UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Kur lētāk :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
PVC Logi
Autors: noobs (81.198.169.---)
Datums: 17/08/2011 19:13

Hai,

Kaads nav nesen licis PVC logus. Ir kada laba kompanija ko varat ieteikt? Vajag lai atbrauc-ieliek savus logus-aizbrauc. Cenas?




Re: PVC Logi
Autors: Yellow (46.109.92.---)
Datums: 17/08/2011 21:59

Es ņēmu no LI&RS. Cenas ar kaulēšanos bija bik labākas nekā citur. Normāli-atbauca,ielika ,aizbrauca...Lai gan jāatzīst,bik nokavējās ar termiņiem,bet tas jau LV biznesa kultūras praksē ir pašsaprotama parādība. Principā-ņem kuru firmu gribi,tāpat viss ir ražots Polijā. Ja nu vienīgi izņemot Montāžnieku,bet tur cenas nerullē. Bet nav jau vairs tiem poļiem nekādas vainas-ar katru gadu viņu prece kļūst arvien kvalitatīvāka. Ja kādreiz uz turieni braucu ar slēptu izsmieklu,tad tagad braucu ar atklātu skaudību...Be tas nu tā-atkāpšanās no temata...

Re: PVC Logi
Autors: Garamgājējs (---.gov.lv)
Datums: 18/08/2011 11:19

Par PVC logiem:

Ieteiktu labāk paņemt no lielām zināmām firmām ar savu rūpnīcu, jo tie visi izmanto ārzemju logu profilus un samontē nepieciešamos logu izmērus šeit uz vietas...

Par izvēlēto logu pārdevēju būtu vēlams pameģināt sakrāt kaut kādu informāciju, kaut vai e-netā GOOGLā, piemēram, ATSAUKSMES .... <-firmas nosaukums

No savas pieredzes strikti NErekomendēju "GLASKEK Latgale" ražojumu... :-(((


Vēl no pieredzes:

- labāk likt 3-stiklu (2-pakešu) logus, jo tagad visi ražotāji uzsvēr, ka Latvijas bargas ziemas klimatam der tikai 3-stiklu vai vairāk stiklu paketes...
Pats plānoju nomainīt savus 2-stikliniekus uz 3-stiklu... ;=)))

- vienu logā nomainīju pašu stiklu paketi uz 3-stikliem un uzreiz pamanīju, ka logs neraso un istabā paliek būtiski klusāk...Diemžel tas bija martā un lielu salu jau nebija, lai pārbaudītu kā paliek ar siltuma izolācijas efekta uzlabošanu istabā... bet tomer... ;=))

Re: PVC Logi
Autors: JanisL (78.84.106.---)
Datums: 23/08/2011 22:24

Es varu ar pavisam labu prātu ieteikt Logi Lukss. Man tie logi gan pašreiz izgatavošanas stadijā, bet iesaku tādēļ, ka džekiem ir ļoti laba attieksme pret kllientu un arī cenas man sanāca labas. Tur kur man visi kantori par parastiem logiem prasīja ap 2k Ls, es no šitā kantora par nepilniem 1700 dabūju ar trīskāršajiem selektīvajiem stikliem, ventilācijas šahtām katrā logā, un vienas durvis arī ar pavisam biezo profilu. Ar nepacietību gaidu, kad iekrāmēšu tos logu ailēs.

--------------------------------
Mani hobiji:
Dažādi bišu produktu gardumi - [www.LusuDrava.lv]
Mana salmu māja - [SalmiUnMali.lv]

Re: PVC Logi
Autors: Sinsila (81.198.173.---)
Datums: 20/09/2011 09:58

Vai kādam ir pieredze ar Dobroplast logiem (Polija)? Un firmu Ahorn?

Re: PVC Logi
Autors: slēpnis (95.68.88.---)
Datums: 20/09/2011 19:55

Man arī LIRS logi salikti. Bet man liekas viņiem tos logus Lietuvā taisa. a varbūt arī Polijā. Vienu pasūtījumu salika viņi. Pārējos skopuma nolūkos liku pats. Vienas balkona durvis tā kā bišķi nošķiebušās uz leju, verot ciet strīķējas apakša. Bet to viņi teica tapēc, ka pārāk platas 1100mm un vienā gabalā bez sadalošās joslas apakšā, kas arī palīdz balstīt to smagumu.

