building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1677
Nozares raksti32874
Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai : building.lv - par būvniecību Latvijā

Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai

Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai

Izvēloties iekārtojumu dušas telpai vai vannas istabai, arvien biežāk priekšroka tiek dota duškabīnēm un vannām, kas ražotas tepat Eiropā. To nosaka gan kvalitāte, plašais piedāvājums, samērīgais cenu diapazons, gan tīri psiholoģiski motīvi, kur patērētājs nevēlas iegādāties lētas un nezināmas izcelsmes produkciju. Kā viens no zināmākajiem dušas kabīņu ražotājiem Eiropā ir Čehijas rūpnīcas Roltechnik izstrādājumi. Latvijā to izplata Roltechnik pārstāvis SIA Amirels jau vairāk nekā 10 gadus.

Roltechnik dušas kabīnes un vannas ir paredzētas visplašākajam klientu lokam ar dažādām vēlmēm un maksātspēju. Produkcijas piedāvājumā ir redzams gan ekonomiskās klases izstrādājumi, gan inovatīvi dušas kabīņu risinājumi vannas istabām. Turklāt ik gadus tiek investēti nopietni līdzekļi ražošanas attīstībai un pilnveidošanai atbilstoši pašreizējām tirgus prasībām.

autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Foto: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai; autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Vieni no jaunumiem, kas tapuši, ievērojot pēdējo gadu tendences, ir Roltechnik dušas kabīņu jaunā dizaina līnijas Ambient Line, Kinedoor Line un Walk In Line. Šo līniju produkti paredzēti klientiem, kas dušas telpas dizainam piešķir īpašu nozīmi. Ambient Line kabīnes raksturo plaši bīdāmas dušas durvis ar nerūsošā tērauda apdari, Kinedoor Line veido brīvi stāvošas, stabilas stikla konstrukcijas ar masīvu gultņa sistēmu Savukārt Walk In Line ļauj izbaudīt kabīnes plašumu un praktiskumu kopā ar izsmalcinātu dizainu bez eņģēm un citiem papildu stiprinājumiem.

autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Foto: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai; autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Nanopārklājums – mūsdienīga un praktiska nepieciešamība


Lai cik profesionālas ūdens attīrīšanas, atkaļķošanas un atdzelžošanas iekārtas tiktu uzstādītas mūsu mājokļos, ūdens tik un tā atstāj savas "pēdas" uz virsmām, padarot tās nespodras, plankumainas un vizuāli nepievilcīgas. To visu vēl papildina ziepju un citu mazgāšanās līdzekļu nogulsnes, kas ar laiku "nosēžas" uz dušas kabīnes sienām, kur nanotehnoloģiju izmantošana ļauj cīnīties ar šīm parādībām. Roltechnik dušas kabīņu stikla virsmas jau ražošanas procesā tiek pārklātas ar nanopārklājumu - Nanoglass II, iestrādājot to mehāniski stikla virsmā. Šis pārklājums veicina ūdens atgrūšanu no dušas kabīnes stikla, neļaujot nogulsnēties dažāda veida netīrumiem, tai skaitā kaļķiem un taukiem. Netīrumus, kas laika gaitā tomēr pielīp virsmai, iespējams viegli notīrīt ar vienkāršiem sadzīves kopšanas līdzekļiem.

Jāuzsver, ka nanopārklājums nekādā veidā neietekmē stikla mehānisko izturību vai optiskās īpašības, turklāt šādi apstrādātai stikla virsmai paaugstinās izturība pret skrāpējumiem, tai ir augsta ķīmiskā noturība, tiek atgrūsti ūdens un eļļas savienojumi, pārklājumam ir laba noturība pret ultravioletajiem stariem un tas ir siltumizturīgs. Četru cilvēku ģimenei pie regulāras dušas kabīnes izmantošanas ikdienā, šāds pārklājums kalpos aptuveni 4 gadus. Šī stikla apstrāde Roltechnik dušas kabīnēm nodrošina vieglu dušas kabīnes kopšanu un maksimālu komfortu.

autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Foto: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai; autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Aprīkojuma izvēle – no lietošanas paradumiem un telpas


Dušas kabīne jau sen vairs nav tikai "vienkārša duša norobežojumā". Ik gadus ražotāji piedāvā arvien jaunus, inovatīvus papildinājumus, kas ļauj ikdienas dušas rituālu padarīt vēl patīkamāku un baudāmāku. Piemēram, tie ir dažādi masāžas paneļi. Izbaudīt ūdens masāžu, kājās stāvot, ir daudz efektīvāk nekā sēžot vannā, kas aprīkota ar zemūdens masāžas funkciju. Dušas kabīnē ūdens strūklai nav jāpārvar ūdens pretestība kā tas ir vannā, tāpēc tā ir daudz spēcīgāka un masāža sniedz labāku rezultātu.

