UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: es to garaamgaajejjs (195.13.247.---)
Datums: 16/10/2008 15:07

Nu man līdzīgi bija ar logiem. Atsūta logu speceni es iedodu cenu viss ok vel parprasīju vai nav kaut kadu specifisku fishku. Nē viss esot kārtībā. Bet nu tomēr ņēmu un aizbraucu līdz objektam. Par cik stiklošana bij no ārpuses (fasāžu sistēma - kas zin sapratīs) tur jābūvē stalažas. A stalažas uzbūvēt no vienas puses nav vienkārshi kur, jo mājas otrā pusē viss pārrakts un uztaisīta tāda kā krauja. Arī lielos stiklus klāt nevar dabūt jo no abām pusēm kaimiņi a no ceļa puses mājāi otrā pusē var tikt tikai caur māju (a stiklus caur māju nevar dabūt jo pirmkārt pārāk lieli un otrkārt pārāk smagi. Un tad kad iedevu cenu par paceļamiem mehānismiem par piekārto ļuļku par montāžu ar koeficientu x 1,5 + termiņu pagarināšanu tad sākās čīkstēšana - ko jūs te esat sarēķinājuši, kapēc tik dārgi tagad utt.

Pirms līguma parakstīšanas viennozīmīgi ir jābūt objektā.
A cenu var +/- iedot, tik par visādiem vipendroniem pašiem(pasūtītājiem) ir jābrīdina!

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.86.---)
Datums: 17/10/2008 09:22

jurgens malacis, var redzēt ka saproti par ko ir runa... ;) a par to degvielas naudu - zin, tas tapēc ka man ir apnicis braukāt un taisīt papīrus visiem par brīvu, ja esmu tur tuvumā paša vajadzībās, tad piebraucu un uztaisu par brīvu, bet ja man 6dienā jābrauc speciāli tad nu gan paņemu labāk degvielas naudu... ;)
:D:D:D par tapetēm - vai tev maz ir sajēgas ka kāds celtnieks (protams ja viņš nav extra darba badā) sāks līmēt tapetes pirms apskates??? :D vai liks flīzes pa telefonu norunātā cenā? :D labs piemērs bija par to reģipsi lifta šahtā...

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: rbm (62.85.20.---)
Datums: 17/10/2008 10:07

Nezinu kā citiem sokas, bet man laikam neveicas ar meistariem, kas atbrauc apskatīties objektu lai noteiktu cenu. Jau agrāk rakstīju par to pašu problēmu, ka visādi fiksie andelmaņi pēc objekta apmeklēšanas uzgriež visādos veidos ciparus augšā. [www.building.lv]

Tāpēc nu esmu pārgājis uz 100% meistaru priekšatlasi caur e-pastu/telefonu. Vispirms aizsūtu detalizētu speceni ar to ko vēlos un tikai pēc tam kad tiek pateikts cipars tiek runāts tālāk.

Pēdējais piemērs - vajadzēja finierētas durvis 7 gab. visi izmēri zināmi, kārbu platumi norādīti, pat norādīju kāds nažfinieris un kādā virzienā jāliek. Pa telefonu saka 290Ls/gab ar visu uzstādīšanu. Atbrauc, nomēra izmērus un iedod biroja adresi kur aizbraukt lai noslēgtu galīgo līgumu par izpildi. Aizbraucu uz biroju, tur priekšā menedžeris sēž kalkulē, un tās pašas durvis nu jau par 340Ls/gab grib man iesmērēt. Uz jautājumu ko tā - redz viņi bija parēķinājuši ka durvīm nažfinieris ir vertikāli, bet man vajag horizontāli, lūk arī sadārdzinājums 50Ls/durvis
Rezultāts - Paldies, uzredzēšanos.
Pēctam protams zvanīja un mēģināja piedāvāt tomēr pa 300ls/gab, bet nu na* tādus, ja jau čakarē pirms kautko sākuši darīt.

P.S. bet par degvielu ir tā - tūristi var iet dillēs, bet ja meistars ir nosaucis jēdzīgu ciparu, par kuru potenciāli varētu arī pasūtīt, tad esmu ar mieru apmaksāt arī degvielu, lai meistars atbrauc uz objektu un visu līdz galam noprecizē.

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: a (---.radioswh.lv)
Datums: 17/10/2008 10:28

Piekritu pedejam komentaram.
Man ar ieksdurvim bija lidzigs gadijums - tiesa, tea bija firma, laikam Fratello saucas - kautkur uz Brivibas ielas starp Tallinas un pernavas ielam.Pa talr nosauc vienu ciparu, kad aizbrauc, tad izradas , ka bez pvn nosaukusi (it ka man tas pvn nebutu jamaksaa).

