UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Koku Serviss, 20344976, jeb Rolands Vestmanis - uzmetējs
Autors: gints_ (---.balticom.lv)
Datums: 23/08/2012 09:52

Ar Rolandu, kurš pārstāv SIA Koku Serviss, un ir sazvanāms (man gan tas vairs neizdodās) uz 20344976, vienojāmies par koku apzāģēšanu un tai sekojošu nozāģēto zaru izvešanu.

Kad zari bija apzāģēti, bet vēl ne aizvesti, samaksāju pilnu summu, tai skaitā arī par zaru aizvešanu. Zari tika solīti aizvest "šodien vai rīt". Nodomāju, kā es viņu pēc tās zaru aizvešanas satikšu, ko te maksāt pa daļām. Nu ko - pieredze maksā naudu.

Zari netika aizvesti ne "šodien" un arī ne "rīt".
Sāku zvanīt katru dienu, un klausīties "meistara" atrunas.

Tad manu numuru jaunēklis vairs necēla vai lika nost klausili.
Zvanu no sievas numura - paceļ, nostāsta atmazku ka "pirmdien, otrdien noteikti...".

Zari, protams, aizvesti netiek.
Nākošajā reizē (zvanot no sievas numura, manu neceļ, bet sievas numuru vēl laikam nav ierakstījis telefonā) izdodas izspiest vārdus "apsolu, ka rīt aizvedīsim".

"Rītdienas" vakarā zari protams stāv zem kaimiņa loga kaudzē kā stāvējuši. Lieki bilst, ka nu jau neceļ vairs ne tikai manu numuru, bet arī sievas...

Nu ko, nedēļa pagājusi, pats meklēju transportu, krāvu zarus busā un meklēju kur Rīgas teritorijā atbrīvoties no tiem sasodītajiem zariem.

Kopsavilkums - nemaksāt par darbiem uz priekšu, it sevišķi šim personāžam, kurš nepilda norunas un viņa "apsolu" nav graša vērts.

Izklāstu savu pieredzi, lai citi ir gudrāki kā biju es.

Gints

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.