UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: Jautajums (78.84.203.---)
Datums: 14/08/2008 09:01

Sakiet luudzu, ja meistars ir nekvaitatiivi uzlicis griidas fliizes, tad vai pastaav iespeeja shiis fliizes nonjemt un paarfliizeet?

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 14/08/2008 09:31

Protams, ka var, bet nu flīzes neceri atgūt veselā izskatā - tās būs jāpērk jaunas. Kādu jau noteikti varēs noņemt arī nesaplēšot, bet pārsvarā jau tās tomēr ir jākaļ nost ar kalšanu.
Kas tad tur tik nekvalitatīvs ir? Kāda šķirbiņa aiz vannas par milimetru lielāka, vai kas nopietnāks?

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: Jautajums (78.84.203.---)
Datums: 14/08/2008 10:00

Iespeejams, ka nav tik nekvalitatiivas, bet apluukoot tuvaak var redzeet, ka fliizhu stuuru vietaas ir apmeeram 1 vai 2 milimetru atshkjiriiba - vienas fliizes stuuris augstaak, otrs zemaak. Varbuut var ar shuvju aizpildiishanu to noliidzinaat? Shuves veel nav aizpildiitas.

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 14/08/2008 10:44

Apsveicu ar pilnīgu diletantu nolīgšanu flīzēšanā - tā stūrīšu esamība vienā līmenī ir tiešs flīzētāja meistarības rādītājs. Ja kas, iesācējam ar pilnām biksēm tos dabūt ideāli līmenī ir praktiski neiespējami, tur vajag praksi un baigo piešaušanos.
Ar šuvošanu tur neko nepadarīsi. To vislabāk ir pārbaudīt ar flīzes atgriezumu - ņem flīzīti un ar līdzeno kantīti brauc pa flīzes virsmu - tas gabaliņš nedrīkst aizķerties aiz nākošās flīzes malas, ja ir labi noflīzēts. Ja tā ir grīda, pa kuru daudz staigās, tad tas ir tomēr traucējoši, īpaši grīdu mazgājot, ja garāžā vai tehniskajā telpā, tad po.

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: drumer (81.198.226.---)
Datums: 14/08/2008 20:02

Nu nevar jau arii nolikt fliizeetaaju, muusu tirguu tagad ir tik daudz nekvalitatiivu fliižu, ka tik speej briiniities pats esmu saskaaries,taadi propelleri ,ka speej pabriiniities,stulbums taads, ka cena arii neko neizsaka!! starpcitu,kad aizšuvosi ,tad defekti velvairaak kritiis aciis!!! paskaties kaadas fliizes ir peec kvalitaates,saliec uz liidzenas virsmas ar glazuuru pret glazuuru un apskati,arii kantes!!

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: ficuks (---.vita.gov.lv)
Datums: 18/08/2008 16:12

Var jau būt, ka šis ir Tevis piesauktais gadījums aaa. Taču paskatīsimies, kādas flīzes parasti nopērkam veikalā, viens stūris uz augšu otrs uz leju. Pat krutās un dārgās flīzes nav par visiem 100%. Tak što dod man šurp savu labo flīzētāju, es tev pretim flīzes par 5ls/m2. Paskatīsimies vai es savu riekstu bundžu, aliņu dzerot, varēšu no viena telpas gala līdz otram aizslidināt.
Kas attiecas uz pārflīzēšanu un, ja apstākļi ļauj, tad var flīzēt pa virsu vecajām. Atkritīs kalšana, utilizācija un jaunas izlīdzinošās kārtas liešana.

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: EGGG (---.vid.gov.lv)
Datums: 19/08/2008 14:34

Sakiet vai uz vecajām flīzēm drīkst ieklāt jaunas flīzes. Ir pakāpieni, kur flīzes turas kā pienaglotas, bet tās ir jānomaina, jo neiet kopā ar šābrīža veikto remontu.
Negribas kalt visu nost u.tt. (
Cik labi turēsies jaunās, vai tās nekritīs nost u.tt., ar ko labāk apstrādāt vecās flīzes pirms flīzēšanas. Jeb tomēr no profesionālā viedokļa labāk ir vecās nokalt nost??

Re: Vai fliizes var paarfliizeet?
Autors: aaaa (217.198.239.---)
Datums: 19/08/2008 14:38

Ar kārtīgu suku un trauku līdzekli visu nomazgāt, lai nebūtu netīrumu, izžāvēt, tad nogruntēt ar Knauf Betokontakt, nožāvēt, tad līmēt klāt jaunās flīzes ar elastīgo flīžu līmi. Ja grib pavisam smuki, tad var esošajās flīzēs ar fleksi un akmens disku sazāģēt glazūrā tādas rieviņas viscaur, lai labāka saķere ar līmi.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **   ******    **     **  ******** 
 **   **   **     **  **    **   **     **  **       
 **  **    **     **  **         **     **  **       
 *****     *********  **   ****  *********  ******   
 **  **    **     **  **    **   **     **  **       
 **   **   **     **  **    **   **     **  **       
 **    **  **     **   ******    **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727