Dušas kabīnes ir vispiemērotākais risinājums mazām vannas istabām, kur vēl jānovieto: pods, izlietne un veļasmašīna. Turklāt tas nenozīmē, ka pilnībā jāatsakās no iespējas "pasēdēt ūdenī", kas tik ļoti patīk bērniem. Roltechnik piedāvājumā ir arī dušas kabīnes ar padziļināto dušas paliktni, kuru augstums ir 50 cm, kas padara to par nelielu "vanniņu". Savukārt gados vecākiem cilvēkiem ieteicams izmantot dažādos Roltechnik dušas sēdeklīšus, uz kura sēžot, var mazgāties un baudīt ūdens relaksāciju dušas kabīnē.

autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Foto: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai; autors: Risinājumi mūsdienīgai dušas telpai un vannas istabai
Vannas un masāžas sistēmas vannām


Līdztekus dušas kabīnēm Roltechnik piedāvājumā ir arī vannas: klasiskās taisnstūra vannas, stūra vannas, asimetriskās un dizaina vannas. Tās iespējams aprīkot ar vannas sienām, kas dod iespēju mazgāties vannā nebaidoties par to, ka ūdens var izšļakstīties pa visu vannas istabu.
Kā baudījumu ūdens burvībai mēs integrējam masāžas sistēmas un krāsu terapijas sistēmas vannās SIA Amirels vannu studijā, kur tiek izmantoti Eiropā un Skandināvijā pazīstamu ražotāju materiāli, nodrošinot masāžas sistēmu kvalitāti un ilgmūžību.

Hidromasāžas sistēma jeb tradicionālā ūdens masāža, kur pamatprincips ir ūdens cirkulācija, kas ir bagātināta ar gaisu, dodot masāžai optimālo spēku.

Muguras/plecu masāžas sistēma, kuras sprauslas anatomiski veidotas un pielāgotas muguras un plecu daļai, veicinot tonizējošu sajūtu ķermenim.

Pēdu masāžas sistēma kļūst par līdzekli spriedzes mazināšanu un vispārējās pašsajūtas uzlabošanai.

Airo masāžas sistēmas siltie gaisa burbulīši uz ādas izraisa vieglu, patīkamu kairinājumu, radot reflektoru efektu.

Krāsu terapija dvēseles labsajūtai

Krāsu ietekme uz cilvēka iekšējās pasaules labsajūtu ir izsenis zināma. Savukārt ūdens kopā ar krāsu rotaļām sniedz īpaši nomierinošu un patīkamu efektu. Šim nolūkam izmanto daudzkrāsainas gaismas diodes, kas nodrošina intensīvu krāsu kombināciju, ko iegūst ar optiskās gaismas spektra palīdzību. Gaismas avots ir diodes, kas spīd cauri ūdenim un ar optiskās ierīces palīdzību radot skaistus efektus. Kā zināms, krāsas iedalās siltajās – dzeltens, oranžs, sarkans, kam ir uzmundrinoša un vitāla iedarbība. Aukstās krāsas ir violets, zils, zaļš un tās rada nomierinošu un relaksējošu efektu.

Amirels vannu studijas piedāvājumā ir divu veidu krāsu terapijas komplekti: Profesionālais, kas sastāv no 24 vai 40 gaismas diodēm, kur izmanto RUBEN Design tehnoloģijas un Universālais diožu apgaismojumu bloks - RELAX, kur koncentrētā veidā ir izmantots gaismas spēļu spektrs.

Konsultēja SIA Amirels valdes priekšsēdētājs Ģirts Baķis

Krustabaznīcas iela 11, LV-1006, Rīga, Latvija
Tel.: 67701633
Mob. tel.: 22020776
Fax: 67519411
E-pasts: amirels@amirels.lv
Māja lapa: www.roltechnik.lvwww.amirels.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.