Bet par parejo - Andri Fasades darbi - palieku pie sava, kaut ari esi savacis sev aizstavju grupu, nu nevar salidzinat lifta sahtas, kur jaliek regipsis (ja kas jociga situacija vispar...) , nevar salidzinat flizesanu un tapesu limesanu ar arejas fasades plaknes aprekiniem.Neticu, ka ikdiena stradajot ar sadam lietam nav izstradatas bazes cenas kvadratmetram.Neticu, ka jebkurs fasades darbu veicejs jau starta nerekinas ar to ka JEBKURAI, ari vienstavu majai, bus nepieciesamas sastatnes, vai delju uzparikte, lai pakaptos.Vel jo vairak, ja pa e pastu aizsuta planu, tad visam jabut skaidram.

Ka tad dargie meistari, jus aprekiniet fasades izmaksas, ja, piemeram maja nemaz nav uzcelta un si piedavajuma pozicija ir javeic vadoties pec projekta??
Nav jau runa par precizu ciparu, tacu liekas ka +/15% robezas ir jamak prognozet sava darba/materialu izmaksas.

Un runajot konkreti par fasades apdari - ja maja ir standarta, kur tiek prasitas aptuvenas izmaksas 180 m2 plaknei, kurai jauzklaj dekorativais apmetums un janokraso, NAV jabrauc ''pienjemt rajons, NAV nepieciesama tame, ja pasutitajs pieprasa gala ciparu.

Interesanti gan, kapec pa talruni atkartojot so pasu informaciju butu kas svadaks, ka ari cik jau dzirdejam ir daudzi cilveki, kuriem Andris NAV pa talruni atbildejis, ka ari ir velti izterejis vinju laiku un pacietibu, izvairoties no iesaktam saistibam.

Ta ka nevajag tagad novirzities no sakuma temas, par ko bija diskusija.


Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: garaamgaajeejs (---.tkb.lv)
Datums: 17/10/2008 12:15

runājot par vipendroniem, es piekrītu ja tādi rodas tai jābūt papildus samaksai, nejau par to ir runa.
Runa ir par par standarta darbiem.
protams mēs visi varam teikt man gadījās ...un es vars tā nesaku cenas pa telefonu tādi var iet ieskrieties.
ja saka gluda fasāde ar biezpienu tātad gluda, ja atbrauc un tev liek taisīt jūgendstilā tad vari paprasīt naudu par benzīnu un braukt mājā.
Pats pietiekami esmu saskāries ar tiem kas brauc ievērtēt rajonu, māju un tad tikai saka cenas.
un tad argumenti ir dajebkādi lai tik cenu uz augšu dabūtu.


Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: a (---.radioswh.lv)
Datums: 17/10/2008 12:17

TO : garaamgaajeejs

Precizi un par temu.Pievienojos.

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.86.---)
Datums: 18/10/2008 13:09

:D:D:D salīdzināji 7 iekšdurvis ar fasādes apdari :D:D:D
un man nebija plāns e pastā - bija tikai kvadratūra, ok,man tas tiešām sāk apnikt un gribas jau rupji izteikties. Saimnieki --- jā, ir protams bāzes cenas ar vidējo patēriņu un izmaksām, taču ja jūs tik seklu nedomātu un iedomātos par to ka katram cilvēkam ir sava pieeja un katrs objekts prasa savu daļu uzmanības tad nomierinātos. man tas nav tikai mans darbs maizes, tā ir arī lieta kas man patīk un to daru ar prieku! es neatlaužu tās stundas lai tiktu pie maizes!!!
a - tak nomierinies- kādi 15% +/-??? kurš saimnieks uz to piekristu pēc tam???
garāmgājēj, ej no kurienes nāci... tev laiakm nav ne mazākās nojautas par ko tu runā... neiet runa par jūgendstilu vai baroku... bļin vai tiešām to nesaprot??? objekta atšķirības - ir vai nav palodzes, bruģis ap māju,puķes vai zāle, karnīza, cokola apdare kāda?(priekš muļķiem skaidroju - "sopļas" krīt uz leju un smērē cokolu) logi - koka vai pvc(priekš muļķiem skaidroju - atšķirās līmlentes cena) un šādu knifu ir daudz... es nesaprotu - vai tad tas ir tik sarežģīti pat loģiski padomāt??? domājat ka pasaka kvadratūru un tad uzreiz zināma mājas izmaksa??? sviests...
Ps. sory, bet šaubos vai vēl kādu blogu šeit likšu, tas tiešām mani aizkaitina un sadusmo...

