Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Betona grīdas apstrāde nojumē

Autors Pelēcis 
Betona grīdas apstrāde nojumē
29/09/2015 14:21
Sveiki!
Vaļējā auto nojumē izveidots betona pamats - grīda, bez hidroizolācijas. Ar ko betona grīdu apstrādāt, lai neputekļojas un arī būtu labs un vienmērīgs vizuālais krāsojums?
Paldies!
Re: Betona grīdas apstrāde nojumē
30/09/2015 15:05
Labdien!
Betona grīdai vaļējā nojumē bez hidroizolācijas, būtu ieteicams pārklājums, kurš neveido plēvi, bet saglabā virsmu ar pietiekami labu ūdens tvaiku caurlaidību (elpošanu) . Tā Jūsu apstākļos būs drošāk, ka nekas nelobīsies nost. Klasiskās betona krāsas (epoksīda, poliuretāna) būtu riskanti pielietot.
TIKKURILA piedāvā divus variantus:
1. Pavisam jauns un svaigs šā rudens produkts - PATIO. Tā ir tonējama (iespējami 10 toņi) beice bruģakmeņiem un betona plātnēm. PATIO pilnībā nokrāso betonu kā krāsa, bet, par cik klājas ļoti plānā slānītī, atstāj labi redzamu betona struktūru un faktūru. Tādēļ mēs PATIO saucam par beici.
Esam paspējuši, testējot šo jaunumu, nokrāsot arī dažus atklātus betonētus laukumus. Izskatās gana labi, jo tiek panākts skaists, viendabīgs betona tonis un virskārta arī vairs neputekļojas. Liekas, PATIO ir tieši tas, kas Jums vajadzīgs.
Šī jaunā bruģakmeņu beice PATIO, patlaban ir pasūtāma un nopērkama tikai mūsu firmas veikalā Krūzes 23, Rīgā (tālr.67610957). Tur pat var apskatīt arī iespējamos toņus.
2. Uretāna eļļa ENSI. Tā ir bezkrāsaina un to, pēc izvēles, var klāt vairākās kārtās. ENSI labi sasaista un nostiprina betona virskārtu. Tiek iegūts slapja betona tonis. Lai gan laboratorija to neparedz, reizēm ENSI eļļu esam tonējuši, pievienojot pigmentu (piemēram, melnu). Tā, klājot eļļu nevienmērīgi ar špakteļlāpstu, var veidot skaistu raibu dizaina grīdu ne tikai ārā, bet arī iekštelpās, kā dekoratīvajā krāsošanā. ENSI var nopirkt DIREKT veikalā uz Vienības gatves.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'