UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Gamer ()
Datums: 01/09/2005 07:20

Ceļu māju, kurā pats domāju dzīvot max. gadus 5.. (iemesls ir - rajons, ir ideja perspektīvā pārcelties uz prestižāku rajonu), bet veco lietojamo māju pārdot par normālu praisu..... kā speciem liekas variants izmantot puķiku arsienām un iespējamās probas, laika gaitā.
Lūk būvējot vienlaicīgi un viss kaut kur ieekonomējot, sanāk labs pašizmaksas summas ieekonomējums.
Jautājums ir par to, vai tas puķiks ir tik slikts... gadījumā, ja ieliek labu ventilāciju... uz degšanu tāpat skaidrs, ka degusi māja ir ārā metama..

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: maaris ()
Datums: 14/09/2005 20:12

interesanti, kāda jēga vispār likt putuplastu, ja starp sienu un pplastu KĀRTĪGA ventilācija ?

izmetam naudu uz pplastu un vēl sildam pagalmu ?

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Juris77 ()
Datums: 30/09/2005 19:01

Nevajag atstaat spraugas pa kuraam gaisam paarvietoties starp aarpusi un iekšieni, tad arii nebuus jasilda aars!!

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Sencis ()
Datums: 19/10/2005 06:17

Atvainojiet par nokavēšanos... Gaidīju faktus.. Ilgi nebija jāgaida:

Sestdienas vakarā Liepājas rajona Sakas pagastā nodegusi par nelikumīgu uzskatītā māja Kāpas, kuras nojaukšanu tiesā bija apņēmusies panākt Sabiedrība par atklātību Delna. Iespējams, māja ļaunprātīgi nodedzināta, jo ugunsgrēks sācies divās dažādās vietās, sarunā ar Dienu teica Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Liepājas brigādes preses sekretāre Rita Seļezņeva. Taču iespējams arī, ka degšanu izraisījis īssavienojums.

Kāpām tuvākie desmit kilometru attālie Pāvilostas ugunsdzēsēji par ugunsgrēku uzzinājuši ap pulksten 22 vakarā no nelaimes vietai garām braucošiem cilvēkiem. Saimnieki mājās nav bijuši. Māja, kas bijusi gan apdrošināta, gan apsargāta, gan apgādāta ar aizsardzības sistēmu pret ugunsgrēku, degusi pilnās liesmās. "Bija ļoti grūti dzēst, jo māja atrodas jūras krastā, bija lielas vēja brāzmas," Dienai stāstīja Pāvilostas ugunsdzēsējs Ainars Gāliņš, kurš ar palīgu vada vienīgo Pāvilostas ugunsdzēsēju mašīnu. Arī kopā ar vēlāk atbraukušajiem papildspēkiem no Liepājas, Aizputes un Vērgales Kāpās neko glābt vairs nevarējuši, vien apdzēst krāsmatas, lai stiprais vējš (sestdienas vakarā – ap 20 metriem sekundē) kaimiņos neiepūš kādu dzirksteli.

(Skat Dienas 18.10.2005 numuru). Interesanti, ka ugunsdzēsēji kā parasti neko nesaka par to , kas ir dedzis šajā ēkā vai bijis cēlonis- jo paši labprāt pieļauj putoplasta izmantošanu pat daudzdzīvokļu daudzstāvu ēkām, viesnīcām, skolām, bērnudārziem, tirdzniecības centriem ventilētās fasādēs (piem Profi), UGUNSMŪROS (skat ofisa celtniecību Cēsu 31 u.c.), ādažu čipsos, Ostas gaļas noliktavās utt.

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Sencis ()
Datums: 20/10/2005 00:29

Liepājas rajona padome lems par Aizputē ugunsgrēkā nodegušās sporta halles nākotni

Liepāja, 19.okt., LETA. Piektdien, 21.oktobrī, Liepājas rajona padomes sēdē deputāti lems par Aizputē ugunsgrēkā nodegušās sporta halles nākotni un tās atjaunošanas iespējām, tiek pieļauta arī iespēja, ka tā vairs netiks atjaunota, aģentūru LETA informēja Liepājas rajona padomes priekšsēdētājs Aivars Šilis.

