Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Villa Akva logu krāsošanai

Autors AKR 
AKR
Villa Akva logu krāsošanai
22/05/2017 09:39
Labdien!

Nupat krāsoju logu ar Vivacolor Special Window un nācās gaidīt dienu, kamēr logus varēju nolikt vietā. Un arī tad atsevišķas vietas vēl bija lipīgas. Tas nav sevišķi patīkami ārējiem logiem, jo tie jātura atvērti.
Pamēģināju Villa Akva citiem koka materiāliem un tā žūst ļoti strauji un labi klājas. Jautājums - vai var šo krāsu izmantot logu krāsošanai - it sevišķi jau ārējiem logiem, ja jau krāsa ir noturīga pret mitrumu un laika apstākļiem. Kad to var un kad tas nav ieteicams?

Paldies!
Re: Villa Akva logu krāsošanai
25/05/2017 10:54
Labdien!
Krāsa Villa Akva ir akrila - eļļas krāsa koka fasādēm uz ūdens bāzes un derēs arī koka logu rāmjiem. Sevišķi jau ārējiem rāmjiem. Villa Akva, kā jau fasādes krāsa, ir mīkstāka un elastīgāka, lai ilgāk izturētu koka svārstības. Ja šī krāsa Jums neliekas par mīkstu, viss kārtībā - turēsies godam.
Logiem labāk kalpo krāsas, kuras ir izveidotas kā vidusceļš starp elastīgumu un krāsas cietību un nodilumizturību. Special Window ir alkīda - eļļas krāsa uz šķīdinātāju bāzes, tāpēc žūst diennakti (zemākā temperatūrā, augstākā mitrumā, biezākā kārtā - ilgāk).
Ja Special Window žūst ilgāk, nekā Jūs vēlētos, pamēģiniet SPECIAL WINDOW AKVA, kas ir uz ūdens bāzes un problēma būs atrisināta!
Ļoti laba krāsa logiem un durvīm būtu arī Tikkurila zīmola ūdens bāzes akrila krāsa UNICA AKVA. Mēs uzskatām, ka šis ir mūsu ražotais labākais produkts gan ārdurvīm, gan logu rāmjiem. Pie tam, Unica Akva var tonēt jebkurā tonī, kamēr citas - tikai gaišos.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'