UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Siltum sūkņi priekš apkures.
Autors: Martins (---.parex.lv)
Datums: 29/04/2003 13:30

Vēlos uzzināt vai kādam ir bijusi pieredze ar siltumsūkņiem un vai ir vērts tādu padarīšanu uzstādīt? Un vai tas viss ir reāls?

Re: Siltum sūkņi priekš apkures.
Autors: reinis (---.acb.lv)
Datums: 08/05/2003 16:16

reaals tas ir, jo taa kurina daudz kur

vai ir jeega, taads ir jautaajums
peedeejaa buuvnieciibas izstaadee sev secinaaju, ka ieriikoshana maksaa pat daargaak kaa skidraa gaaze ar balona pirkshanu (iires vietaa), bet meenesa eksplautaacijaa vienalga vajag kaut kaadu zinaamu kaudziitii kWh, taa kaa iipasha atmaksaashanaas man liekas nav gaidaama.

Re: Siltum sūkņi priekš apkures.
Autors: Martins (---.parex.lv)
Datums: 09/05/2003 13:16

Jaa saakotneejaas izmaksas ir palielas, bet te nedaudz runaajot ar buuvniekiem uzzinaaju ka tas ir otrs leetaakais veids aiz dabasgaazes. Ja dabasgaazei celjaas cena 16% tad Siltumsuuknji sanaak kaut kur vienaadi (ekspluataacijas izmaksas) ar dabasgaazi. Un ja veel nav iespeeja pievilkt dabasgaai?
Nu te ir veel vajadziiga daudz informaacija lai kaut ko galiigi nolemtu. Bet gribeetos dzirdeet no kaada kas jau lieto shitos Siltumsuuknjus.

Re: Siltum sūkņi priekš apkures.
Autors: par gridu (---.roko.mt.lv)
Datums: 21/05/2003 08:19

Lietuvā lieto šos sūkņus bet cik saprotu tad tomēr leiši dublē apkures sistēmas tas jau laikam nozīmē to ka tie nedarbojās pietiekami efektīvi ! Mums neteica ka ir paralēli divas sitēmas ēkas apkurei izložņājot namiņu uzgājām otru apkures katlu ;-)


man jau liekas ka šis veids nerulle ! Japainteresējas pie kada kas lieto !

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.