UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Tērauda jumti :  Building.Lv Forums

Tērauda jumti, lietus ūdens noteksistēmas, jumtu drošības sistēmas
Uz jautājumiem atbild Arnis Zilbers Ruukki Latvija, SIA, tirdzniecības vadītājs, centrālais reģions
Monterrey akcija
Autors: Aivars IV ()
Datums: 17/03/2013 15:17

Vai ir iespējams iegādāties ar tikpat pievilcīgām cenām (protams augstākām) 122 m2 montereju - ar pural pārklājumu. Par cik palielināsies cena Adamante profilam.

Paldies par atbildi

Re: Monterrey akcija
Autors: Eksperti ()
Datums: 21/03/2013 16:56

Martā Ruukki piedāvā akciju jumta profilam Monterrey ar poliestera pārklājumu (sīkāka informācija Ruukki mājas lapā www.ruukkijumti.lv), bet jumta profilam Monterrey ar Pural pārklājumu šobrīd ir standarta cena. Jebkuram jumta profilam ar Pural pārklājumu cena ir augstāka salīdzinājumā ar poliestera pārklājuma materiāliem, jo Pural ir paaugstinātas kvalitātes risinājums. Ja salīdzinām jumta materiāla izmaksas par profilu Monterrey ar Poliestera vai Pural pārklājumu, jumta profilam ar Pural pārklājumu izmaksas varētu pieaugt līdz 30%.

Kvalitātes atšķirības uzskatāmi var redzēt pēc Ruukki materiālam noteiktajām garantijām: materiālam ar poliestera pārklājumu ir 10 gadu estētiskā un 30 gadu tehniskā garantija; materiālam ar Pural pārklājumu ir 20 gadu estētiskā un 50 gadu tehniskā garantija.

Ruukki profilam Adamante ir viskvalitatīvākais tehniskais izpildījums un Pural Matt pārklājums ar vizuāli pievilcīgu izskatu. Purall Matt pārklājums pēc kvalitātes rādītājiem ir analogā līmenī kā Pural pārklājums, vienīgā atšķirība - Purall Matt ir matēts un vizuāli pievilcīgāks. Profils Adamante ir jaunākais Ruukki profilu piedāvājumā, un tas ir izmaksu ziņā visdārgākais no Ruukki dakstiņveida profiliem. Salīdzinot profilu Monterrey ar Adamante, lielāka cena būs Adamante profilam (līdz 10%).

Par konkrētām mājas jumta izmaksām es Jums ieteiktu interesēties pie Ruukki dīleriem vai sadarbības partneriem (Ruukki dīleru saraksts www.ruukkijumti.lv), kas varēs sniegt precīzu izmaksu aprēķinu, jo jumta izmaksas nav korekti rēķināt pēc mājas jumta m2, bet gan pēc kopējā aprēķina, kur ir ietverti visi papildelementi, skrūves un visi pārējie materiāli.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.