building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1676
Nozares raksti32874
Ar kādu krāsu var krāsot krāsns mūrīti? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Ar kādu krāsu var krāsot krāsns mūrīti?

www.building.lv atbilde:
Mūrīšiem un krāsnīm izmantojamas krāsas, kas augstā temperatūrā neplaisās un nezaudēs savas pozitīvās īpašības. Par šādām krāsām noteikti var interesēties būvmateriālu veikalos, labi izpētot informāciju uz iepakojuma. Jāatzīmē gan, ka mūsdienās sildmūrīši ir arvien retāk izmantojama konstrukcija jaunās ēkās, līdz ar to arī materiālu izvēle nav īpaši plaša. Mūrīša apstrādē ieteicams izmantot arī karstumizturīgu, mālu javu. Interesenti www.building.lv forumā nonākuši pie secinājuma, ka labs risinājums sildmūrīša apstrādē ir virsmas noklāšana plānā kārtā ar elakstīgo flīžu līmi, tad noarmēšana ar sietu, špaktelēšana ar jebkuru ģipša špakteli un rezultātā- krāsošana ar līmes krāsu.
Kā izeja tiek piedāvāts arī variants, kad pie mūrīša stiprina liela izmēra māla flīzes, kas paredzētas grīdām. Starp flīzi un krāsni iestrādā māla javu. Mehāniski flīzes jāstiprina ar korozijizturīgiem materiāliem.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.