building.lv skaitļos

Lietotāji online55
Aktīvie uzņēmumi1674
Nozares raksti32872
Gribu atjaunot vecās durvis. Gadu no gada remontu laikā tās tika ar baltu krāsu nokrāsotas, bet laikam jau tas nav labākais variants. Kādiem materiāliem jābūt, lai noņemtu visas krāsas kārtas? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Gribu atjaunot vecās durvis. Gadu no gada remontu laikā tās tika ar baltu krāsu nokrāsotas, bet laikam jau tas nav labākais variants. Kādiem materiāliem jābūt, lai noņemtu visas krāsas kārtas?

www.building.lv atbild:
Veco durvju atjaunošanu var uzticēt profesionāļiem, pieredzējušām kompānijām, taču šis ir laikietilpīgs un arī samērā dārgs darbs, kas lielākoties neatmaksājas, ja vien nav nepieciešams atjaunot tiešām vēsturiski vērtīgas durvis.

Ja durvju atjaunošanu veic pašu spēkiem, grūtākais un laikietilpīgākais būs vecās krāsas noņemšana. Tam būs nepieciešami speciāli instrumenti, piemēram, karstā gaisa fēns, kas sakarsē krāsas slāni un krāsa viegli atbrīvojama no koka. Var izmantot arī ķīmiskus līdzekļus- veikalos nopērkamus laku un krāsu noņēmējus. Abas minētās metodes var kombinēt, lai panāktu labāko risinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.