Re: PVC Logi
Autors: EDZIITS (81.198.129.---)
Datums: 20/09/2011 21:55

Par PVC logiem. Svarīgi ir skatīties kādi ir rāmja profils. Vieni no labākajiem ir GENEO profili. Otrs labākais ir REHAU profils. Personīgi iesaku izvērtēt logu profilu izvēli. Ja logam ir liela vērtne tie var sēsties un tad problēmas ar aizvēršanu-atvēršanu. REHAU un GENEO profilam nekas tāds nevar notikt. Par stiklu izvēli ieteiktu 3 stiklus jeb divpakešu stiklu (siltāku un klusāki). Var droši sūtīt REHAU pieckameru profilu ar divakešu stiklu.
Manuprāt logu izgatavotāju firmai lielu nozīmi vajadzētu pievērst piedāvājuma cenai, termiņiem un garantijai!!!
Jau vairāk kā piecus gadus sadarbojos ar vienu logu ražotni, tiesa gan tā atrodas Bauskā. SIA „A.V.U. logi. Ja vajadzīgs varu iedot koordinātas. Cepuri nost tiem zēniem. Cenas arī ļoti prātīgas, konsultācijas un izskaidrojumi tiešām profesionāli. Izskaidro un iesaka, pēc rasas punkta noteikšanas, kurā vietā pareizi jāiestrādā logi vai durvis ailās u.t.t. Un garantija , kaut arī firmas darbinieki neuzstāda logus, ir divi gadi. Garantija ir par preci.

Re: PVC Logi
Autors: SIA"REAL LINE" (90.130.162.---)
Datums: 26/02/2013 09:17

SIA”Real line” Tālr.: +371 29702796 ; Tālr.:+371 26120195 ; E-pasts: realline inbox.lv
KĀPĒC JĀNOMAINA VECIE LOGI UN DURVIS?

