UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Pārdod :  Building.Lv Forums
Wulkan ražotāji
Autors: RagnarsPloksts (85.10.211.---)
Datums: 24/01/2016 11:44

Nesen nopirku Wulkan A20 patriotisma jūtu vadīts. Otrs tāds mēsls nav patrāpijies pamatkomplektācijā. Medemciemā vienam no labticīgajiem pircējiem pat uz malku ir jāliek papildus gaisas padeves ventilators. Mazliet vēlāk aprakstīšu, kā mani apjāja Marģers Pampe, kurš skaitās Wulkānā un Ziemeļu elementā šefs...silti neiesaku ielaisties ar so "godavīru'. solījumus nepilda, manu pasūtījumu nokavēja par mēnesi, piečakarēja uz naudām, nepiegādājot par jau samaksāto papildus gaisa padeves ventilatoru.
Katls iesilst apm 30 40 min (parēķiniet malkas patēriņu) apakšējās daļas kurināmais gruzd apm 1 dienu un dod tikai 30 C, instrukcijā un reklāmā pieminētais kombinētais variants ar oglēm vispār neizdeg, zem virsējiem pelniem, ja kurina ar skaidu briketēm, apakšā veselas, nesadegušas pagales.
Par katla apsaisti, lai varētu pieslēgt pie apkures sistēmas, Marģers Pampe pieprasīja 1500 EUR, par analogo Stropuvas katlu leiši man piestādīja tāmi apm 350 EUR, kgan sastāvdaļas tās pašas.
Praktiski dzīvojos pa pagrabu, kur novietots katls. Varbūt ir kāds laimīgais, kuram katls strādā, bet cik apklaušinājos, visi saka - sūds...
AK jā,ja sanāks iellikšu klipiņu, kur safilmēju "izdeguša" katla jaukumus un neizdegušo markas "D", kuras paredzētas šāda tipa katliem, ogļu kaudzītesl
vēl viens interesants moments. 2015 gadā šis katls maksāja ar PVN mazliet pāri par 1300 Eur, bez PVN apmēram 1082 EUR. Līguma parakstīšanas brīdī tika samaksāta pilna summa - 1450 Eur. Šajā summā tika iekļauta piegāde, papildus ventilators, lai varētu kurināt katlu miksējot ogles ar malku, latvju raksti uz katla un durtiņas ar termoizturīgu lakojumu , Piegādes termiņš - 1 septembris. Meitenes, kuras runāja ar mums, palūdza, vai mēs šo summu nevarētu samaksāt skaidrā naudā bez čeka, jo esot lielas grūtības ar skadriu naudu. Piekritām, jo zinām ekonomisko situāciju valstī, bez tam abas meitenes prata iedvest uzticību viņu stāstītajam.
Un te sākās interesantākais. pienāca piegādes laiks, protams, ka katls netika piegādāts laikā. tika zvanīts uz uzņēmumu, bet saņēmām klasiskas atbildes - rītdien, rītdien noteikti piegādāsim. Tad, kad nonācām līdz asākai vārdu pārmaiņai, beidzot katls tika piegādāts ar 47 dienu nokavēšanos,17 oktobrī Katlu atveda pats "šefs" Marģers Pampe jau naktī ap 22 00 - 23 00 , bez krāvējiem, bez nekā. Piespiedu ventilatora komplektācijā nebija, kuru Marģers apsolīja atvest tuvākajās dienās. Lai nebūtu lielas ķēpas, PN aktu par katla piegādi parakstījām, bet par ventilatoru nē. Ventilators nav piegādāts līdz šim brīdim, sekojoši katls nestrādā tā, kā tam būtu jādarbojas. Kad sāku pieprasīt ventilatoru, tad Marģers paziņoja, ka ventilators maksājot 150 EUR un man viņš ir jāpērk. Biju, maigi sakot, pārsteigts par šādu paziņojumu, jo par ventilatoru biju jau samaksājis. Pēc sarunām un sarakstes ar Marģeru, kad biju nosūtījis viņam Stropuvas katla apsaistes izmaksas - citēju maila tekstu:

Labdien,
Ragnār Ploksta k-gs, vēlreiz atkārtoju, Jūs šo katlu pašrocīgi neesat pareizi uzstādījis. Katlā aizliegts ilgstoši turēt 30 C, tad izdalās skābes, kas saēd katla sienas un paralēli tas aug ciet. Jūs protams varat izplatīt melīgu dezinformāciju par mums, to Jums neviens nevar aizliegt, patriot! Vispirms samaksājiet uzņēmumam par katlu un tad runājiet!
Tiksimies tiesā!

Wulkan, SIA
Valdes priekšsēdētājsjas lapas vakar tika izdzēsta sataļa
Marģers Pampe

PS uzturu režīmu 60 65 C tas marģeram
Pēc mūsu sarakstes no "Ziemeļu Elementa" vakardien vai šodien mājas lapas sadaļa Apkures katls tika izdzēsta

Re: Wulkan ražotāji
Autors: Niks (85.10.211.---)
Datums: 25/01/2016 08:13

Es vienmēr esmu domājis, ka "ilgi degošie" ir sūds, bet

1, nezinot Wulkāna viedokli, jau nu grūti tiesāt
2. tas, ka iepriekšējā tēma pazuda, gan bija nesmuki

Re: Wulkan ražotāji
Autors: Marģers Pampe (85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 15:03

Ievietošu atbildi, ko nosūtīju Ploksta k-gam! Domājiet un vērtējiet paši!

