Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

Griestu krāsošana

Autors MārtiņšG 
Griestu krāsošana
30/03/2014 20:56
Sveiki vīri !


Sekojoši, ir dzīvoklis (602 sērija) un kā jau visiem labi zināms padomju majās griesti ir vienkārši "fantastiski",(tapēc laikam uz griestiem līmēja tapetes)lai neiztērētu līdzekļus remontu veicu pats.Lielākos caurumus aizšpahtelēju un noslīpēju, bet principā izskatās ka vajag visiem griestiem iet pāri ar kautkādu līdzinātāju.

Gribējās zināt VAI IR kautkāda krāsa vai kautkāds salikums gas griestus radītu tādus kā porainus vai rupjus lai neredz katru mazo caurumiņu vai iedobīti kas ir griestos,jo laika spiests nebūs reāli laika visus griestus nošpaktelēt un noslīpēt,vai varbūt ir kāds cits padoms.

Liels paldies.

Ar cieņu,

Mārtiņš
Re: Griestu krāsošana
31/03/2014 20:56
Ir dekoratīvās struktūrkrāsas, piemēram, TUNTO (Tikkurila). Ja krāsots tiek ar tādu krāsu, tad nekādus nelīdzenumus vairs neredzēs. Krāsojums sanāks izteikti raupjš, kā jau dekoratīvai struktūrkrāsai pieklājas.
Jāapsver, vai nelielu istabu griestiem šāds efekts labi izskatīsies. Griesti optiski izskatīsies zemāki un iztabas mazākas. Sliktāk, kā aplīmēti ar tapetēm gan nebūs.
Dekoratīvajai krāsošanai nepieciešamas nelielas iemaņas, lai visa virsma izdotos viendabīga.

Es gan labāk ieteiktu neiespringt uz nelīdzenumiem. Ja nevēlaties tos visus šoreiz līdzināt ar špakteli, tad varat to nedarīt. Nākamajā pārkrāsošanas reizē, ja vēlēsieties, varēsiet griestus izlīdzināt kā nākas.

Iesaku izvēlēties rulli ar garu plūksnu, piemēram, ANZA RILON (22 mm plūksna), tad jebkura griestu krāsa atstās faktūru, kura daļēji noslēps nelīdzenumus. Griesti būs vienmērīgi nokrāsoti un visi laimīgi :)
Pirms krāsošanas iesaku griestus gruntēt ar VIVACOLOR 1 PRIMER un tad vienā kārtā krāsot ar SIROPLAST 2 (Tikkurila), jo šī krāsa veidos vislielāko faktūru no mūsu ražotajām griestu krāsām. Būs gan vienmērīgs krāsojums, gan faktūra.
Lai veicas!
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'