Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

krāsa koka grīdai

Autors susuris 
susuris
krāsa koka grīdai
12/05/2011 21:02
Gribētu zināt, kādu krāsu izvēlēties tikko ieklātai koka grīdai. Vai pirms krāsošanas vajadzētu apstrādāt ar kādu aizsarglīdzekli?
Re: krāsa koka grīdai
13/05/2011 11:31
Grīdām vissvarīgākā nepieciešamā īpašība parasti ir nodilumizturība.

Noteikti vēlos pirmkārt vērst uzmanību uz TIKKURILA jauno poliuretāna – akrilāta krāsu BETOLUX AKVA. Tā, manuprāt, piedāvā visas, tik ļoti kārotās, grīdas krāsām nepieciešamās īpašības: poliuretānam piemīt izcila nodilumizturība, bez tam krāsai būs plaša toņu izvēle, ātra nožūšana pāris stundās, vājš aromāts, nekaitīgums un ekoloģiskums, jo tā ir ūdens bāzes krāsa.
Tā vien liekas, ka ar šo mūsu ražoto krāsu apmierināsim visas, līdz šim nepiepildītās klientu vēlmes koka grīdas krāsu jomā.

Otrs ir tradicionāls piedāvājums lietot uretānalkīda krāsu VIVAFLOOR (VIVACOLOR). Šajā gadījumā mums saglabājas plašas tonēšanas iespējas, bet pārējās īpašības atpaliek. Protams, priecē tas, ka VIVAFLOOR nav dārga krāsa.

Jaunu grīdu vispirms gruntē ar to pašu izvēlēto krāsu, kas atšķaidīta, saskaņā ar lietošanas pamācību. Tad klāj 2 – 3 neatšķaidītas krāsas kārtas.

Sausās iekštelpās nekādus papildu aizsarglīdzekļus parasti neiesaka, lai ar visādām indēm nebojātu telpas mikroklimatu, kurā paši uzturamies.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'