building.lv skaitļos

Lietotāji online33
Aktīvie uzņēmumi1673
Nozares raksti32872
Bauroc 2018. gada maija vēstnesis : building.lv - par būvniecību Latvijā

Bauroc 2018. gada maija vēstnesis

Bauroc 2018. gada maija vēstnesis
Foto: Bauroc 2018. gada maija vēstnesis

Informācija no Vēstneša.

Moderns tirdzniecības komplekss "Via Jurmala Designer Outlet Village"
Netālu no Jūrmalas, Piņķos, top moderns mazumtirdzniecības un pakalpojumu komplekss 25 000 m2 platībā "Via Jurmala Designer Outlet Village". Jaunais tirdzniecības komplekss top pēc SIA "OUTLETICO" sadarbojoties ar prasmīgiem itāļu speciālistiem, kuri specializējušies vērtīgu un pazīstamu zīmolu Outlet izveidē. Šāda veida Outlet mazumtirdzniecības kompleksi Eiropā ir ne vairāk kā 20. Kopējais būvniecības realizācijas laiks - 9 mēneši. 

Kompleksa ieejas arkas, kas izvietotas pa perimetru, tiek veidotas no monolīta, kā arī būvniecībai tiek lietoti bloki bauroc ECOTERM+ 500, 375, 300 un bauroc CLASSIC 250. Logu un durvju pārsegšanai tiek lietotas bauroc gatavās stiegrotās PĀRSEDZES.

Jauna, energotaupīga biroju ēka Bukultu ielā
Rīgā, Bukultu ielā 11, SIA "Selva Būve", vadoties pēc arhitektu biroja SIA "NRJA" projekta, uzsākusi ražošanas ēkas pārbūvi par biroju ēku, kā arī teritorijā esošās palīgēkas demontāžu.

Esošie ēkas pamati ir papildināti ar jauniem pāļiem, uz kuriem tiek montēta monlītā dzelzsbetona konstrukcija, kurā kā aizpildījums tiek lietoti bloki bauroc ECOLIGHT 250 mm biezumā ar papildus siltumizolāciju. Bloku sienu stiprināšanai pie dzelzsbetona konstrukcijām tiek lietoti bauroc starpsienu stiprinājumi. Kopējā ēkas platība plānota ap 5000 m2, ēkas apjoma augstums - 5 stāvi (26m).

Jumta stāvā tiks izvietota aktīva zaļā zona un solārie jumta paneļi. Pa diognāli visas fasādes garumā tiks izveidotas akcentētas evakuācijas kāpnes.

 

Skatīt vairāk 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.