Ir vairāki iemesli, mēs piedāvājam mūsu klientu visbiežāk minētos:
▪ Esošajiem logiem un durvīm nepieciešams remonts. Diemžēl daudzi esošie koka logi ciešs no puves un tādējādi tie prasa biežu remontu un pārkrāsošanu, līdz ar to papildus laika patēriņu un izdevumus. PVC logiem un durvīm nav nepieciešama tāda apkope, prasot tikai nedaudz laika to notīrīšanai.
▪ Uzlabot mājas vai dzīvokļa ārējo izskatu. Jaunie logi ievērojami uzlabo telpas iekšējo un ēkas ārējo izskatu.
▪ Drošības sajūta. To nodrošina uzlabotā pretuzlaušanas furnitūra un augstākas drošības stiklu izmantošana pret nevēlamu viesu potenciālu ielaušanos Jūsu mājoklī.
▪ Labākas siltumizolācijas īpašības. Vai Jūsu aizkari plīvo pie vēja brāzmām? Vai nāk vēsums no logiem? Vai lietus laikā ūdens sūcas iekšā caur vecajiem logiem? Jaunā dizaina PVC logi un durvis veiksmīgi atrisina šo problēmu, un to ir pierādījusi prakse jau vairāk kā 10 gadus.
▪ Samazināts trokšņa līmenis. Vai Jūs dzīvojat pie ceļiem vai ielā, kur ir visai intensīva satiksmes – tramvaju, trolejbusu, automašīnu – plūsma? Vai lielais troksnis Jūs bieži nenokaitina, kad vēlaties klusumu? Jaunie PVC profili un divu vai triju stiklu pakete spēj ievērojami samazināt troksni caur logiem, lai Jūsu mājoklis būtu klusāks.
▪ Enerģijas ekonomija. Jaunie PVC logi un durvis nodrošina daudz labāku siltumizolāciju salīdzinājumā ar vecajiem logiem, un līdz minimumam samazina caurvēju. Tādējādi jaunie logi un durvis palīdz Jums ekonomēt līdzekļus, samazinot izdevumus apkurei.
Vēlaties pasūtīt vai apreiķināt logu izmaksas.
Ja Jūs esat izlēmis nomainīt logus vai durvis, kontaktējaties ar SIA”Real line” speciālistiem pa tālruni vai sūtot e-pastu.
Jūsu ērtībai mēs vienosimies par mūsu speciālista – konsultanta vizīti pie Jums.
Mūsu speciālists ir sagatavots, lai palīdzētu Jums izdarīt pareizo izvēli atbilstoši Jūsu mājoklim, nevis lai uzspiestu savu viedokli.
Izvēlēties labāko variantu.
Jūs varat izvēlēties vai nu PVC profila, vai koka profila logus, atbilstoši Jūsu vēlmēm.
▪ Krāsu izvēlēs iespējas ļauj pieskaņot logus un durvis ēkas ārējai fasādei. Jūs varat izvēlēties koka imitācijas PVC logus, kurus nezinātājs nemaz no attāluma nevarētu pateikt, ka tie nav koka logi.
▪ Stikla izvēle atbilstoši vēlmēm – ar paaugstinātām siltumizolācijas un trokšņu izolācija īpašībām. Varbūt Jūs vēlaties dekoratīvos stiklus vannas istabai vai durvīm, varbūt tonētus stiklus, vai stiklus ar paaugstinātām triecienizturības īpašībām.
▪ Mūsu speciālists sniegs informāciju par šīm iespējām, būtiskākajām atšķirībām vai īpatnībām. Logu nomaiņas procesā jāmaina arī iekšējās un ārējās palodzes, un to krāsu vai materiālu izvēles iespējas arī ir plašas.
Lēmuma pieņemšana
▪ SIA“Real line” speciālisti veiks mērījumus, lai veiktu precīzu cenu aprēķinu. Detalizēti paskaidros izvēlēto pakalpojumu izmaksas, kā arī informēs par atlaidēm, kuras būs spēkā uz atsevišķiem pakalpojumiem.
▪ Logu un vai durvju nomaiņa ir investīcija jūsu mājoklī. Lai padarītu šīs investīcijas pieejamākas, firma Real line piedāvā pēc jūsu iespējam labāko variant priekš jums.
Uzmērīša: SIA “Real line” speciālists ir kvalificēts veikt mērījumus, ņemot vērā būvnormatīvus un tehnoloģijas nosacījumus. Mērīšanas precizitāte un daudzu faktoru un vajadzību ievērošana ir būtiska, jo no tā atkarīga tālākā logu uzstādīšana un to pilnvērtīga funkcionēšanai.
Kontakti: SIA”Real line” Tālr.: +371 29702796 ; Tālr.:+371 26120195 ; E-pasts:realline inbox.lv

Re: PVC Logi
Autors: parks2007 (213.226.141.---)
Datums: 26/02/2013 10:34

Neavaru ieteikt kādus logus izvēlēties,bet varu uzskaitīt kāpēc neizvēlēties Trocal profila logus no Montāžnieks D?
1.Nomērīšana.
Jaunbūvei,tas tika veikts pavirši,putu biezums ap loga rāmi pat virs 4cm.
2.Uzstādīšana.
Pāris logi (no padsmit) uzstādīti šķibi,kas apgrūtina logu ailes izveidi(aile jātaisa nedaudz šķībi,lai novērstu vizuālo loga šķībumu)
3.Ģeometrija.
Vērtņu profili ir izliekušies,kā rezultātā aizvērtā stāvoklī tie nepieguļ pie rāmja(tās plānās pelēkās blīvgumijas izliekumu nekompensē).
4.Hermētiskums.
Lietus laikā pa logiem tek iekšā ūdens.Lai to novērstu ir jānoregulē ekscentri uz maksimālo galējo pievilkšanas stāvokli ,kas savukārt padara loga atvēršanu un aizvēršanu bērnam un sievietei praktiski neiespējamu.(vajadzīgs patiešām reāls spēks,lai to izdarītu)
5.Caursalšana.
Pie mīnusiem zem-5gr.5kameru logu profils ap vērtnēm caursalis,norasojis visiem logiem.
6.Svīsšana.(itkā jau visiem svīstot,bet manā rajonā es vienīgais rītu sāku ar logu un palodžu noslaucīšanu ar lupatu)
Pie mazākiem mīnusiem logi(divstiklu selektīvās paketes 4-16Arg-4) nosvīst pie istabas temp.21-22 un gaisa mitruma telpā zem 50%.
7.Serviss un garantija.
Diemžēl sāku dzīvot mājā,kad garantija jau gāja uz beigām...
Zvaniju uz kantori ,ka lietus laikā ūdens nāk iekšā pa logiem,bet saņēmu atbildes,ka meistars atvaļinājumā,mēs ar Jums sazināsimies,Jums atzvanīs uttt.,tādā veidā tika novilkts laiks līdz beidzas garantija un ,protams,neviens,ne atbrauca,ne atzvanija,ne izdarija ,ko lietas labā......

