building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32872
Interjera preču un būvmateriālu lielveikals Būvniecības ABC ver durvis apmeklētājiem : building.lv - par būvniecību Latvijā

Interjera preču un būvmateriālu lielveikals Būvniecības ABC ver durvis apmeklētājiem

Būvniecības ABC lielveikali vienmēr rūpējas par savu klientu ērtībām, tāpēc tika pieņemts lēmums strādāt bez brīvdienām, jo tieši brīvās dienas daudzi klienti izmanto, lai labiekārtotu savas mājas.

NATO Sammita dienās Būvniecības ABC lielveikali – Rīga, Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93 – apkalpos pircējus bez brīvdienām. 27. novembrī darba laiki paliks nemainīgi, tas ir, no plkst 8.30 līdz 19.00, savukārt 28. un 29. novembrī darba laikos būs nelielas izmaiņas – Pērnavas ielā 27/29 lielveikals strādās no plkst 8.30 līdz 17.00 un Mūkusalas ielā 93 - no plkst 8.30 līdz 18.00.

Būvniecības ABC lielveikali vienmēr rūpējas par savu klientu ērtībām, tāpēc tika pieņemts lēmums strādāt bez brīvdienām, jo tieši brīvās dienas daudzi klienti izmanto, lai labiekārtotu savas mājas.
Būvniecības ABC lielveikalos ir pieejams plašs klāsts ar interjera un dārza precēm, santehniku, instrumentiem un būvmateriāliem, kā arī vienmēr ir iespēja saņemt padomus no kompetentiem pārdevējiem-konsultatiem.

Klientu ērtībām 2005.gadā tika veikti pārplānošanas un uzlabošanas darbi lielveikalam "Būvniecības ABC" Rīgā, Mūkusalas ielā 93. 2007.gada pirmajā pusē plānots to pašu paveikt Pērnavas ielas 27/29 lielveikalā "Būvniecības ABC".

"Būvniecības ABC" lielveikali ,SIA "Famar-Desi" ietilpst starptautiskā uzņēmumu grupā A/S "Famar-Desi Grupp", kas ir Igaunijā vadošais būvmateriālu un dārza preču tirgotājs ar 14 veikaliem. Latvijā SIA "Famar-Desi" ierindojas nozares TOP 6 lielāko uzņēmumu vidū ar diviem plašiem "Būvniecības ABC" lielveikaliem – Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93, Rīgā.

Papildu informācija:
Ināra Apsalone, SIA Famar-Desi mārketinga nodaļas vadītāja
Tālr.+371 7315120, +371 29284931, e-pasts: inara.apsalone@buvniecibas-abc.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.