Sveiks! » Ielogoties » Reģistrācija

kādas ir krāsošanas darbu darbietilpības likmes c/h

Autors Nils 
kādas ir krāsošanas darbu darbietilpības likmes c/h
14/03/2011 17:15
Labdien.
Man interesēja kāda varētu būt aptuvenā krāsošanas darbu darbietilpība cilvekstundās šādām darbu izpildēm ( c/h)?= kvadrātmetri
1. Krāsošanas darbu aptuvenā c/h likme uz iepriekš krasotam virsmām, ar daļēju špaktelēšanu.
2. Krāsošanas darbu aptuvenā c/h likme uz iepriekš krāsotām virsmām ar pilno špaktelēšanu.
3. Krāsošanas darbu aptuvenā c/h likme ar vienkāršu krasošanu bez špaktelēšanas.
4.Krāsošanas darbu aptuvenā c/h likme uz iepriekš nekrāsotam virsmām ar pilno špaktelēšanu un virsmas sagatavošanu krāsošanai, krāsošana!


Principā nekur šādu informāciju nevar sameklēt, bet c/h ir tāmes viena no galvenajām sastāvdaļām.Izcenojumi par 1 cilvēkstundu ir daudz un dažādi izcenojumi, bet nekur nevar uzzināt kāda ir šo darbu aptuvenā pieņemtā darbietilpības likme stundās rēķinot cik kvadrātmetrus var sagatavot vienā c/h
Re: kādas ir krāsošanas darbu darbietilpības likmes c/h
15/03/2011 21:11
Labdien!
Diemžēl uz šo jautājumu nevarēšu Jums atbildēt.
Esam krāsu ražotāji. TIKKURILA Latvijas tirdzniecības un mārketinga nodaļa labi pārzina savus ražotos produktus un katrā celtniecības darbu situācijā var ieteikt savu, vispiemērotāko risinājumu, tomēr praktiski apdares darbi nav mūsu kompetencē. Tādēļ arī nezinām visas darbietilpības nianses.
Manuprāt, šodien, pie tik daudzveidīga materiālu klāsta, būs grūti saņemt kādus viennozīmīgus datus par cilvēkstundu patēriņu noteiktos darbos. Ir tik dažādi materiāli un tehnoloģijas. Gandrīz katra celtniecības firma strādā savādāk. Latvijā nav tādu viennozīmīgu standartu, kas visiem viennozīmīgi būtu jāievēro, tādēļ, domāju, ka Jums būs grūti saņemt atbildi uz šo jautājumu.
Piemēram:
Var lietot gatavo špakteli un var strādāt ar sausajiem maisījumiem.
Var lietot matētas krāsas un atļauties paviršāk un ātrāk sagatavot virsmu, bet var lietot pusmatētas krāsas, kur virsmas sagatavošanā būs jāiegulda vairāk darba.
Var gruntēt un, upurējot kvalitāti, var to nedarīt.
Droši vien visa pamatā ir kvalitātes līmenis, kas tiks sasniegts.
Es saprotu, ka izmantojot vienus un tos pašus materiālus, Jūsu minētajos gadījumos var uzskaitīt patērētās cilvēkstundas uz kvadrātmetru, bet mums, diemžēl, nav tādu datu.
Atvainojiet, bet šeit komentu pievienot nav atļauts,
Lai pievienotu JAUNU TĒMU spied 'Jauna TĒMA'