UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Raiders McCulloch
Autors: Kizikadze ()
Datums: 01/05/2018 13:20

Labdien un veiksmi darbos!
Šodien lauzu galvu ar mauriņa traktorīša izvēli, tākā cena nav nekāda mazā, tad šī tēma jāizpīpē! Izbraukāju visus dīllerus, pa naudām tīkamākais ir husqvarna TS38 ( [www.husqvarna.com] ) bet Depo uzdūros uz McCulloch m125 85f cena 1670.00Eiro( [www.mcculloch.com] ) Es domāju cipars priekš raidera ir zems, ņemot vērā to ka dzinēji visiem ir vienādi B&S un Depo tirgonis apgalvoja, ka šis melnais skaistulis tiek izplatīts caur husqvarna, iespejams kāds subbrends, un ka garantiju taisa Husqvarna centros.. aizbraucu pie dīllera prasu ko, kas? Īsāk sakot cik saprotu Depo ir dabūjis tik labu cenu ka dilleri kož pirkstos un viņiem vienīgais varians pateikt ka šis McCulloch ir pilnīgs mēsls.. piedāvā alternatīvu HUSQVARNA R 112C5 pa 2400,00Eur ( [www.husqvarna.com] ) Tā, Vīri, nepieciešams jūsu viedoklis vai McCulloch konkurē ar Husqvarna un kāda ir būtiskākā aršķirība, cenas starpība ir dizgan patīkama lai izvēlētos McCulloch, bet vai nebūs čakars?

Re: Raiders McCulloch
Autors: Aldiss ()
Datums: 01/05/2018 13:47

McCulloch ir Husqvarna piederoša preču zīme, kuru Husqvarna iegādājās 1999. gadā.
Tātad- Husqvarna nekādi nekonkurē ar McCulloch. Ārpus ziemeļeiropas tādu Husqvarna nepazīst, tur pazīst McCulloch.

Re: Raiders McCulloch
Autors: A.B ()
Datums: 01/05/2018 20:45

McCulloch ir Husqvarna piederoša preču zīme tas tiesa, bet McCulloch ir lētais variants. Ja jāpļauj maz tad varbūt ok. Kaimiņam pēc 1 gada pļaušanas aptuveni 700 kvadrātmetriem "ļoti " apmierināts bij. gultņu praktiski nav viss uz buksēm. Pļaušanas panna kirdik tāpēc ka izmazgāt cilvēcīgi nevar. Katram savs. Ieteiktu ņemt raideri ar iespēju regulēt pļaušanas augstumu no pļāvēja. nevis nokāpjot un paceļot ar kloķi, lai panna ir atgāžama un normāli kopjama.

Re: Raiders McCulloch
Autors: IngusV ()
Datums: 01/05/2018 21:30

Pēc manas nepilnu gada Mcculoch dārza traktora lietotāja pieredzes nevaru sūdzēties - pirku Ksenukai, bija arī Husquarna garantija. Ja nu kas var vest uz visiem Husquarna servisa centriem. Ērtuma ziņā nekāda vaina, pannu var izmazgāt pieslēdzot šļūteni tam paredzētajā vietā! Papildus aprīkojums der no Husquarna - gan sniega ķēdes, gan sniega šķūris, gan uzkabe zāles savākšanai.

Re: Raiders McCulloch
Autors: protuprotu ()
Datums: 01/05/2018 21:42

Ja daudz nav jāpļauj, var pirkt jebkuru. Mana izvēle bija Stiga hydro un dzinējs ar eļļas sūkni.

Re: Raiders McCulloch
Autors: ETT ()
Datums: 01/05/2018 22:25

Cik var saprast, tad koncerns Husqvarna vismaz Latvijas tirgū Partner zīmolu tagad aizstājis ar McCulloch zīmolu. Nu kaut kas līdzīgs kā autiņiem General Motors Daewoo mums nomainīja ar Chevrolet bļitku, bet Opel angliešiem pārdod kā Vauxhall. Nu galvas jaucēji gatavie! :)

Re: Raiders McCulloch
Autors: arre ()
Datums: 02/05/2018 14:43

Nekāds nezvērs droši ka nebūs - mazs pļaušanas platums un nav piespiedu eļļošana. tas nozīmē, ka nevar pļaut slīpumā.
Par McCulloch brendu subjektīvi neesmu sajūsmā. Baigā plasmasa. es jau te dalījos - man ir lapu pūtējs McCulloch (lietots pavisam minimāli), kuram nolūza motora galvas skrūve un aprāva spararatam ribas. Par laimi izdevās atrast čeku un garantijas talonu - garantija bija vēl mēnesi pusotru. Aparāts bij pirkts DEPO, bet garantijas talonā norādītās firmas lielākoties likvidētas. Neviena dzīva firma Rīgā. Zvanīju uz Depo, jo negribēju vest uz reģionu. Tie neko nerubī - dod tos pašus kontaktus firmām Rīgā, kas vairs nestrādā. Lai gan SILS nebija ierakstīts garantijas talonā, beigās sazinājos un aizvedu uz Jūrmalas šosejas SILU - tie kā nekā oficiālie Husqvarna, McCulloch u.c. izplatītāji. Garantiju neatteica. Nododot garantijas remontā to štruntu, atstiepu arī nolūzušo skrūves galu un spararata lauskas, ko biju izčakarējis no tā aparāta. stulba rīcība - servisa čalis sēja bumbas, ka es pats to skrūvi esot čakarējis - izskatījās kā noslīdējušas seškantes atslēgas pēdas iekš skrūves galvas. Metu krustus un zvērēju, ka neesmu neko skrūvējis. Pēc ilgākas ņemšanās šis atmaiga - kā nekā lapu pūtējs vizuāli patiešām izskatījās kā jauns, labi ja pāris stundas darbināts. Remontēja pusotru mēnesi. Tāds lūk McCulloch

Re: Raiders McCulloch
Autors: Michuks ()
Datums: 02/05/2018 15:59

Arī bija doma par braucama pļāvēja iegādi. Bet tagad sāku aizdomāties par robota iegādi. Izskatās, ka tehnoloģija jau ir daudz maz iegājusies, ja lauks bez lieliem kurmju rakumiem tad man šķeit tas ir normāls risinājums. Ar kādu trimmeri tāpat būs jāpāriet stūri gan pēc braucamā, gan pēc robota.

Re: Raiders McCulloch
Autors: J ()
Datums: 02/05/2018 22:42

Partner motorzāģi nesen izmetu - motors brīziem strādāja, brīžiem nē - servisā teica, ka tas tiem zāģiem esot normāli un tur neko nevarot darīt.

No otras puses Partner pļaujmašīna pašgājējs ar 875 B&S motoru kalpo ļoti labi.

Re: Raiders McCulloch
Autors: Vidzeme ()
Datums: 02/05/2018 23:03

Kā man teica dārza tehnikas servisā mCCulloch ir draņķis,slikta kvalitāte,ātri brūkot viss. Pašam ir Husqvarna raideris 214TC,esmu izdarījis labu izvēli.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **    **  ********  **     ** 
 **   **   **     **  ***   **  **        **     ** 
 **  **    **     **  ****  **  **        **     ** 
 *****     **     **  ** ** **  ******    **     ** 
 **  **     **   **   **  ****  **        **     ** 
 **   **     ** **    **   ***  **        **     ** 
 **    **     ***     **    **  ********   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727