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: umka (78.84.153.---)
Datums: 18/10/2008 19:23

Ui kā nobiedēji:D:D:D:D:D
Nelikšot šeit vair savu blogu:D:D:D:D:D
Droši ka forums noies uz grunti:(

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: spk (194.197.79.---)
Datums: 18/10/2008 23:48

Vo bļin latvieši. Tā vietā, lai štelli sarunātu, tagad nu ņemsies drāzties kam principi pareizāki un kurš nu būs noteicējs.

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: garaamgaajeejs (---.tkb.lv)
Datums: 20/10/2008 12:45

pie visa vainīgi ir iepriekšējie gadi.
Kad 90% "celtnieku" vienīgais ko prata perfekti -čakarēt smadzenes.
U ne jau par 10-20% cenu kāpumu runa iet, kas būtu normāli ja parādās kautkādi klātienē izlēcieni.

a 2x 3x lielām cenu izmaiņām, pašam bija super keiss kad cena 10x...
jānokrāso sienas bija, kuras sagatavotas tapetēm.
Pa telefonu nekāda cena ~tipa normāla... atbrauc apskatās nu 2-3ned un ~1500Ls...
2 "meistari" to darīs.
tipa viss jāšpaktelē pa jaunu utml figņa.
finālā, sarunāju pa telfonu 160Ls..normāls džeks divās brīvdienās vienatnē to visu perfekti paveica.( piešpaktelēja kur vajadzēja, pieslīpēja, nogruntēja un nokrāsoja)
un kā lai tad pēc tā vēl kādam tic... :)
Sienu platība ap ~60m2 !!!

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.86.---)
Datums: 22/10/2008 13:59

:D:D:D garaamgaajeej - tā jau man likās ka tev kāda celtniecības "trauma" ir bijusi ka lecies un noniecini celtniekus... un ja tevi kādā no RIMI veikaliem pārdevēja apkrāps par latu, tad tu vairs RIMI nevienā neiepirksies? nevar tak par atsevišķu indivīdu darbību spriest par visiem celtniekiem! ;)

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: es to Andris Fasades darbi (195.13.247.---)
Datums: 23/10/2008 09:32

A bet loģiski ka neiepirksies :D klabāk centis ūbele ar savu megareklāmu.
Paskaties cik viņam godīgas acis :DDDDDDDD
Tas pac ar celtniekiem. Tu cilvēkam mēģini ieskaidrot ka viņš par kapeikām nevar uzbūvēt savu sapņu pili, a atnāk tāds Centis un tikai lai dabūtu darbu visam piekrīt.
A vēlāk sapņu pils celtnieks zvana tev un prasa lai tu piebrauc un izlabo visus viņa pieļautos kāšus.

IMXO ...

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.86.---)
Datums: 23/10/2008 10:19

nu ir jau taisnība ka ir Centis un tādu ir daudz arī celtniecībā... bet kā tu viņus atšķirsi??? es pats esmu nostrādājis 10 gadus celtniecībā - apdares darbos, tagad ceļu sev māju - paņēmu mūrniekus, pēc skata tā neko, runā arī labi, dzirdu ka saprot ko nozīmē mūrēt, paiet nedēļa, skatos sāk jau darbā parādīties alus pudeles, nu tas nekas, karsts laiks, kam negribas aliņu. bet ar katru dienu spožākas un spožākas acis paliek... :D tad nu izteicu 2 reizes brīdinājumu ka par daudz dzer, nedēļu miers, a te vienu dienu skatos - vecis līks uz kājām nestāv un aiziet ar lielo fleksi blokus zāģēt... tā bija viņu pēdējā darba diena...
dabūju citus, super veči... (ja vajag paprasat nr) mūrē betonē, bet par katru palīgdarbu gan prasa padaudz :D:D:D
ok, nopirku skursteni fobo... atbrauca man 3 brigādes, visiem cenas vienādas ap 15 Ls tm... paņēmu kas man izstāstīja visādas tehnaloģiskas nianses... bet te nu pats kļūdījos, vajadzēja sēdēt blakus... tieši tajā nedēļas nogalē braucu maxķerēt uz latgali... atbraucu 7dien - skatos, vienai cukai nav kondensāta izvads apakšā uzlikt jo viņi neesot redzējuši ka tas kastē stāv... pienākošo caurumu keramiskajām čaulām nav vate riņķī, un kad uzkāpu uz jumta un pārbaudīju kā betona mice uzlikta tad viņa bija tā simboliski uz putras tikai... kustējās un pie labāka vēja būtu nonākusi lejā... izstrīdējos pa tel jo redz viņam esot par dārgu braukt uz šejieni un labot (biju ieturējis 70 ls līdz pārbaudes veikšanai)
tad nu tā arī palika, izlamājās pa tel ka esmu apmetējs un tas tā cauri neies, bet to ka esot defekti - atbilde - vai tad tev pasam grūti iestūķēt tur to vati? :D:D:D
nu lūdzu, un kādi gan kritēriji man kā celtniekus zinošam cilvēkam bija jāievēro lai nekļūdītos?
paldies Dievam ar jumtiniekiem neieberzos, super puikas... :)

