UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 4
Re: logu pakete bez rāmja
Autors: EgilsK ()
Datums: 13/03/2015 13:50

Un kā ir ar silikonu - var ziest virsū bodes parasto, vai ir kādi sevišķie?

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: binary ()
Datums: 13/03/2015 14:16

Kāpēc tu gribi ziest virsū kaut kādu silikonu?

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: m! ()
Datums: 15/03/2015 13:36

Te ir tādi logi [alturl.com]

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: vecais2 ()
Datums: 15/03/2015 20:04

Nu varēja vismaz reklāmā to poļu stollar ražoto ''gealan'' logu ielikt uz plastmasas ķīļiem,nevis vecās koka palodzes klučiem.Un ārpusei iekšdarbu apmetums- rotband vai empeška arī īsti neder.

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: tehnikis ()
Datums: 27/03/2015 23:52

Stikla paketes nav nekāda raķešzinātne. Neveramu pakešu logu pašam uztaisīt kā divus pirkstus.. nu tu saprati. Sāc ar to, ka uztaisi sienā pareizu rāmi. Ja sāksi no paketes aptaisīšanas ar brusām un pēc tam stiprināsi sienā, nočakarēsies ar stiprināšanu un līmeņošanu, īpaši pie lieliem izmēriem. Caurums sienā gatavs, pa perimetru impregnētas brusas biezumā atkarībā no loga izmēra, pret sienu ar plēvi vai ruberoīdu lai nesūc mitrumu un nemetās pelējumi, zilējumi, sēnītes un trupes. Brusu rāmja kopējā perimetra garumā nozāģē pēc platuma dēli, atņemot no brusas platuma paketes un stikla līstes biezumu. Ja pakete no 3 stikliem, visticamāk 36mm bieza, plus stikla līste 15-20 mm. Ja pakete 2 stiklu - standarts 24 mm, bet jebkurš ražotājs tev uzražos jebko un jebkādā izmērā, tikai jāzin ko un kāpēc vajag. Siltumizolācija vislabākā 3-stiklu paketei ar argonu un 2 selekt. stikliem un kompozīta distanceri, apm. 0,7-0,8K. Ar tādiem stikliem siltina t.s. pasīvās jeb zemas enerģijas ēkas. Šobrīd tas ir labākais, ko ražo. Stikla līstes taisi kaut pats, ja ir frēze noapaļošanai un galda zāģis griešanai pēc biezuma. Paketi liec uz elastīgiem PVC distanceriem. Koka rāmis ēkas un rāmja kustības dēļ deformēsies, ja nebūs, kas šādu deformāciju uz sevi paņem, visa glaunā pakete aukstā ziemā būs trinkš un lupatās. Distancerus iegādāsies ja nemaldos SIA Nākotne, tā saucās - ražo pilnu spektru brīnumu priekš logiem utt. Distanceriem jābūt tik pa platiem, cik pakete bieza. Stikla līstēs urb caurumus skrūvēm, līmē ar caurspīdīgu labas kvalitātes silikonu, kas paliek elastīgs un nebaidās UV. Ja tāds logs blakus durvīm, ārējo stiklu paketē pasūti rūdītu un/vai tripleklsu. Vot visa māksla.

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: vecais2 ()
Datums: 28/03/2015 20:05

Kā divus pirkstus priekš šķūna vai vasaras būdas-jā.Masīva bruse arī īsti nederēs lielam izmēram-sagriezīsies un kirdik paketei.Jāņem līmētā,kas 1 vai 2 logu gadījumā pienācīgā kvalitātē(pieredze rāda ,ka katram tā latiņa citāda)tas īsti neatmaksājas-materiāls,pakete,silikons,lakas,krāsas,darbs,transports pēc materiāliem un vēl kaudze ar štrumiem,kuri ne visiem ir -to visu saskaitot var sanākt dārgāk kā pasūtīt gatavus.

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: tehnikis ()
Datums: 29/03/2015 01:58

nu vecais, kur tad tu strādā? staļos, vai tajā Liepājas bodītē ar o burtu galā?

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: vecais2 ()
Datums: 29/03/2015 12:57

Vispār ne vienā ,ne otrā-sniedzu montāžas pakalpojumus-koks ,alu,pvc.Tā kā ir iespēja salīdzināt kas ir kas,kā sev asti ceļ ražotāji utt.

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: tehnikis ()
Datums: 29/03/2015 13:48

tad kāda velna pēc tu gvelz pekstiņus? Kura normāla sausa brusa vai sija, noimpregnēta, nokrāsota tev tik briesmīgi šķiebsies, lai tādi brīnumi būtu jāstāsta? Jebkurā gadījumā, lētāk būs pašam, da kaut pats ņem un brusu no 3 lamelēm līmē, tik un tā būs lētāk! Tu par ražotāja peļņu aizmirsi, aizmirsi kā LV nauda tiek taisīta, vai domā, ka tev par velti kāds kaut ko taisa?

Ņem siju (pareizi, ne brusu), slīpē, impregnē, uztaisa taisnu rāmi, pieskrūvē tādu pašu slīpētu un impregnētu dēli 39 mm (pie paketes 24 mm) vai 51 mm (pie paketes 36 mm) šaurāku kā siju, nokrāso visu 2x kārtās, pa to laiku pasūta paketi, pvc distanc. un sagriež stikla līstes 15 mm biezas, kad pakete gatava, saliek distanc. ik pa 30-50 cm, uzliek paketes gropē silikonu, liek paketi, līstēs izurbtos caurumos skrūvē nelielas skrūvītes, ja napiec, noiet vēlreiz ar silik. un lieko noņem. Vot i visi brīnumi! Neredzu, kur šeit slēpjas milzīgas izmaksas vai darbs.

Re: logu pakete bez rāmja
Autors: vecais2 ()
Datums: 29/03/2015 16:17

Lai veicas,galvenais ,ka pašam patīk.

Pašreizējā: 2 no 4


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **   *******   **    **   *******  
 ***   ***  ***   **  **     **  ***   **  **     ** 
 **** ****  ****  **  **         ****  **         ** 
 ** *** **  ** ** **  ********   ** ** **   *******  
 **     **  **  ****  **     **  **  ****         ** 
 **     **  **   ***  **     **  **   ***  **     ** 
 **     **  **    **   *******   **    **   *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727