building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā : building.lv - par būvniecību Latvijā

Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā

Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā

Šosezon krāsu zīmols Vivacolor nāk klajā ar jaunumiem koka fasāžu krāsu Villa sērijā. Tagad Villa sērijā ietilpst ne tikai krāsas, bet arī koksnes aizsarglīdzekļi un impregnanti. Produkti ir speciāli izstrādāti skarbajam Ziemeļvalstu klimatam.

Villa sērijā ir ūdens bāzes krāsas koka fasādēm Villa Akva un Villa Ultima, lineļļu saturoša krāsa Villa Lin, gruntskrāsa Villa Primer, ūdens bāzes koksnes aizsarglīdzeklis Villa Lasur Akva, šķīdinātāja bāzes koksnes aizsarglīdzeklis Villa Lasur un koksnes impregnēšanas līdzeklis Villa Protekt.

autors: Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā
Foto: Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā; autors: Jaunumi Vivacolor koka fasāžu krāsu Villa sērijā


Aizsardzība pret laikapstākļiem tagad ir līdz 15 gadiem!
Pateicoties jaunai formulai, koka fasāžu krāsas Villa Akva un Villa Ultima efektīvi aizsargā koksni pret UV stariem, veido netīrumus un ūdeni atgrūdošu virsmu, kas izskatās kā jauna vismaz 15 gadus.



Ar šīm krāsām var krāsot privātmājas, vasarnīcas, pirts mājas, žogus, durvis, karogu mastus, pastkastītes u.c. Krāsas ir tonējamas tūkstošos skaistu toņu. 

 /><br /><br />Krāsa Villa Akva ir pazīstama Latvijas tirgū jau 25 gadus.<br /><br />Uzziniet vairāk par Villa sērijas produktiem un lasiet padomus krāsošanai: <a href=www.vivacolor.lv/produkti/ardarbi/villakrasas/!

Sekojiet mums Facebook: www.facebook.com/VivacolorLatvija

Ja jums ir jautājumi par krāsām un krāsošanu, zvaniet uz Krāsu līnijas tālr. 82888.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.