Eļļas derīguma termiņš
15/10/2018 14:19
Pirms trīs gadiem iegādājos eļļu grīdas dēļiem - Nostalgia Floor Oil. Tā gadījās, ka eļļu paredzētajiem darbiem toreiz neizmantoju. Tās bundžas visu laiku nostāvējušas pagrabā (5-15 c). Bundžas aprūsējušas - saturs uz skatu mazliet duļķains. Vai eļļa vēl ir izmantojama pēc nozīmes?
Re: Eļļas derīguma termiņš
25/10/2018 16:27
Labdien,
Izskats šim produktam varētu likties nedaudz duļķains, tas ir normāli. Ja rūsa ir tikai no iepakojuma ārpuses problēmām nevajadzētu rasties. Nostalgia Floor Oil derīguma termiņš ir divi gadi no produkta ražošanas brīža. Tas nenozīmē, ka produkts vienmēr uzreiz pēc derīguma termiņa nav lietojams. Ieteiktu produktu kārtīgi izmaisīt un veikt testa eļļojumu uz kādas mazākas virsmas piem. kokmateriāla atgriezumiem un pārliecināties par to ka produkts normāli nožūst un pēc izžūšanas nav lipīgs. Eļļas uzklāšana notiek ar otu, drānu vai izsmidzināšanu un ļauj eļļai 5-10 min. iesūkties koka virsmā. Eļļu, kas nav iesūkusies virsmā, noslauka un nopulē ar drānu. Ļauj virsmai 12 stundas žūt un veic atkārtotu apstrādi. Nostalgia Floor Oil parasti pietiek uzklāt divās kārtās.

Uzmanību! Svarīgi ievērot, lai lupatiņa, kas izmantota eļļošanā vai pulēšanā, tiktu pēc tam sadedzināta. Ja nav tādas iespējas, tad drāna pilnībā jāizžāvē un izklātā veidā jāuzglabā drošā vietā. Nekādā gadījumā neglabā lupatiņu saņurcītu vai saburzītu ciešā murskulī, jo tā žūstot var sakarst un aizdegties!
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'