UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Ceļš-māls-foto
Autors: zhuks ()
Datums: 30/04/2017 12:30

Vēl maza nianse- kopējais ceļa garums 200m. Pirmie ~30m bez auglīgās virskārtas, pēc tam pamazām sāk parādīties melnzeme. Pēc uzkalniņa jau melnzeme līdz pat ~40cm un tā visa ceļa garumā. Un vēl viena lieta- jāšķērso grāvītis, kuram nav izbūvēta caurteka- tas ir vēl papildus darbs. Bet par piemērotas caurtekas diametriem uz izbūves niansēm citā tēmā.

Re: Ceļš-māls-foto
Datums: 30/04/2017 12:55

Kludziņ tā ir aptuvena teorija, es tos grants ceļus esmu izbaudījis atliektiem galiem. Protams ceļa profils ir liektas formas, bet tas tik un tā nav plēve pa kuru notek udens. Tāpat pietiekami sasūcas virskārtā un atlaižoties tas ir bezsaturs un ar to pietiek lai veidotu risas (lielākas vai mazākas) un visi % tad jau ir pie kājas. Šis gads bija ceļiem izteiksmīgs un pilnīgi neko nevar padarīt un visi bruka un putēja ka grab. Greideri braukt virsū nevar bet rudenī greiderētie % sen kā izzuduši, paliek progresējošas risas cerībā ka iestāsies pienācīgs laiks greiderim. Diendienas lietošanas ceļiem ir pilnīgi citas prasības.
Es Zhuka vietā vispār sāktu jautājumu no otra gala - noskaidrot pilnīgi visas iespējamās vietas kur un pa kādu cenu var dabūt materiālus - smilts, šķemba, būvgruzis, grants, jo atkarībā no tā var pilnīgi mainīties pasākuma koncepcija. Ir vietas, kur smilts piemēram jāved no cita novada, nav tā ka visur simetriski izkārtoti karjeri, līdz ar to cenas pasākumiem svārstās ļoti lielā apmplitūdā. Pie zināmiem nosacījumiem vispār ir jākombinējas no kaut kādām nereālām vietām, piemēram kāds rok dīķi un ārā nāk smilts, kaut kur pārbūvē ceļu un izrok 3 šķiras materiālu utt. Bet tik un tā, vadāšana un pieberamais būs lielākās pasākuma izmaksas. Tad arī varēsi likt visu kopā tāmē un štukot ko vari un ko nevari pacelt.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123
Pašreizējā: 3 no 3


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  ********   **     **  ********  
 ***   **  **     **  **     **  ***   ***  **     ** 
 ****  **  **     **  **     **  **** ****  **     ** 
 ** ** **  **     **  ********   ** *** **  **     ** 
 **  ****   **   **   **     **  **     **  **     ** 
 **   ***    ** **    **     **  **     **  **     ** 
 **    **     ***     ********   **     **  ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727