UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Tērauda jumti :  Building.Lv Forums

Tērauda jumti, lietus ūdens noteksistēmas, jumtu drošības sistēmas
Uz jautājumiem atbild Arnis Zilbers Ruukki Latvija, SIA, tirdzniecības vadītājs, centrālais reģions
gaisa temperatūras svārstību ietekme uz jumta segumu
Autors: Dinija ()
Datums: 13/03/2013 15:27

Šīs ziemas nepārtrauktās gaisa temperatūras svārstības liek aizdomāties vai Latvijas tirgū piedāvātie segumi ir pietiekoši izturīgi.
Kā ir ar Ruukki piedāvātajiem materiāliem?

Re: gaisa temperatūras svārstību ietekme uz jumta segumu
Autors: Eksperti ()
Datums: 15/03/2013 09:43

Latvijas tirgū ir liels pieprasījums pēc lētākiem jumta materiāliem, tādēļ ražotāji un tirgotāji piedāvā jumtus, kas cenas ziņā ir izdevīgāki, bet Latvijas klimatiskajiem apstākļiem nepiemēroti. Nereti lietotāji tikai pēc būvdarbu pabeigšanas un jumta ekspluatācijas uzsākšanas secina, ka mājas jaunajam jumtam izvēlētais materiāls nav piemērots. Plānojot jumta seguma iegādi šim faktoram jāpievērš īpaša uzmanība un jāizvērtē, vai piedāvātais jumta klājums jūsu mājai kalpos pietiekami ilgu laiku. Jumta uzdevums taču ir nodrošināt būves saglabāšanu vairāku gadu desmitu garumā.

Ruukki tērauda jumtiem ir ļoti labas laika apstākļu noturības īpašības, kas ideāli piemērotas Baltijas klimatam. Vides temperatūras svārstības no +30°C līdz -30°C tērauda jumtam nerada nekādu apdraudējumu un tērauda jumti teicami funkcionē arī pie zemākām gaisa temperatūrām . Piemēram, Somijā, kur ziemā temperatūra bieži vien nokrīt zem -30°C, vieni no populārākajiem jumta veidiem ir tieši Ruukki tērauda jumta segumi.



Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.