building.lv skaitļos

Lietotāji online56
Aktīvie uzņēmumi1674
Nozares raksti32872
Būvserviss.lv paplašina pakalpojumu klāstu : building.lv - par būvniecību Latvijā

Būvserviss.lv paplašina pakalpojumu klāstu

Būvserviss.lv paplašina pakalpojumu klāstu

Iepirkšanās internetveikalos daudziem jau kļuvis par ikdienišķu paradumu. Jo īpaši, ja tiek izvēlētas pārbaudītas lietas, par kuru kvalitāti vai funkcionalitāti nav jāšaubās. Ātri, ērti un izdevīgi – tā par būvmateriālu iepirkšanu internetā saka SIA "Rīgas būvserviss" direktors un internetveikala Būvserviss.lv vadītājs Aldis Linārs. Šajā pavasarī Būvserviss.lv nāk klajā ar jauniem piedāvājumiem, lai iepirkšanos "tīmeklī" padarītu vēl ērtāku un patīkamāku.  

Kas ir Būvserviss.lv šī pavasara svarīgākie jaunumi?

Pirmkārt, nesen esam ieviesuši materiālu komplektēšanas iespēju jeb konstruktoru konkrētiem būvdarbiem. Pagaidām darbojas komplektētājs ārsienu un grīdu "pīrāga" veidošanai, bet drīzumā tiks piedāvāti arī citiem darbu veidiem. Piemēram, jums nepieciešams siltināt ēkas sienu un kā siltināmo materiālu mūsu internetveikalā jūs izvēlaties akmens vati. Tūdaļ jums automātiski tiek piedāvāti arī visi pārējie materiāli, kas nepieciešami šo darbu pilnīgai pabeigšanai – dībeļi, stiklašķiedras siets, līme, dekoratīvais apmetums un viss pārējais. Īsāk sakot, pilns komplekts. Jums atliek tikai ievadīt kopējo siltināmās sienas platību un jums uzreiz tiks aprēķināts gan materiāla daudzums, gan cena. Turklāt nav jāraizējas, ka kāds no nepieciešamajiem materiāliem var tikt aizmirsts.

Otrs jaunums – jau tuvākajā laikā durvis vērs Būvserviss.lv klientu apkalpošanas centrs. Darbojoties tirgū teju desmit gadus, esam pārliecinājušies, ka atsevišķas preču grupas pirms to iegādes klienti tomēr labprātāk vēlas redzēt klātienē. Tas lielākoties attiecas uz dažādiem apdares materiāliem – grīdas segumiem, piekaramajiem griestiem, flīzēm u.tml. Tās ir lietas, kur svarīgas krāsu nianses, būtiski sajust materiāla biezumu, faktūru. Ņemot to vērā, savās noliktavas telpās esam izveidojuši Klientu apkalpošanas centru, kur būs izvietoti materiālu paraugi. Pircējs varēs atbraukt, apskatīt, pakonsultēties ar mūsu konsultantiem un pasūtīt sev nepieciešamo daudzumu, ko piegādāsim viņa noteiktajā laikā un vietā. Savukārt tādām populārām un pazīstamām precēm kā bloki, reģipsis, putuplasts, profili, sausie maisījumi u.c. apskate klātienē nav nepieciešama, tos var "pa taisno" droši pasūtīt internetveikalā.

Foto: Būvserviss.lv paplašina pakalpojumu klāstu; autors: Būvserviss.lv paplašina pakalpojumu klāstu
Būvserviss.lv
jau ilgāku laiku piedāvā materiālu kalkulatoru. Vai tas ir sevi attaisnojis?

Jā, pilnīgi noteikti. Patiesībā tā ir ļoti ērta opcija. Jo īpaši to novērtējuši tie, kas celtniecības darbus veic pašu spēkiem un neizmanto profesionālu celtnieku pakalpojumus. Atliek tikai ievadīt vajadzīgos kvadrātmetrus un Būvserviss.lv automātiski sarēķinās, kāds preces daudzums (metros, pakās, gabalos vai kā citādi) būs nepieciešams. Šādā veidā var pārbaudīt arī celtnieku iedotos aprēķinus, vai tie nav kļūdījušies.

Vēlreiz atgādiniet, kā pareizi iepirkties Buvserviss.lv.

Pavisam vienkārši – ienāciet www.buvserviss.lv. Meklēšanai varat izmantot sev ērtākos rīkus – lapas katalogu vai izmantot meklētāja funkciju. Starp citu, pietiek ierakstīt kaut vai pirmos trīs preces nosaukuma burtus. Ja nepieciešams, izmantojiet iepriekšminēto kalkulatoru vai komplektētāju. Pievienojiet preci grozam un sekojiet tālākiem norādījumiem, kas ir ļoti vienkārši un saprotami. Pēc tam tajā pašā vai nākamajā dienā gaidiet mūsu menedžera zvanu, lai vienotos ar jums par preces piegādes laiku. Norēķināties par preci var gan ar pārskaitījumu, gan arī tās saņemšanas brīdī, maksājot skaidrā naudā. Ērti un vienkārši!

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.