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: garaamgaajeejs (---.tkb.lv)
Datums: 23/10/2008 10:54

Gribētu redzēt kautvienu kuram nav traumas ceļot māju!!!
Varbūt 1% no visiem.
Vai nu celtniecības gaitā vai pēc tam bet ir!
Atkarīgs no tā seko vai neseko līdzi darbiem.
Un līdz ar to palieku pie sava ka lielākā daļa "Celtnieku" ir sū...ļi.

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.86.---)
Datums: 24/10/2008 08:15

nu katram savs viedoklis un pieredze... :(
arī saimnieki nav nekādas Dieva dāvanas :D:D:D

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: es(atkaul jau tas pac) (195.13.247.---)
Datums: 27/10/2008 08:51

Par tiem celtniekiem kādu laiku atpakaļ biju lasījis :

Профессия строителя самая б/п пачотная и охуенная профессия. Што аднако не отменяет того факта, што все строители сука гандоны, мрази и конченые ушлёпки. Я это говорю совершенно точно, ибо блядь сам строитель.

Рабочий день ебучего строителя начинаецо так. Приходят к восьми утра, переадеваюца в засраные ванючие робы и давай пездить между сабой. Кто чай пьёт, кто водяру тихонько жрёт. Маладёш па мобильникам друк другу фсякие картинки кидают, парнуху, мелодии бля. Щас модно. Кто постарше в карты ебошацо. В тыщу. Иногда в очко. Часа вобщим полтора так собираютса. А че, на роботу-та идти не охота. Всегда успеецо.

Наканец, кагда бытовка от табачного дыма превращаецо в газенваген, все выходят строить дом. Строят ебать в рот с усердием. Главное штоб до сдачи простояла вся это многоэтажная хуетень. Деньги и материалы активно пиздяцо на всех этапах снабжения. До простого страителя доходит одна хуйня, но и она канешно жэ спизживается.

Размяф немного кости, часа через два, бравые работяги песдуют в бытофку на обед. Достаюцо всяческие ништяки из заначек. Водка, каг жи без ниё. Карочи в этой неибацо пазитивной атмасфере повторяецо утренний сценарий только растянутый во времени раза в два. Ваще строитель приежжает на работу чтобы бухнуть с друзьми, папиздеть и паподъёбывать друк друга. Этакий кружог по интересам бля. А стройка типа ниабременительного хобби.

Вот так вод бля незаметно проходит день. В пять чясов отбой и ниибёд. Однакож строитель сразу нихуя несъёбываецо. Это не по-мушски. Нужно ш ищо посовещацо, спланировать какой этаж строить завтра иле о другой какой-нить хуйне папиздеть. Вы спросите а чо же тагда охуенного в этой ебланской профессии? А то, што эта работа для настоящих мужикоф, которые не сцат пахать руками. Это дружный каллектиф, чувство лактя и всё такое. Страитель всегда выручит друга полтинничком, а то и соткой денег. Потомушта не в падло. Страителю можно бухать на работи, материцо и вообще в рот ебать всё и фсех, палучая при этом нехуёвое бабло. В отличеи от вас, опущенных менеджероф и малолетних онанюг.

Фсё вышенасранное ко мне относицо лишь отчасти, ибо получаю за сделку. Я неибаца ценный специалист и въёбываю будь здароф! Тожи халтурю, как без этова? Объём-то гнать надо. Так што, как профи советую, не брать хаты в новостройках. Нуивонахуй.
Скоро они блядь все рухнут, погребя пад обломками кучу долбаёбаф, залезших в кредиты и стоящих па несколко лет в ачеридях, чтоп купить каменный скворечник. Развалицо беспесды. И это заебись – мы снова будем строить и палучать лавэ.

А ищо строители срут ф вентшахты.

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 27/10/2008 14:30

Bez pēdējā teikuma kopaina nebūtu pilnīga :D

Re: Ir atsauksmes par Andris Fasādes darbi?
Autors: Andris Fasādes darbi (87.110.40.---)
Datums: 29/10/2008 09:15

:D:D:D

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   *******   ********    *******    ******  
  **  **   **     **  **     **  **     **  **    ** 
   ****           **  **     **         **  **       
    **      *******   **     **   *******   **       
    **            **  **     **         **  **       
    **     **     **  **     **  **     **  **    ** 
    **      *******   ********    *******    ******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727