building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
Kā nosegt vannas istabas logu, lai telpā ienāk gaisma, bet no ārpuses nav redzams, kas istabā notiek? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kā nosegt vannas istabas logu, lai telpā ienāk gaisma, bet no ārpuses nav redzams, kas istabā notiek?

autors: Kā nosegt vannas istabas logu, lai telpā ienāk gaisma, bet no ārpuses nav redzams, kas istabā notiek?
Foto: Kā nosegt vannas istabas logu, lai telpā ienāk gaisma, bet no ārpuses nav redzams, kas istabā notiek?; autors: Kā nosegt vannas istabas logu, lai telpā ienāk gaisma, bet no ārpuses nav redzams, kas istabā notiek?
www.building.lv atbild:
Varianti ir vairāki, jāizvēlas sev tīkamākais:
- Ruļļveida aizkari- izgatavoti no gaismu caurlaidīga auduma un tie palīdz izsargāties no spilgtas gaismas. Taču gaismu pilnībā neaizsedz.
- Plisētās žalūzijas – pēc izskata tās atgādina ‘garmošku’. Tās izgatavotas no gaismu caurlaidīga materiāla, tādēļ varbūt šķiet, ka nav īsti funkcionālas. Toties skaistā dizaina dēļ piešķir telpai savdabīgu noskaņu. Turklāt, ja ir vēļme, šīs žalūzijas iespējams kombinēt ar ruļļveida aizkariem.
- Horizontālās žalūzijas – standarta žalūzijas, kuras gatavotas no alumīnija līstītēm. Tās ļauj regulēt telpā iekļūstošās gaismas daudzumu un virzienu. Īpaši ieteicamas izvietot vannasistabā vai virtuvē, jo alumīnija līstītēm ir mitrumizturīgas.
- Slēģi – tie savas funkcionalitātes dēļ līdzinās iepriekšējam veidam, jo aizsargā telpu pret gaismu, krusu, lietu, kā arī prêt krītošiem kokiem. Vasarā tie neļaus telpā iekļūt vasaras tveicei, savukārt ziemā slēģi ļaus ietaupīt siltumenerģiju. Ja māju atstāj uz ilgāku laiku tukšu, slēģi var kalpot arī kā papildus aizsardzība pret nevēlamiem ciemiņiem – zagļiem.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.