu, tad arī to es censtos sev pielīdzināt tà, lai bez apstājas strādājot man tāpat sanàk tie 60-80 Eur dienà. Ja flīzējamà pamatne ir briesmīga un flīzes ir katra savā izmērā, bet pasūtītājs grib maksimàli skaisti un taisni, bet es varu dienà tik 3 kvm uzflīzēt, tad lai arī ir tā, ka 1 kvm darbs izmaksā 20 Eur.

Pašreizējā: 7 no 8


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **    **  ********  ********  
 **   **   **     **  ***   **  **        **     ** 
 **  **    **     **  ****  **  **        **     ** 
 *****     **     **  ** ** **  ******    ********  
 **  **    **     **  **  ****  **        **        
 **   **   **     **  **   ***  **        **        
 **    **  ********   **    **  ********  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727