Tāda mana pieredz ar logiem privātmājā,protams,logus var nomainīt,ko ar laiku arī darīšu,slapjās palodzes var rītā ,vakarā noslaucīt,mazam bērnam var neļaut spēlēties pie terases durvīm,kur nāk aukstums,uttt bet tīri psiholoģiski un materiāli rūgtums sirdī paliek ........

Re: PVC Logi
Autors: Rx (91.188.39.---)
Datums: 26/02/2013 11:46

Montāznieks D montētajiem....es arī blīvējumam blakām līmēju porgumiju, lai pieguļ.... Mehānika grūti strādā, ja vēlās lai labi pieguļ. Krakš-brakš... Tai pašā laikā citas firmas- prieks virināt...viss ok.

Re: PVC Logi
Autors: puu (78.84.98.---)
Datums: 15/03/2013 18:26

lai netaisītu jaunu topiku, tad te....
dots- māja ar veciem logiem, kurus domāt mainīt uz jauniem, domāts arī māju pēcāk siltināt, bet... tā kā vecie logu rāmji jau ir 20 cm dziļumā no ārsienas, liekas jauni tajā pašā vietā, tad ja būs siltinājums, būs vēl klāt , i tavo logi sanāks 30+cm dziļi... vēlmes- logus pēc iespējas tuvāk ārsienai... kādas idejas? vai sākumā siltināt, tad kaut kādā veidā logus vatē stiprināt... cerams domu uztvērāt...

Re: PVC Logi
Autors: Rx (77.38.137.---)
Datums: 15/03/2013 22:21

Tikai domas: Logu iebūvēšana tuvāk ārpusei ir pamatota ar aukstuma tilta samazināšanu , jo aukstums nāk apejot loga rāmi pa loga ārpuses aili. Iemontējot logu siltuma izolācijā, šī apeja tiek liegta. Ja logs ir dziļāk, kā siltinājuma biezums, tad loga aile jāsiltina tik pat labi kā ārsiena. Tas tad ir ļoti grūti izdarāms ar tādu pat biezumu siltuma izolatoram. Bet, ja vecie logi bija koka, tad pilnīgi iespējams, ka saglabājot stiklotās daļas , dizaina veco izmēru, jaunā loga rāmi var taisīt mazāku, tā atstājot lielāku vietu ailē piestiprinātam siltumizolācijas materiālam. Jo: aile arī ir labi jāizolē!

Re: PVC Logi
Autors: Rx (77.38.137.---)
Datums: 15/03/2013 22:24

Labojums: Aile arī labi jāsiltina...Atvainojos.