Jau ziņots, ka 18.oktobrī plkst.17.03 ugunsdzēsēji saņēma informāciju par ugunsgrēku sporta kompleksā Saules ielā 9. Plkst.17.07 notikuma vietā ieradās pirmās Aizputes posteņa ugunsdzēsēju vienības. Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki konstatēja, ka deg sporta halles augšējās konstrukcijas un siltumizolācija.

Ugunsgrēkā, kas plosījās 900 kvadrātmetru platībā, tika deformētas metāla konstrukcijas, tādēļ sporta halle sagruva un pilnībā nodega. Neskartas palikušas palīgtelpas un inventārs, kas glabājies palīgtelpās.

Vakar ap plkst.18.18 ugunsdzēsējiem izdevās lokalizēt liesmu izplatīšanos, taču arī šodien liesmas vēl nav mitējušās halles centrālajā daļā, kur strādā ugunsdzēsēji. Patlaban tiek piesaistīta tehnika, lai nodegušo vietu atbrīvotu no metāla konstrukcijām.

Šī bija Liepājas rajona padomes vienīgā sporta halle un rajona volejbola centrs, ko apsaimnieko SIA "Lejaskurzemes sports". Tajā trenējās gan sporta skolas audzēkņi, gan aizputnieki un tuvākās apkārtnes ļaudis. Šodien plānotās volejbola sacensības pārceltas uz Aizputes pagasta sporta halli.

Patlaban Aizputes dome lemj par sporta dzīves tālāko organizēšanu un sporta nodarbību pārcelšanu uz citām vietām.

Sporta komplekss nav bijis apdrošināts. Policija noskaidro ugunsgrēka apstākļus. Sākotnējā informācija liecina, ka ugunsgrēks izcēlies, pārkāpjot ugunsdrošības noteikumus veicot remontu uz jumta. Strādnieki sildījuši jumta segumu ar atklātu liesmu. Pagaidām vēl oficiāls atzinums nav saņemts no ugunsdzēsējiem.



Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Doma ()
Datums: 20/10/2005 16:46

Klau, bet ja siltina fibo ar vati, to taču pieliek ar tādām kā pļekām. tad jau arī gaiss cirkulē šurpu turpu?

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Doma ()
Datums: 20/10/2005 16:46

Klau, bet ja siltina fibo ar vati, to taču pieliek ar tādām kā pļekām. tad jau arī gaiss cirkulē šurpu turpu?

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: dzordžs ()
Datums: 20/10/2005 17:01

visa šītā putuplasta kritika šajā forumā ir tīrākā diršana. Pārsvarā mājs ir nosiltinatas ar putuplastu. Nav tā, ka izejot ārā tumšā laikā jūties kā savdabīgā svecīšu vakarā....

Mājas šat tad deg, bet tas nenozīmē, kā šītā jaraustas un citi jābiedē...

Pie tam neviens nerunā par to, ka piem 5 cm putuplasts, pēc savām siltumaizolācijas īpašībām atbilst 10cm vatei. Arīstrādāt vieglāk, arī siena gludāka, un protams - LĒTĀK...

es netirgoju puķiku, es vakar iepirku pa 22 LVL m3. FS 15 un būšu siltumā šoziem.

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: Sencis ()
Datums: 20/10/2005 20:52

Un degs vēl. Esi laimīgs. It īpaši ar dubulto siltumefektu. Kad pukīks deg, viņs dod arī papildus siltumu un nav jāmaksā par apkuri tajā brīdi ( ja automātika nostrādā). Labi, tas bija joks.

Re: Puķika siltumizolācija ārsienām?!?
Autors: sp ()
Datums: 21/10/2005 04:42

Mister Dzordž palasi ka buvnormatiivu tas kursh LBN tur gan savadak rakstiits par to izoleet speju un pat baisaas formulas sarakstiitas! es pat teikktu ka par labu vatei ap 20%! Sorry veciit te nu gan garaam! Un ja kas pashi putuplasta razjotaji ja nemaldos neiesaka 15 marku fasadeem( varu kljudiities)!

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********  ********  **    **  **     ** 
  **  **   **        **    **  **   **   ***   *** 
   ****    **            **    **  **    **** **** 
    **     ******       **     *****     ** *** ** 
    **     **          **      **  **    **     ** 
    **     **          **      **   **   **     ** 
    **     ********    **      **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727