Labdien,

Mēs esam maza, bet ļoti kvalitatīvu apkures katlu ražotne, kādu neatradīsiet nekur citur pasaulē. Mēs mīlam savu darbu un lepojamies par katru mūsu izstrādājumu.
Ragnār Ploksta k-gs, manuprāt Jūsu rīcība ir negodprātīga un divkosīga, Jūs vēlaties to, kas Jums nepienākas! Jūs mūs atklāti šantažējat, izplatot dašādu melīgu informāciju sociālajos tīklos, tādejādi cenšoties priekš sevis gūt labumu, par to nemaksājot.
Sākumā Jūs lūdzaties lai izgatavojam Jums lētāk apkures katlu, kaut gan mūsu tirdzniecības koncepcija un cenu politika Jums, un Jūsu sievai tika izskaidrota. Izskaidrots Jums tika arī tas, ka Jūs pats uzņematies atbildību par sevis izvēlētā katla jaudas parametriem priekš sava nama.
Tad pēc Jūsu lūguma mēs Jums piegādājam katlu, jo sacījāt, ka Jūsu ģimene “salst nost”, par piegādi saskaņā ar līgumu Jūs neesat ar mums norēķinājies. Tajā skaitā saskaņā ar līgumu Jūs neesat norēķinājies arī par apkures katlu. Kad to izdarīsiet Jūs dabūsiet čeku. Arī šinī punktā mēs Jums esam gājuši pretī.
Tad Jūs mums lūdzat, lai izveidojam cenu piedāvājumu katla uzstādīšanai un visai mājas siltumtrases izveidei. Turklāt pēc apskates tika konststēts, ka Jūsu māja līdz galam nav nosiltināta . Kad es Jums zvanu lai saņemtu atbildi par uzstādīšanas lēmumu, Jūs visu laiku to atlikāt. Tā tas turpinājās vēl vismaz mēnesi pēc katla piegādes. Tad iznāk, ka ģimenei visu šo laiku tik auksti nemaz nebija.
Ja godīgi, tad mēs šo katlu Jums nemaz nedrīkstējām ražot, jo ražošanu mēs uzsākam tikai pēc 100% avansa saņemšanas, saskaņā ar līgumu.
Pēc tam Jūs nosaucat mūsu ražojumu par sūdu, neskatoties uz to ka šis “sūds” Jūs silda, pēc tam atvainojaties un prasat palīdzību. Tad kad mēs esam gatavi viņu sniegt Jūs atkal atsūtat kaut kādu nesakarīgu un lietai neatbilstošu informāciju un Stropuvas piedāvājumu, kas itkā Jūsuprāt ir lētāka. Jūs taču no mūsu katla uzstādīšanas un mājas apsaistes sistēmas izveidošanas atteicāties, līdz ar to Jūs pats uzņemoties atbildību par katla darbību. Mēs par katla uzstādīšanu neesam ņēmuši ne kapeiku. Ko tad Jūs no mums vēl gribat, Ja jūs pats esat gudrs šinīs lietās.
Saskaņā ar līgumu Jūs neesat norēķinājies par apkures katlu pilnībā, līdz ar to, kamēr Jūs to neizdarīsiet mēs esam tiesīgi uzrēķināt arī līgumsodu, kas sastāda 0,5% no aizkavētā maksājuma summas par katru nokavēto dienu.
Saskaņā ar līguma Nr. WLK-2015-008/3 ceturto punktu un tā apakšpunktiem mēs esam tiesīgi pārņemt apkures katlu savā valdījumā, kamēr Jūs nebūsiet norēķinājies par šo katlu.
Vēlreiz atkārtoju, mēs Jums neko vairs neražosim un nepiegādāsim!
Ragnar Ploksta k-gs, izpildiet savas saistības un domājiet ko Jūs darat. Ja jūs turpināsiet mūs pazemot un šantažēt, mēs Jūs iesūdzēsim tiesā un piedzīsim kompensāciju gan par mums radītajiem materiālajiem zaudējumiem, gan par morālo kaitējumu!

Ar cieņu
Wulkan, SIA
Valdes priekšsēdētājs
Marģers Pampe

P.S. Ziemeļu Elements mājaslapā katla piedāvājums četrus gadus atpakaļ bija palaists eksperimentālā versijā. Tā ir novecojusi informācija, kura bija saglabājusies kļūdas dēļ un loģiski tika izdzēsta!

Re: Wulkan ražotāji
Autors: Ragnaes Ploksts (212.3.193.---)
Datums: 07/11/2017 23:46

...un vēl reizi atkārtošu - Wulkan katlus neiesaku pirkt...jautājums - kā tad jūs uzsākāt katla būvneicību, ja nebijāt saņēmis priekšapmaksu..kā tad tā jūsu politika neusākt bez priekšapmaksa, bet tomēr taisījāt...pie tam katls tika piegādāts ar mēneša kavēšanos...Marģer, mana pārliecība, ka Jūs esat sīks krāpnieks, līdz lielam Jums vēl jāaug...un katls tomēr ir SŪDS...neiesaku...

Re: Wulkan ražotāji
Autors: urmas (194.8.26.---)
Datums: 08/11/2017 09:42

Cilvēki mīļie, ir aitas, ir cirpēji...kādi avansi? Kurš *nopietns* komersants jebkurā jomā prasa avansu? Veikalā par maizi arī avansu maksājat? Tam visam klāt vēl norēķināšanās skaidrā, tātad nedokumentējami darījumi ar nepazīstamiem cilvēkiem...bērnudārzs.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **     **  ********   **     ** 
 **   **    **   **   **     **  **     **  ***   *** 
 **  **      ** **    **     **  **     **  **** **** 
 *****        ***     **     **  ********   ** *** ** 
 **  **      ** **    **     **  **         **     ** 
 **   **    **   **   **     **  **         **     ** 
 **    **  **     **   *******   **         **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727