Re: PVC Logi
Autors: V-304 (178.16.22.---)
Datums: 01/11/2013 11:40

Не рекомендую всем с этими людьми
(Александр и Снежана Белевич-скоты) SIA"Baltic business corp."reģ.40103404752 сотрудничать, если хотите сохранить свои нервы и деньги.Неквалифицированные монтажники повредили профиль, из-за неправильного монтажа треснули два стекла.работа до сих пор не закончена, на звонки не отвечают.
-------------------------------------------------------
> Par PVC logiem. Svarīgi ir skatīties kādi ir
> rāmja profils. Vieni no labākajiem ir GENEO
> profili. Otrs labākais ir REHAU profils.
> Personīgi iesaku izvērtēt logu profilu izvēli.
> Ja logam ir liela vērtne tie var sēsties un tad
> problēmas ar aizvēršanu-atvēršanu. REHAU un
> GENEO profilam nekas tāds nevar notikt. Par
> stiklu izvēli ieteiktu 3 stiklus jeb divpakešu
> stiklu (siltāku un klusāki). Var droši sūtīt
> REHAU pieckameru profilu ar divakešu stiklu.
> Manuprāt logu izgatavotāju firmai lielu nozīmi
> vajadzētu pievērst piedāvājuma cenai,
> termiņiem un garantijai!!!
> Jau vairāk kā piecus gadus sadarbojos ar vienu
> logu ražotni, tiesa gan tā atrodas Bauskā. SIA
> „A.V.U. logi. Ja vajadzīgs varu iedot
> koordinātas. Cepuri nost tiem zēniem. Cenas arī
> ļoti prātīgas, konsultācijas un izskaidrojumi
> tiešām profesionāli. Izskaidro un iesaka, pēc
> rasas punkta noteikšanas, kurā vietā pareizi
> jāiestrādā logi vai durvis ailās u.t.t. Un
> garantija , kaut arī firmas darbinieki neuzstāda
> logus, ir divi gadi. Garantija ir par preci.

Re: PVC Logi
Autors: durvistev (85.10.211.---)
Datums: 19/04/2015 13:28

Sakarigs un godigs uznemum-.Logu serviss. Rezekne, Ludza, Preili, Livāni,Jēkabpils, Madonā

PVC logi no 15 Eur.Rehau, Gealan, Aluplast, 5-8 kameras
Bez % kredīts
Ārdurvis
metāla no 100-300 Eur
kokan 150-250
Pvc no 200
Aluminija no 250

wwwdurvistev.lv

Re: PVC Logi
Autors: winlat.lv (85.10.211.---)
Datums: 13/08/2015 17:20

Jā kādam tieši vajag palīdzet izvēleties sev logus [winlat.lv], vai zvāniet 29997010 - parunāt taču neko nemaksā.

Ziemas dārzi, stikotas piebūves, stiklotas stārpsienas.
Bīdamas, bezrāmju, lodžijas, verandas, terases.
Sērijas logi, nestandarta logi, PVC, Koka, Alumīnija.
Rūdītā stikla izstrādājumi, Stikla durvis, Stikla nojumes,
Duškabīnes, Stikla jumtiņi, stikla stārpsienas.
Aizsārgžālūzijas, Restes, Vārti.
Jumta logi, Jumta lūkas, Kupoli.
Durvis - Metāla un Iekšējās.
Termogrāfija, Ekovate.
Logu, durvju remonts.
Margas, nožogojumi.
Precīzāk majas lapā.

Re: PVC Logi
Autors: Antons Č (85.10.211.---)
Datums: 02/11/2015 11:44

Sia Pro Dev konstrukcijas. Tas ir jauna kompanija ar labām cenām. Par pvc logiem var uzzinat šeit: [www.prodevkonstrukcijas.lv]

Re: PVC Logi
Autors: Rezen Gold (85.10.211.---)
Datums: 19/01/2016 14:46

Piedāvāju PVC logus ļoti draudzīgas cenās.
ir vairāķi profilu piedāvājumi, Furnitūra ROTO
ir nepieciešama informācija rakstat uz E-pastu

Re: PVC Logi
Autors: Rezen Gold (85.10.211.---)
Datums: 19/01/2016 14:52

WWW.Rezen-Gold.lv

Re: PVC Logi
Autors: Dzindzis (85.10.211.---)
Datums: 19/01/2016 15:31

Par logiem runājot kādu profilu labāk ieteiksiet Aluplast Ideal 4000 vai REHAU EURO 70 ? Cenās neliela atšķirība.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **  **    **  ********   **    ** 
 **     **  **     **  **   **   **     **  ***   ** 
 **     **  **     **  **  **    **     **  ****  ** 
 **     **  **     **  *****     **     **  ** ** ** 
 **     **   **   **   **  **    **     **  **  **** 
 **     **    ** **    **   **   **     **  **   *** 
 ********      ***     **    **  ********   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727