building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32869
Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums

Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums

Daudzi cilvēki strādā specifiskā darba vidē, kas prasa nemitīgu uzmanību, striktākus drošības noteikumus un īpašu darba apģērbu. Būvnieki, metinātāji, pavāri, ražošanas iekārtu operatori – profesiju saraksts ir garš, un katras nozares pārstāvjiem ir vajadzīgs individuāli pielāgots darba apģērbs. Lasiet tālāk un uzziniet, kur pasūtīt profesionālu uniformu, lai uzlabotu darba drošību savā uzņēmumā!

Darba apģērba TOP priekšrocības 
Darba apģērbs profesionāliem pavāriem, rūpnīcu strādniekiem, būvniekiem un citu strādnieku profesiju pārstāvjiem atšķiras no apģērba mājas meistariem. Lai efektīvi strādātu paaugstinātas bīstamības vidē, nepieciešams ne tikai ērts, bet arī tehnoloģiski aprīkots apģērbs, kas pilda visas nepieciešamās funkcijas:
aizsargā no bīstamām vielām: metāla šļakstiem, dzirkstelēm, liesmām, ķīmiskajām vielām, skābēm u.tml.;
nodrošina komfortablu sajūtu gan iekštelpās, gan ārā, karstos un aukstos laikapstākļos;
palīdz ievērot higiēnas prasības pārtikas un dzērienu ražošanā un ēdināšanas nozarē;
garantē papildu aizsardzību viegli ievainojamām ķermeņa daļām (rokām, kājām u.c.);
saglabā strādnieku veselību un veicina darba produktivitāti.

Kvalitatīvam darba apģērbam jābūt ražotām no izturīgiem materiāliem un jāatbilst drošības standartiem, kas tiek izvirzīti konkrētai nozarei. Izvēloties augstas kvalitātes darba apģērbus, Jūs palielināsiet drošības līmeni savā uzņēmumā un veicināsiet pozitīvu attieksmi pret darbu. Darba apģērbam ir arī psiholoģiskā nozīme, jo sakārtota un droša darba vide ir labākā motivācija godprātīgam darbam ikvienā nozarē. 

Atbilstošā darba apģērba pasūtīšana un uzturēšana ir laikietilpīga, tāpēc labāk uzticēt to trešajai pusei – uzņēmumam, kas specializējas darba apģērbu ražošanā un tīrīšanā. Darba apģērbu serviss ir ārpakalpojums, kas ļauj uzņēmumam koncentrēties uz svarīgākiem mērķiem, bet rūpes par apģērbu atstāt profesionāļiem.

Kvalitatīvs darba apģērbs ar individuālu pieeju
"Berendsen" ir daļa no "Elis" uzņēmuma ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi tekstilizstrādājumu ražošanā un tīrīšanā. "Berendsen" piedāvā sertificētus darba apģērbus:
• pārtikas ražošanas un ēdināšanas uzņēmumiem;
• metālapstrādes un mašīnbūves rūpnīcām;
• naftas un ķīmijas rūpniecībai;
• būvniecības un metināšanas nozarei.

Darba apģērbu klāstā ir iekļauti arī viegli apģērbi strādniekiem, auto mehāniķiem, noliktavu darbiniekiem un citu profesiju pārstāvjiem. Pilns preču sortiments ir apskatāms uzņēmuma tīmekļvietnē Berendsen.lv.

Visi apģērbi tiek ražoti no izturīgiem materiāliem un atbilst drošības prasībām. "Berendsen" inovāciju komanda izstrādā unikālas ražošanas tehnoloģijas un sadarbojas ar darba drošības konsultantiem, kas palīdz pielāgot preces arvien striktākiem ES kvalitātes standartiem. Papildu iemesls izvēlēties "Berendsen" – pilnvērtīga apģērbu apkope.

autors: Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums
Foto: Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums; autors: Kvalitatīvs darba apģērbs – efektīva darba nosacījums

Foto: Berendsen.lv

Profesionāla darba apģērbu tīrīšana – funkcionalitātes garantija
Specializēti darba apģērbi prasa īpašu apkopi, un tos nav ieteicams mazgāt mājas veļasmašīnā ar parastiem tīrīšanas līdzekļiem. Tas var sabojāt gan veļas mašīnu, gan apģērbu, tāpēc vislabāk ir izmantot profesionālu darba apģērbu servisu.

"Berendsen" uzņemas pilnu atbildību par darba apģērba kvalitāti visa nomas līguma darbības laikā – uzņēmuma speciālisti saražo un piegādā apģērbu un regulāri nomaina netīru apģērbu uz tīriem komplektiem. Darba apģērbs tiek tīrīts ar saudzīgiem, bet efektīviem līdzekļiem, tāpēc apģērbi ilgstoši saglabā funkcionalitāti un ļauj droši strādāt bīstamā vidē.

"Berendsen" mikroshēmu tehnoloģija palīdz veiksmīgāk sekot apģērbu valkāšanas intensitātei. Pateicoties efektīvai preču kontrolei, darbinieki iegūst vienmēr tīru un funkcionālu apģērbu, bet uzņēmums – zemākas izmaksas.

Parūpējieties par to, lai darba apģērbs nevis traucētu, bet palīdzētu pildīt darba pienākumus – ienāciet Berendsen.lv, aplūkojiet apģērbu katalogu tiešsaistē un piesakieties kvalitatīvai un uzticamai darba apģērbu nomai!

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.