building.lv skaitļos

Lietotāji online26
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
Kā labāk iekārtot koridoru, ja tas ir diezgan plašs? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kā labāk iekārtot koridoru, ja tas ir diezgan plašs?

autors: Kā labāk iekārtot koridoru, ja tas ir diezgan plašs?
Foto: Kā labāk iekārtot koridoru, ja tas ir diezgan plašs?; autors: Kā labāk iekārtot koridoru, ja tas ir diezgan plašs?
www.building.lv atbild:
Koridors ir galvenais kustību organizators mājoklī, telpa, kas rada ciemiņiem pirmo iespaidu par mājām un to saimniekiem. Ja tas ir plašs, koridorā bez standarta elementiem var izveidot vēl kādus interesantus, kas rosinās koridorā uzturēties ilgāk.

Jebkurā koridorā parasti ir vieta drēbju un apavu novietošanai, ko lielā koridorā var papildināt ar liela izmēra spoguli. Ērti, ja pie apavu skapja būs vieta, kur apsēsties, velkot apavus. Koridoru iekārtojot svarīga ir sienas apdares risinājumu izvēle- koridora sienām ir liela slodze, tās ir pakļautas berzei, mitruma svārstībām, tāpēc jāizvēlas nodilumizturīgs materiāls, piemēram, dekoratīvā krāsa ar raibu faktūru.

Interesantus efektus var panākt ar apgaismojumu un dažādiem interjera dekoriem- piemēram, lielām ziedu vāzēm. Koridora apgaismojumu nav nepieciešams veidot spilgtu, labāk veidot papildus apgaismojumu, piemēram, pie spoguļa. Lielu elementu izvietošanai koridorā parasti traucē lielais durvju skaits.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.